Rizmal
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.01.2005
- Poena
- 425
Moja oprema
- Ostale periferije
- PS5 Digital + G923
- Laptop
- McBook Pro 15
- Tablet
- Apple iPad Pro
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch 7
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Tavan nemam, podrum imam ali jedino da vucem struju iz sijalice sto ne moze da izdrzi PS5Ako bih imao mogućnosti, uzurpirao bih čak i tavan/podrum, samo da dobijem svojih 5 minuta.
Inače, isto i ja kad-kad uđem da odigram samo Lap Time. Više sam se posvetio drugim igrama u zadnje vreme, palčevi se prilagođavaju, te primećujem da mi veštine u GT oslabile.
I ja sam ulazio za Sport Lap Time sad evo novi pec nova kola nove trke (mada sve vec presao i kupio) .
Odgledah ga i ja celog iz 4 dela u 2 danaTi kao i ja za filmove, gledam jedan film danima
Gledam ih samo ujutru kad ustanem dok pijem kafu, pola sata obicno. pa sutra nastavim itd.
Ovaj sam krenuo pre 3 dana i danas posle kafe sam prekinuo na 1h:47m , film traje 02:15, tako nesto, ali naterao se poslepodne da ga zavrsim, bilo je uzbudljivo i kopkalo me kako se zavrsilo.
Druga polovina filma je jos bolja btw , posebno sam kraj.
Inace slabo sam nesto ulazio u igru u zadnje vreme, nemam neku zelju, kad zavrsis sve misije ne privlaci nesto puno da se ponovo igra, tu i tamo neki put, sa DS mi se ne igra a volan i sediste me mrzi da sklapam.
Uvek ima neka druga igra na lageru inace bih je igrao.
Ja igram ziroskopski pa mi je to kao "simulacija" volana, jedino sto mora da se vezba memorija misica prstiju , nije prirodno kao volan. JA sam kao nesto resio da skupim polako sve automobile ali da igra sve manje vuce da se igra.
Meni je ista prica i sa VRomJa zbog toga odlazem volan
Bila bi fora da moze da se napravi custom sampionat. Takodje za igru koja se predstavlja kao The Real Racing Simulator meni nedostaju verodostojna realnija ostecenja da moraju da se popravljaju u boxu a ne sama od sebe , da to bude i graficki reprezentovano (bilo je igrara jos 90ih koje su to imale). Fali i sistem kvalifikacija a ne da me on uvek stavi zadnjeg i da se borim do vrha.Meni je najžalije što igra nema neki šampionat, duži od onih u menu book, pa da se jure bodovi, kvalifikacije itd...