Šta je novo?

[PS4] Bloodborne (Project Beast), by From Software

donrile86

Cenjen
Učlanjen(a)
21.09.2013
Poena
170
Pozz. Dugo me nije bilo…
Konačno, dosao sam do kraja. Samo da pitam, a da ne bude spoiler… Ako izaberem bilo koji zavrsetak, jel to to? Prešao sam igru i kraj!?

Čika_Kure

Čuven
Učlanjen(a)
04.11.2010
Poena
685
Pozz. Dugo me nije bilo…
Konačno, dosao sam do kraja. Samo da pitam, a da ne bude spoiler… Ako izaberem bilo koji zavrsetak, jel to to? Prešao sam igru i kraj!?
Ne.
Ima tri kraja i dosta su različita i u pogledu boss fightova i samog završetka.
Snimi na usb momenat pre nego što uđeš u Gerhmanov vrt.
Tu imaš opciju da se ne boriš sa njim, da se boriš sa njim, i da se pre njega boriš sa moon presence beast (ako pre ulaska u vrt konzumiraš ona tri umbilical cora).

donrile86

Cenjen
Učlanjen(a)
21.09.2013
Poena
170
OK, jasno. Ali, ja sam ipak izabrao jedan od tri završetka i prešao igru? Onda mi je samo čisto opciono to da snimim na USB i čisto probam druga dva završetka?

donrile86

Cenjen
Učlanjen(a)
21.09.2013
Poena
170
Imam neki save na USB, ali nije bas pri kraju igre. Mislim da je negde kod one Amigdale. Ali, ajde…poslušaću vas. Bas da vidim i ta druga dva završetka. Toliko sam bio srecan sto sam konacnooo završio igru i jedva čekao da uradim Delete, ali prc. Ima ipak jos malo :)

old_bookmaker

Darth Vader's accountant
Učlanjen(a)
19.08.2015
Poena
215
Sve to možeš videti i na YT. Mislim da ako nisi debelo "zagrizao" za BB onda nema potrebe da se mučiš dalje. :)

donrile86

Cenjen
Učlanjen(a)
21.09.2013
Poena
170
Odradio sam jos onaj kraj sa Germanom i to je to. Pao je Delete :) Idem da slavim. Od januara meseca se patim sa ovom igrom :)
Igra je vrh. Grafika, prica, ceo onaj svet i nivoi su prelepi, neprijatelji... Sve je top, ali igra je mnogo teska za neke srednje gejmere. Bar je to moj utisak. Svakako sam uzivao u igri iako sam izgubio tonu zivaca na nju :)

Vrh Dno