Vidim da je većina tema u ovoj sobi posvećeno kada je PS3 u pitanju posvećeno tehnikalijama, pa rekoh da izmenimo to malko 🙂 Nakon više net sesija, izdvojio sam igre koje mi deluju interesantno. Razvrstao sam ih u dve grupe, otprilike po sistemu da ću igre iz prve grupe uzeti sa verovatnoćom od 99%, a igre iz druge grupe sa verovatnoćom od 75%, eventualno kada prođe neko vreme pa pojeftine i sl. Ove igre će izaći do kraja godine, tu su i datumi, a tu i tamo sam ubacio i nešto što će doći u Q1 sledeće, čisto da imam na umu.
Ako vas bilo šta interesuje u vezi sa igrom slobodno pitajte šta je ili udrite po, recimo, gejspotu ili guglu, ima čabar informacija. Takođe, dajte neki predlog bez obzira na žanr, abudite™ štekare 🙂 ali i navedite o čemu se radi i kakva je igra, ima nas koji nisu pratili prethodnih 6 Ninja Gaiden ili 18 Gundam igara 😀 Evo spiska:
Odlicno:
Lair - 4. septembar
Oblivion - GOTY - 11. septembar
Heavenly Sword - 12. septembar
Elveon - 30. septembar
Clive Barker's Jericho - 23. oktobar
Call of Duty 4: Modern Warfare - Q4
Assasin's Creed - novembar 2007
Uncharted: Drake's Fortune - Q4
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - Q1 2008
Dobro:
Half-Life 2: The Orange Box - 13. novembar
Army of Two - 15. novembar
Haze - Q4
TimeShift - decembar
Possesion - Q4
Turok - Q1 2008
Resident Evil 5 - 2008 Q1 (nisam siguran da je termin dobar, ali dobro)
Nadam se da ovo može nekome pomoći 🙂
to ti je cca nesto preko 700 evra za igre. Sretno igranje ! :d i to je bez onog drugog spiska sto si okacio, al kontam da ces te iz drugog spiska igrati za dzabe posto ces se menjati sa nekim ko nema ove sto ti uzmes itd.
to ti je cca nesto preko 700 evra za igre. Sretno igranje ! :d i to je bez onog drugog spiska sto si okacio, al kontam da ces te iz drugog spiska igrati za dzabe posto ces se menjati sa nekim ko nema ove sto ti uzmes itd.
A drajver je prekaljeni igrač, a najjači je kad uzme gitaru. Da, vuna sam, malo veća kad odem u igraonicu - mene oni klinci 96. godište u CS-u oderu 200:1, a tebe 100:1. Znači, i ti si vuna, samo malo manja 😀
Tiću tu, još malo pa će i tvoj mali da te dere u kanteru...
Doduše, mogu da nabavim onu sa dve igre i kontrolerom u CT-u za 450
I gde je Mellow našao konzolu za 470 evra u oglasu. Ja gledao, najjeftinije je oko 520 evra.
Aj 'leba ti kako... Da odes u CT shop i da je maznes...? :d
Krakene, hvala. Jel znaš da li su to možda EU verzije sa dve igre i dodatnim Sixaxisom?
Upravo htedoh da postavim. Lik je popljuvao igru jer u petom levelu nije mogao da se fokusira na bikove 🙂
Ovo je chista glupost!!! :lupko: Sonijev kontroler nije njesra, vec nije svugde SIXAXIS podrska najsrecnije implementirana...Bice ipak da je Sonijev kontroler njesra, sto je primeceno u vise reviewa.
Pazi, meni je izuzetno drago da tako dobro i intenzivno pratiš PS3 scenu.
Bice ipak da je Sonijev kontroler njesra, sto je primeceno u vise reviewa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari