Šta je novo?

PS3 igre

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne moz ti nikako bude lepo kao tastaturom i mishem, u tome i jeste poenta 🙂 Nego si ti vuna koja ne zna ni mishem, pa ti svejedno 😀

A drajver je prekaljeni igrač, a najjači je kad uzme gitaru. Da, vuna sam, malo veća kad odem u igraonicu - mene oni klinci 96. godište u CS-u oderu 200:1, a tebe 100:1. Znači, i ti si vuna, samo malo manja 😀
Tiću tu, još malo pa će i tvoj mali da te dere u kanteru...

Vidim da je većina tema u ovoj sobi posvećeno kada je PS3 u pitanju posvećeno tehnikalijama, pa rekoh da izmenimo to malko 🙂 Nakon više net sesija, izdvojio sam igre koje mi deluju interesantno. Razvrstao sam ih u dve grupe, otprilike po sistemu da ću igre iz prve grupe uzeti sa verovatnoćom od 99%, a igre iz druge grupe sa verovatnoćom od 75%, eventualno kada prođe neko vreme pa pojeftine i sl. Ove igre će izaći do kraja godine, tu su i datumi, a tu i tamo sam ubacio i nešto što će doći u Q1 sledeće, čisto da imam na umu.

Ako vas bilo šta interesuje u vezi sa igrom slobodno pitajte šta je ili udrite po, recimo, gejspotu ili guglu, ima čabar informacija. Takođe, dajte neki predlog bez obzira na žanr, abudite™ štekare 🙂 ali i navedite o čemu se radi i kakva je igra, ima nas koji nisu pratili prethodnih 6 Ninja Gaiden ili 18 Gundam igara 😀 Evo spiska:

Odlicno:

Lair - 4. septembar
Oblivion - GOTY - 11. septembar
Heavenly Sword - 12. septembar
Elveon - 30. septembar
Clive Barker's Jericho - 23. oktobar
Call of Duty 4: Modern Warfare - Q4
Assasin's Creed - novembar 2007
Uncharted: Drake's Fortune - Q4
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - Q1 2008

Dobro:

Half-Life 2: The Orange Box - 13. novembar
Army of Two - 15. novembar
Haze - Q4
TimeShift - decembar
Possesion - Q4
Turok - Q1 2008
Resident Evil 5 - 2008 Q1 (nisam siguran da je termin dobar, ali dobro)

Nadam se da ovo može nekome pomoći 🙂

to ti je cca nesto preko 700 evra za igre. Sretno igranje ! :d i to je bez onog drugog spiska sto si okacio, al kontam da ces te iz drugog spiska igrati za dzabe posto ces se menjati sa nekim ko nema ove sto ti uzmes itd.

Poslednja izmena:
to ti je cca nesto preko 700 evra za igre. Sretno igranje ! :d i to je bez onog drugog spiska sto si okacio, al kontam da ces te iz drugog spiska igrati za dzabe posto ces se menjati sa nekim ko nema ove sto ti uzmes itd.

- Prvo, ko ti kaže da ću ja svaku igru sa tog spiska odigrati? Meni to deluje zanimljivo, ali čekaj dok se objavi, možda budu razočaranja.

- Drugo, neće te igre izaći u roku od 6 dana, nego u roku od 6 meseci, pa i više, pa da tek tako kumulativno zbrojiš "700 evra". Za 6 meseci ti popiješ koka kole i piva po kafićima za još više (možda ne konkretno ti, ali shvataš šta hoću da kažem 🙂 ). Bolje uzmi PS3 :d

- Treće, ja ću igre da prodajem polovne kada ih budem odigrao, tako da će trošak biti 15-20 evra maksimalno. Još ako ih budem kupovao i prodavao polovne, biće trošak na nuli. Pa pomnoži sada koliko će to sve ispasti 🙂

- Četvrto - X1950, još 1 GB rama što si dodao, Fenom/C2D i 9800/9600 GTS, DDR2/3 memorija, novo napajanje i tako dalje...Skoro, a možda i više od 1k evra za igranje 😛 😀 Sretno! 🙂

Pa 700e i nisu neke pare danas...

Ma i da jeste 700 evra, to je sve u periodu od danas pa do polovine sledeće godine, cirka 9-10 meseci 🙂 Gore zaboravih da spomenem i menjažu, deljenje i slično sa ostalima, što dodatno smanjuje troškove...😛

Pa ne, ja uopšte nemam nameru da pričam value for money... Ako ćemo tako, onda je tetris najbolji, za 100 dinara, dobiješ 9999 igara "in 1"...

A drajver je prekaljeni igrač, a najjači je kad uzme gitaru. Da, vuna sam, malo veća kad odem u igraonicu - mene oni klinci 96. godište u CS-u oderu 200:1, a tebe 100:1. Znači, i ti si vuna, samo malo manja 😀
Tiću tu, još malo pa će i tvoj mali da te dere u kanteru...

Brate, je sam 5 godina bio manijak za fpsovima, i sve vreme radio u igraonicama tako shto sam igrao mecheve po celu noc, a CS sam uchio od najboljih domacih igracha 😀 Mozda sada nisam u formi jer to vishe ne igram, ali ja ne provodim pola sata u biosu pre nekog LANa, da bi me onda klali nozem u trku narednih 5 sati 😀

Jeste driveru, ali je max jedini koji je dovodio 'čku na lanove, mi nismo bili takve baje 😀

@Filipenko: Ma lozim te malo bre, nemoj se uzbudjivati 🙂 Nece se Sony leba od nas najesti 😀 Krekovace konzolu, bice pirata ihaj...a inace, ima i nekog zadovoljstva u spaljivanju 700e na pivo i zene, a i nekog sasvim drugacijeg kad spucas 1k evra na hardwer 😉 Kada budem (ako) davao 700e za PS3 mislim da cu biti nadrndan naredna dva meseca 😀

Poslednja izmena:
Info - Sony je rasprodao sve 60 GB PS3, poslednji primerci su isporučeni distributerima. Nema više 🙂

Kako rasprodao, pa šta će sada da prodaje? I gde je Mellow našao konzolu za 470 evra u oglasu. Ja gledao, najjeftinije je oko 520 evra. Doduše, mogu da nabavim onu sa dve igre i kontrolerom u CT-u za 450, što ću i uraditi čim čujem lepe vesti... 🙂

I gde je Mellow našao konzolu za 470 evra u oglasu. Ja gledao, najjeftinije je oko 520 evra.

Imas u novim halooglasima:

SONY PlayStation 3, neotpakovan, garancija 12 meseci, HD 60GB, čita BLU-RAY, DVD, CD, wireless controller, 470 EUR.

i

SONY PlayStation 3, nov, 450 EUR.

Aj 'leba ti kako... Da odes u CT shop i da je maznes...? :d

Ne, nego kupim preko firme i ne platim PDV. Šta misliš, za koliko je Flejmepenko kupio ?😀
Krakene, hvala. Jel znaš da li su to možda EU verzije sa dve igre i dodatnim Sixaxisom?

Ljudi, ako pogledate arhivu ovog foruma, lako ćete shvatiti da sve firme imaju dva cenovnika. Prvi je za sve ljude u Srbiji, a drugi cenovnik je za Maxa...

Krakene, hvala. Jel znaš da li su to možda EU verzije sa dve igre i dodatnim Sixaxisom?

To su privatni prodavci i verovatno su obe prodate jos u sredu uvece cim su izasli halooglasi. Tako sam i ja nekoliko puta pazario povoljno elektroniku 😀

Ne dirajte mi Maxu 🙂 Čovek je jednostavno u situaciji da može da kupi povoljnije od drugih, i to je ok. Takva mu je priroda posla i svako od nas bi koristio te mogućnosti kada bi mu se ponudile. Ja mogu samo da mu budem maksimalno zahvalan što je i meni ne mali broj puta omogućio nešto slično :wave: 🙂

I naravno da mu poželim da što pre nabavi PS3 🙂

Maxo, ja sam kupio od tog lika. To je onaj sto je dobio 20-ak PS3 u nagradnoj igri Coca Cole. Lik je nevidjen. Ladno su angazovali familiju i sve koje znaju da im dostavljaju kodove svaki dan, a onda oko 23.40 rokali kodove i shebavali sve. Elem, konzola je bez igrica i dugog kontrolera...

Upravo htedoh da postavim. Lik je popljuvao igru jer u petom levelu nije mogao da se fokusira na bikove 🙂 ***, ima ih raznih...dovoljno je da se neko frustrira do sada neviđenim načinom kontrole i da napljuje igru najstrašnije.

Inače evo gejmplej filmića, za one koji reviewerima ne veruju ni kada daju 9.8 ni kada daju 4.0 🙂

http://media.ps3.ign.com/media/761/761161/vids_1.html

Poslednja izmena:
Upravo htedoh da postavim. Lik je popljuvao igru jer u petom levelu nije mogao da se fokusira na bikove 🙂

"Please don't think that this one level is what I'm basing my opinion of Lair on; it's just the first time I understood how painful this game can be. These problems continue throughout the game, and that's a shame. "

Tesko da bi mogao da zbog banalnosti daje igrama te ocene i zadrzi posao u IGN-u. Bice ipak da je Sonijev kontroler njesra, sto je primeceno u vise reviewa. BTW, do sada gotovo da niko nije bio frustriran Wii kontrolorom koji pre zasluzuje opis "nevidjen", tako da to potvrdjuje moj prethodni navod.

Poslednja izmena:
Lair definitivno ima problema. IGN definitivno preteruje kao i uvek ali svi uglas kazu da problema ima, i to socnih. Steta. Graficki igra je za ispustanje vilice u podrum....

Pazi, meni je izuzetno drago da tako dobro i intenzivno pratiš PS3 scenu. To je samo još jedan pokazatelj koliko su ljudi zadovoljni onim što imaju. Ja, sa druge strane, niti znam koje konkretne igre izlaze za Wii, niti me interesuju, niti čekam njihove reviewove. Sa druge strane, ti uspevaš da pre mene, koji imam RSS koji se osvežava na svakih 15 minuta, vidiš test, pročitaš sve tri strane, dođeš ovde i okačiš "ocenu", pri čemu ja tu igru poprilično čekam. Tako želite da "dočekate" igre, kao da će vaše kritike nekoga ubediti. Takvih nekoliko stalno čeka po IGNu, Gamespotu, 1Up-u, PM-u, Gamersyde-u i svuda. Imate neku potrebu da ubeđujete druge do te mere da bazate po PS3 opisima, previewovima, trejlerima i demoima i komentarišete sve u negativnom smislu.

Tipičan botovski sindrom. Ali da ne prebacujem priču sa Laira na individue, ja zaista ne znam šta da kažem, osim da primetim da je IGN počeo žestoko da pljuje Sony igre. Igru nisam igrao, ali iz svega što se može videti, deluje totalno drugačije od svega drugog. Sada ja tu trebam da uzimam zdravo za gotovo da su kontrole toliko očajne da je sve neigrivo - može biti, videćemo.

A može biti i da je lik igrao neku raniju verziju, koje su deljene sajtovima. Simptomatično je da se žali baš na taj most iz petog nivoa, iz koga gejmplej filmići postoje 2 meseca unazad, i za koji su se ljudi žalili da nije baš sve kako treba, da bi potom kontrole bile dodatno poboljšavane i optimizovane. I sada je kao sve isto. Imam pravo da sumnjam u autentičnost itekako.

Bice ipak da je Sonijev kontroler njesra, sto je primeceno u vise reviewa.
Ovo je chista glupost!!! :lupko: Sonijev kontroler nije njesra, vec nije svugde SIXAXIS podrska najsrecnije implementirana...

Odgledah par trejlera pa da postavim utiske🙂.

Star Wars Force Unleashed - (ovo uzmite sa rezervom jer sam veliki Star Wars fan). Ovo je naprosto fantastično. Liči na Jedi Knight II, Maxo ne vidim zašto ovu igru toliko razlikuješ od te? Gledao sam neki trejler gde deo oni pričaju kako su razvijali igru a deo se vidi scene iz igre. Efekti su do jaja, scene fantastične, a ne verujem da igrivost može da zakaže. Ovo igrati na nekom LCD od 82' biće kompletna ludnica:banana:.

Assassins creed - trejler je pax demonstration, jako dobra interakcija sa okolinom. Kontrole veoma dobre, vidim i AI da jako dobro reaguje (ono kad on skoči dole) iako se tu ne može to baš bogzna kako videti.

Lair - bah, ne bih puno utisaka jer je trejler kratak ali mi nešto i ne obećava. Pogledaću još neke da se ne bih zaleteo sa ocenom. Odgledah kako zmaj leti i bljuje vatru na njih:S:

Pazi, meni je izuzetno drago da tako dobro i intenzivno pratiš PS3 scenu.

Nije mi jasno zasto se na mene ljutis sto sam preneo review. Pisi IGN-u. I naravno da pratim jer jos uvek nisam uzeo konzolu niti sam se odlucio koju cu uzeti pa pratim sta se desava. A i ne znam koji si ti faktor da ja tebi uopste objasnjavam moje razloge za pracenje PS3 scene...

Bice ipak da je Sonijev kontroler njesra, sto je primeceno u vise reviewa.

Jedno je Sonijev kontroler, a drugo kontrole u konkretnoj igri, prestani da izvlachish Xbotovske zakljuchke.

Jel postoji problem u Warhawku ? Jel se neko zalio na kontrole ?

A drugo, IGN je dao ubedljivo najmanju ocenu od svih, one su u proseku 7.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno