UPRAVO TAKO !
Domaci uvoznici namerno uzimaju robu sa kracom ili potpuno bez garancije ! Proizvodjac im da nizu cenu, a domaci uvoznici raspale po raji :bottle:
koja dzungla je ovaj sVrbistan :wall:
evo sad gledam na dilerskom portalu PIN-a Noctua ima 12 meseci garancije, tako da on kao uvoznik daje toliko, niko te nije prevario. Isto vazi i za Cooler Mater i Chieftec.
steta sto su krsh pa ih nikad necu ni kupiti
Steta, sta reci, zato lepo izvuces 1600 dinara pa kupis kao i obicno Noctu-u, ona malo prozuji, ili mora da se prefarba, ali sta ima veze Illidane dao si samo 1600 dinara, za venitilator nikakva para... :eyebrows:
Ima i za manje, kako god, zasto bi se morala farbati? Ima ljudi kojima se ta kombinacija boja dopada.
ja nikad ne bih kupio noctuu, nesto si mi pomesao sa nekim drugim 🙂Steta, sta reci, zato lepo izvuces 1600 dinara pa kupis kao i obicno Noctu-u, ona malo prozuji, ili mora da se prefarba, ali sta ima veze Illidane dao si samo 1600 dinara, za venitilator nikakva para... :eyebrows:
Tako rade sve ozbiljne firme ne samo Noctua.🙂Evo malo novosti:
napisao sam email fabrici i opisao svoj problem i duzinu garancije koju sam dobio ovde. Posle slanja slika i videa stanja prozujalog ventilatora, dobio sam obavestenje da bez obzira na duzinu garancije imam pravo na zamenu i punu duzinu garancije od 6 godina.
Posle 10-ak dana stigao mi je paket i nov ventilator. Nisam slao felerican na RMA.
Prosto sam odusevljen profesionalnoscu fabrike Noctua.
I dalje ce biti moj izbor broj 1!
Sta reci vise osim PREPORUKA! :happy:
Evo malo novosti:
napisao sam email fabrici i opisao svoj problem i duzinu garancije koju sam dobio ovde. Posle slanja slika i videa stanja prozujalog ventilatora, dobio sam obavestenje da bez obzira na duzinu garancije imam pravo na zamenu i punu duzinu garancije od 6 godina.
Posle 10-ak dana stigao mi je paket i nov ventilator. Nisam slao felerican na RMA.
Prosto sam odusevljen profesionalnoscu fabrike Noctua.
I dalje ce biti moj izbor broj 1!
Sta reci vise osim PREPORUKA! :happy:
Sve kompanije su ovako ozbiljne, njima je cilj da ti ostanes njihov kupac zauvek, a ne da te zaebu za 1-2 venta. Secam se jednom liku je otkazao display na z5500 zvucnicima, poslao im mail i daljinac, a oni mu poslali nove z5500 🙂 E sad to sto nasi dileri hoce da te zavrnu za 10e, to ti je Srbija brale... -_-
sprej u ruke...
🙂
Pa o tome upravo pricam, o zastiti kupaca se kod nas najmanje vodi racuna, jos te napljuju i nabede te da si ti kriv, kad nesto reklamiras... Na zalost, i ovde kasnimo decenijama za Evropom, kao i u svemu ostalom.Poznati proivodjaci bi i u "Srbiji brale" trebali da vode racuna ko im je zastupnik i distributer i kakvu "politiku" ima prema kupcima. Ako je to politika "ovo je Srbija brale" onda je bolje da sa takvima odmah prestanu da rade jer time nanose vise stete svom renomeu i brandu.
Pogledajte samo odnos cena gorepomenutih z5500 (npr) kod nas i preko grane, a o uvazavanju reklamacija :wall:da ne pricam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari