ZverBre je napisao(la):
Ama bre! Shto se ti uvek nameces kao portparol SK?Ako honorarno pises za njih nema potrebe da opravdavas njihove mane.Tvoj rad nikad nisam pomenuo u negativnom smislu, cak shtavise mislim da ti pisanje ide od ruke.Imam pravo da kritikujem SK zato sto sam ga citao jos od devedeset i neke.Ako je list u ono vreme mogao da opstane sa umerenom dozom reklama zasto to nemoze sad? Zasto nestampaju poseban dodatak koji bi isao uz list pa nek u njemu reklamiraju sta hoce.Mene kao citaoca zanimaju novosti u IT a ne necija reklama.
Sta tebe bole uvo sto se ja brecam ?
🙂
U nedostatku PR-a, eto bas hocu da to budem, a ko zna, mozda i jesam a ti ne znas ?
🙂 To sto me nema u impresumu druga je stvar.
Salu na stranu, ako ti tako neozbiljan mozes da pricas sta hoces i kritikujes, mogu ja, od tebe daleko ozbiljnije, da te prozivam za te neosnovane kritike
🙂
ZverBre je napisao(la):
Buvljak vise nije aktuelan. To je bila samo jedna stepenica ka stvaranju ozbiljne firme.Hocu sekapersama da dokazem da se u zivotu moze nesto stvoriti i bez maminog i tatinog kapitala.
Svaka cast
😉
ZverBre je napisao(la):
Radim posteno 20 sati dnevno zato me i nervira kad neko pokusava da mi na prevaru otme 100 din iz dzepa.Kupim chasopis a dobijem 50% reklama.Zamisli odes u kasapnicu trazis kilo krtog od buta a kasapin ti uz 500 grama mesa uvali kosku.Dal bi mu meso vratio ili bi glodao tu koshchetinu like dog, ubedjen da je to krtina?
Alo bre, sad stvarno moram ovako, ti si bre budala izgleda, a ?!
🙂
Mislim, daj mi jedne novine danas koje nemaju oglase u sebi.
I pazi, obrati paznju gde je vecina oglasa u SK, na kojoj strani, a onda se raspitaj se koju vise vole oglasivaci i koje su cesce zbog toga skuplje.
Pa onda pogledaj gde drugi casopisi drze oglase, pa sve to onda ukljuci ko tu radi vise za sponozore, a ko vise za citaoce. Kad me vec vuces za jezik.
PS.Ae bez' pishi tamo jer ako me nasekirash dacu SK silne pare za reklamu pa vise u njemu nece biti mesta za tvoje textove.Umesto tvojih opisa stajace
slika gole ribe sa sajkachom koja kaze: "Taze kompjuteri kod Zvera bre! "
Nemoj da se pobrinem da nikad ne objavis oglas u SK, a pazi, kad odrastes i opametis se, shvatices koliko se reklamiranje isplati, a mozda i to gde je najisplativije. Nemoj da ujebes stvar pre nego sto i postanes svestan. A za moje tekstove ce uvek biti mesta, zna se ko je No.1, makar u prvoj polovini SK-a
😉. A ko je u drugoj a mozda i u celom SK i to se zna, jedan od retkih ljudi koji je na ovom forumu omrazeniji i od mene
😀.
Pozdrav!