Ako ga Ašković bude uređivao, umesto banovanja moći ćemo da čitamo njegove erotske doživljaje, osim ako mu urednik ne skrene pažnju da to nije KlanRUR :dshmeis je napisao(la):Nadam se da ce taj forum biti dobar
Saša Č je napisao(la):.... kako bi bilo da neko dodje u tvoj kafic i pocne da prica da si budala, konj itd.
ica je napisao(la):
Da li si ti ikada čitao bilo koji magazin, gledao neki TV program...? :wall:Shang Tsung je napisao(la):...znate na 136 str. OGROMNA reklama za "Gillette". Mislim, ok reklame i to, ali kakve veze ima sa tematikom koju doticni casopis obradjuje (?!?)...
Voodoo_NBGD je napisao(la):Ako ga Ašković bude uređivao, umesto banovanja moći ćemo da čitamo njegove erotske doživljaje, osim ako mu urednik ne skrene pažnju da to nije KlanRUR :d
filipenko je napisao(la):Naravno, fora je bila u tome sto je leto bilo suvo sto se pc naslova tice...
Voodoo_NBGD je napisao(la):Neka, sad će da otvore SK forum, pa ćemo sve u lice da im skrešemo![]()
Sasa je napisao(la):Momci, reklame su tu da ih procitate ako vam se svide, ako ne, okrenes stranu.
Oce neko SK od 350 dinara i 90 strana, bez reklama ?
Ajde uposlite te mozgove molim vas, te reklame obezbedjuju da casopis kosta manje, skapirajte to.
ZverBre je napisao(la):Ako se ova kriza sa izlaskom novih PC igara nastavi, ochekujte u sledecem broju opis narodnih chobanskih igara kao recimo : Trule kobile , Jerjachkinje Barjachkinje, Zujke ili ti zuce, i novi mod za "Prozivanke" (o ovoj igri se podrobnije mozete informisati kod Neo Matrixa). :d
U ovom broju je uvoznik Gigabyte-a izgleda dobro odresio kesu pola testiranog hrdvera nosi ime te firme.Kuleri, kucista ,ploche, mikrotalasne petji, hulahopke itd .
I na kraju citat MK:"Uplasen,pohitao sam ka ogledalu,uveren da su milioni sati igranja ostavili neke posledice koje sam do sada odbijao da primetim.Na srecu , nisu"
Samo se ti teshi sinak...![]()
ZverBre je napisao(la):Da, nesvidi mi se reklama i ja okrenem stranu kad na sledecoj opet reklama.
I tako dodjem do kraja i na kraju budem srecan sto sam procitao par "normalnih" tekstova za samo 100 din. I onda pocinje pricha kako je kvalitetan papir skup.Misim sta cemi kvalitetan papir kad je na njemu reklama?
Uposlio sam mozak
I nikako ne kapiram poentu "te reklame obezbedjuju da casopis kosta manje"??
Pa sta ako kosta manje? Onda je SK manje i chasopis a vishe katalog . A kataloge firme dele za DZ. Zar ne?
TeskoZverBre je napisao(la):Chim taj forum proradi eto me tamo.Valjda cu se zadrzati 2 sata na njemu a da me nebanuju .![]()
Ranije nije bilo. Sada ih ima. I tako funkcioniše ceo svet, svi mediji. Očigledno te je briga da li reklamiraju rent-a-car ili novu farbu za kosu zato što si dao primedbu upravo na to (i zašto komentarišeš to ako je nihova stvar?!). Shang Tsung, nemoj da se ljutiš, slušaš li ti sebe?Shang Tsung je napisao(la):@Ronnie:
Sine, nema to veze sto ti pricas sa mozgom. Ja kazem samo da ranije nije bilo takvih reklama-ispada. A ako oni hoce da i reklamiraju i rent-a-car ili novu farbu za kosu, mnogo me "zabole". To je njihova stvar..
I nije mi jasno, sto prozivas kad nisi shvatio poentu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari