Šta je novo?

Promene u SK...

shmeis je napisao(la):
Nadam se da ce taj forum biti dobar
Ako ga Ašković bude uređivao, umesto banovanja moći ćemo da čitamo njegove erotske doživljaje, osim ako mu urednik ne skrene pažnju da to nije KlanRUR :d

Poslednja izmena:
Drzite se spike o casopisu, ako jos ima sta da se kaze, mada uvek ima :).

I eto, sada više nema konzola, jer kažu kako su dobijali "hate mailove" a i po forumima (naročito ovom) negativne komentare... izgleda da su pozitivni jednostavni ignorisani...
Ali eto, zato smo u ovom broju imali prilike da čitamo opise takvih megahitova kao što je HellForces (66), Yetisports (58) i drugih mediokriteta od kojih je slabo koji prebacio 80%... i to sve zbog stručnjaka koji tvrde da "konzole nisu kompjuteri" :S: :wall: (te bi verovatno o njima trebalo pisati u reklamnim pamfletima o beloj tehnici koji dolaze uz Novosti i Kurir)...

Sta ti je bre, Voodoo? :) Pa oni sami nisu hteli da opisuju igre na konzoli. Opisivali su ih jednog meseca kad za pc nije izasla ama bas nijedna igra i tu su opisali par najboljih igara za konzolu u prethodnih 7-8 meseci (a i tu pretezno akcionih) i to je to. Cak i da hoce jednostavno nemaju o cemu da pisu. Trziste za ps2/xbox je jos jadnije od trzista za pc, sa izuzetkom arkadnih trka (ne i simulacija) i sporta, i sve ukupno ne izadje ni 5 igara mesecno.
Recimo u zadnje vreme sve sto je izaslo na konzoli su delovi serijala koji ce se koliko za pola meseca naci na pc-u. A zaista mislis da recimo novi Rainbow Six uopste vredi igrati na konzoli? Kao uostalom i skoro bilo koji fps? Naravno da ne...

Garantovano dobijaju mailove sa hejtom iovako, nema sanse da ih je to uplasilo :d

ja konacno dobio primerak SK-a :banana: ...... i naravno NISAM razicaran kao ni u prethodnih "x" slucajeva ......

Ja mazno ortaku pre par dana, pa ga ischitao. *** sto da pare dajem jos i ja, kad je lepo on kup'o za nas obojcu :). Nemam nekih zamerki, a i zasto bih imao... izuzev...
znate na 136 str. OGROMNA reklama za "Gillette". MIslim, ok reklame i to, ali kakve veze ima sa tematikom koju doticni casopis obradjuje (?!?).Mozda ovaj novi zilet ima mikrochip u sebi :). Mada sta znate, mozda su iz doticne zilet firme pucali na to da ovaj casopis citaju uglavnom zapusteni sajber-geek manijaci, pa kao mogli bi i taj zlatni deo trzista da osvoje ponudivsi im bar da se obriju ukoliko izlaze na sastanak sa zenskama i sl.
Ah i samo da ne dizu cenu i bice sve u redu.

Shang Tsung je napisao(la):
...znate na 136 str. OGROMNA reklama za "Gillette". Mislim, ok reklame i to, ali kakve veze ima sa tematikom koju doticni casopis obradjuje (?!?)...
Da li si ti ikada čitao bilo koji magazin, gledao neki TV program...? :wall:

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ako ga Ašković bude uređivao, umesto banovanja moći ćemo da čitamo njegove erotske doživljaje, osim ako mu urednik ne skrene pažnju da to nije KlanRUR :d

Ne pricaj da je tolika wuna, pa da na RUR/u smara sa takvim pricama?

ahahahah, koja dalabu....

@Ronnie:
Sine, nema to veze sto ti pricas sa mozgom. Ja kazem samo da ranije nije bilo takvih reklama-ispada. A ako oni hoce da i reklamiraju i rent-a-car ili novu farbu za kosu, mnogo me "zabole". To je njihova stvar..
I nije mi jasno, sto prozivas kad nisi shvatio poentu?

Momci, reklame su tu da ih procitate ako vam se svide, ako ne, okrenes stranu.
Oce neko SK od 350 dinara i 90 strana, bez reklama ?

Ajde uposlite te mozgove molim vas, te reklame obezbedjuju da casopis kosta manje, skapirajte to.

filipenko je napisao(la):
Naravno, fora je bila u tome sto je leto bilo suvo sto se pc naslova tice...

Ako se ova kriza sa izlaskom novih PC igara nastavi, ochekujte u sledecem broju opis narodnih chobanskih igara kao recimo : Trule kobile , Jerjachkinje Barjachkinje :) , Zujke ili ti zuce, i novi mod za "Prozivanke" (o ovoj igri se podrobnije mozete informisati kod Neo Matrixa). :d

U ovom broju je uvoznik Gigabyte-a izgleda dobro odresio kesu pola testiranog hrdvera nosi ime te firme.Kuleri, kucista ,ploche, mikrotalasne petji, hulahopke itd . :)

I na kraju citat MK:"Uplasen,pohitao sam ka ogledalu,uveren da su milioni sati igranja ostavili neke posledice koje sam do sada odbijao da primetim.Na srecu , nisu"

Samo se ti teshi sinak... :D

Ne postoji kriza sa izlaskom igara, nego su tajminzi jednostavno tako rasporedjeni da leti kad su odmori itd. ne izlazi nista i posto je trziste vec uhodano tacno se zna kad se sta izbacuje. :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Neka, sad će da otvore SK forum, pa ćemo sve u lice da im skrešemo :)

Ha ha ,pa ja im piso chetr' pisma na mail :) i nikom nista. Nevole izgleda da odgovaraju na kritike.Kuzmanovicu je lakshe da u rubrici I/O port provaljuje klince pochetnike nego da odgovori na neka konkretna pitanja vezana za list.
Naravno i na tim stranicama su roknuli par reklama te smanjili chetvrtinu prostora te rubrike.

Chim taj forum proradi eto me tamo.Valjda cu se zadrzati 2 sata na njemu a da me nebanuju . :)

Sasa je napisao(la):
Momci, reklame su tu da ih procitate ako vam se svide, ako ne, okrenes stranu.
Oce neko SK od 350 dinara i 90 strana, bez reklama ?

Ajde uposlite te mozgove molim vas, te reklame obezbedjuju da casopis kosta manje, skapirajte to.

Da, nesvidi mi se reklama i ja okrenem stranu kad na sledecoj opet reklama :).
I tako dodjem do kraja i na kraju budem srecan sto sam procitao par "normalnih" tekstova za samo 100 din. I onda pocinje pricha kako je kvalitetan papir skup.Misim sta cemi kvalitetan papir kad je na njemu reklama?

Uposlio sam mozak ;)
I nikako ne kapiram poentu "te reklame obezbedjuju da casopis kosta manje"??
Pa sta ako kosta manje? Onda je SK manje i chasopis a vishe katalog . A kataloge firme dele za DZ. Zar ne?

ZverBre je napisao(la):
Ako se ova kriza sa izlaskom novih PC igara nastavi, ochekujte u sledecem broju opis narodnih chobanskih igara kao recimo : Trule kobile , Jerjachkinje Barjachkinje :) , Zujke ili ti zuce, i novi mod za "Prozivanke" (o ovoj igri se podrobnije mozete informisati kod Neo Matrixa). :d

U ovom broju je uvoznik Gigabyte-a izgleda dobro odresio kesu pola testiranog hrdvera nosi ime te firme.Kuleri, kucista ,ploche, mikrotalasne petji, hulahopke itd . :)

I na kraju citat MK:"Uplasen,pohitao sam ka ogledalu,uveren da su milioni sati igranja ostavili neke posledice koje sam do sada odbijao da primetim.Na srecu , nisu"

Samo se ti teshi sinak... :D

Ne rece li ti da vise nikad neces citati SK ?
Ispadas smesan bre, totalno si ne dosledan ;)

ZverBre je napisao(la):
Da, nesvidi mi se reklama i ja okrenem stranu kad na sledecoj opet reklama :).
I tako dodjem do kraja i na kraju budem srecan sto sam procitao par "normalnih" tekstova za samo 100 din. I onda pocinje pricha kako je kvalitetan papir skup.Misim sta cemi kvalitetan papir kad je na njemu reklama?

Uposlio sam mozak ;)
I nikako ne kapiram poentu "te reklame obezbedjuju da casopis kosta manje"??
Pa sta ako kosta manje? Onda je SK manje i chasopis a vishe katalog . A kataloge firme dele za DZ. Zar ne?

Zver, ajde batali SK, ili prvo nauci da brojis.
Prosli SK je imao 50-60 strana reklama u odnosu na 140tak strana ukupno.
Mislim, "uposlite mozak" je receno onima koji ga imaju ;)
Jos jedan dokaz da ne razmisljas je i poslednja recenica, reklame stvarno i jesu DZ i firme ih placaju i "dele" u SK-u. One DZ, korisan sadrzaj se placa i tamand dodjes na neku sredinu i 100 dinara.

ZverBre je napisao(la):
Chim taj forum proradi eto me tamo.Valjda cu se zadrzati 2 sata na njemu a da me nebanuju . :)
Tesko :D :D :D

@ Sasa (je uvek u pravu;)
Pa nisi se bas pretrgao sa argumentima. Kuzmanovicevi subjektivni opisi i njegova sitna razmishljanja sa umisljene pozicije gopodara sveta nedeluju mi kao "koristan sadrzaj" vredan 100 din.

Ajde, matematicar, racunaj da ima 20 korisnih strana. Ne odgovara ti "value for money"?
Moj matori kaze "sta ti se ne svidja, poljubi i ostavi".

A moja pokojna baba Soka je uvek govorila: "Izesh kravu koja dnevno da 20 litara mleka pa se ritne i sve prospe" :)

cool, rasprava:)

Poslednja izmena:
Pa batali kravu, sve ti ukazuje da to uradis, ali ti nikako da skapiras narodne umotvorine :)

Pa nije poenta reklamama, to nema veze sa kvalitetom casopisa. Neka ih ima koliko moze.
Poenta je u "korisnim" stranama, par Kuzminih za smeh, par Saletovih za informacije, i sta dalje. Casopis evoluira sporije od drzave (puz je u klasi F1).

Poz.

Shang Tsung je napisao(la):
@Ronnie:
Sine, nema to veze sto ti pricas sa mozgom. Ja kazem samo da ranije nije bilo takvih reklama-ispada. A ako oni hoce da i reklamiraju i rent-a-car ili novu farbu za kosu, mnogo me "zabole". To je njihova stvar..
I nije mi jasno, sto prozivas kad nisi shvatio poentu?
Ranije nije bilo. Sada ih ima. I tako funkcioniše ceo svet, svi mediji. Očigledno te je briga da li reklamiraju rent-a-car ili novu farbu za kosu zato što si dao primedbu upravo na to (i zašto komentarišeš to ako je nihova stvar?!). Shang Tsung, nemoj da se ljutiš, slušaš li ti sebe?

Moje mišljenje: Svet kompjutera nije loš časopis. Mada mislim da je za ono što nudi, prilično skup.

Poslednja izmena:
Vrh Dno