Hvala
Crno sa belim brojevima je definitivno bolje.. a font je stvar ukusaNe ide mozda uz imidz stacker-a ali ja pravim novi imidz stacker-u, u tome je i fora
![]()
Kako god bilo,ja ovo radim za sebe i stvarno mi ne igra neku ulogu ko ce sta da misliNaravno da sam napravio neki drugi font to bi se mozda tebi svidjalo a nekome drugom nebi
![]()
@jbl:
jedno pitanjce vezano za stacker 831 posto planiram da ga nabavim, da li mainboard tray moze da se okrene kontra tj da bude postavljen kao BTX?
znaci nema dodatnu sinu sa druge strane? pitam jer na netu nikako da nadjem review za 831 sve nalazim za 830 SE koji ima sine sa obe strane pa moze tray da se okrece... A multi fan side panel za 4 fan-a? Jel si nabavljao to negde ili ne, ima li kod nas?
Zjuuuu. Sad sam pregledao celu temu u jednom dahu. Fenomenalno!
Jbl svaka ti cast covece, bas bas profesionalno odradjeno do najsitnijeg detalja. Koliko je truda ovde ulozeno ali krajnji rezultat se itekako isplati.
Za fotografije nemam reci. Profesionalnije fotografije nisam video na internetu. Pretpostavljam da se bavis tim poslom pored odlicnog modovanja?![]()
evo uzeo sam kuciste samo da naglasim da mobo tray moze da se okrene sa druge strane i da ploca stoji naopako kao da je BTX, tako da su onda sve komponente sa desne strane kucista i cpu vuce hladan vazduh odozdo za hladjenje, spale su mi temp za 5 stepeni u odnosu na antec 900... da ne govorimo o lepoti kucista jer ovo treba uzivo da se vidi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari