Šta je novo?

Project: TwentyNine (Stacker 831b special edition) worklog (PUNO FOTOGRAFIJA!)

Zaista sjajno. Ne samo rad na kucistu, nego i fotografisanje.

Hvala :)
Sledi Creative X-Fi Titanium i Soundrent logo-i radjeni na cnc masini i gravirani laserom :wave:

182.jpg

183.jpg

184.jpg

185.jpg

186.jpg

187.jpg

189.jpg

190.jpg

188.jpg

Napravio sam dve varijante kako bi izabrao bolju :) Za sada crna sa belim brojevima vodi :p

Poslednja izmena:
Da...bolje ostavi crno sa belim brojevima, jer kontam da ce u obrnutom slucaju mnogo odskakati i da ce narusiti izgled totalno crnog kucista. Vidi ipak da ostavis spoljasnost crnu (sa sto manje belih detalja), a unutar kucista se igraj koliko god hoces ;)
I jos jedna preporuka...ako jos nije kasno (jer vidim da si vec uradio par stvari) promeni font (nesto malo ostrije definicije), jer su po mom misljenju "mekanija". Mislim da ima lepsih "pisanih" i "robusnijih" fontova koje bi sa svojim izgledom bolje definisale izgled kucista (prevashodno mislim na te brojeve koji ce se naci na prednjoj strani kucista). Nadam se da se ne ljutis za predloge ;)

BTW: Kao i obicno...svaka cast na citavoj prezentaciji. Pravo je uzivanje gledati profesionalni moding, pogotovo sa saznanjem da je DOMACE :D

Crno sa belim slovima. Svuda dominira crna, sa tek nekim belim detaljima, ovako ce izgledati malo bzvz ako ubacis belo sa crnim slovima. Inace, vec sam rekao, ali svaka cast. Svaki dan gledam da li ima novih slika. Bolesno dobro. :D

Ne stoji ovaj font uz priču stackera, ali šta je tu je, već si odradio :)

Hvala
Crno sa belim brojevima je definitivno bolje.. a font je stvar ukusa :) Ne ide mozda uz imidz stacker-a ali ja pravim novi imidz stacker-u, u tome je i fora :)

Poslednja izmena:
Hvala
Crno sa belim brojevima je definitivno bolje.. a font je stvar ukusa :) Ne ide mozda uz imidz stacker-a ali ja pravim novi imidz stacker-u, u tome je i fora :)

Ok, možda si i u pravu, ali ćes svejedno naići na strašni sud ovde, kada budeš stackera sa novim imidžom završio :)

Usput, srećno i samo guraj :)

Kako god bilo,ja ovo radim za sebe i stvarno mi ne igra neku ulogu ko ce sta da misli :) Naravno da sam napravio neki drugi font to bi se mozda tebi svidjalo a nekome drugom nebi :)

Kako god bilo,ja ovo radim za sebe i stvarno mi ne igra neku ulogu ko ce sta da misli :) Naravno da sam napravio neki drugi font to bi se mozda tebi svidjalo a nekome drugom nebi :)

Meni nije bitno koji si font stavio uopšte, samo ću budno pratiti ovu temu da ti pokradem fazone, kada se budem okuražio da drndam ovog mog jadnička :)

Programiranje i izrada usb modul-a za lcd display koji ce doci na front panel,na mesto dvd-a.
Za potrebe izrade je iskoristen crveni display dok iz Kine ne stigne crni sa belim slovima :D

4209953114_0fc71e29f9_o.jpg

4209954212_2e4fc95c61_o.jpg

4209191403_5aef63e865_o.jpg

4209956302_bf173406fc_o.jpg

4209960684_cd9daaacb0_o.jpg

4209959636_b48516e47c_o.jpg

4209193825_535b15b9ab_o.jpg

@jbl:

jedno pitanjce vezano za stacker 831 posto planiram da ga nabavim, da li mainboard tray moze da se okrene kontra tj da bude postavljen kao BTX?

ovo je vec profi ima da radi bolje od imona sto posto :)

znaci nema dodatnu sinu sa druge strane? pitam jer na netu nikako da nadjem review za 831 sve nalazim za 830 SE koji ima sine sa obe strane pa moze tray da se okrece... A multi fan side panel za 4 fan-a? Jel si nabavljao to negde ili ne, ima li kod nas?

znaci nema dodatnu sinu sa druge strane? pitam jer na netu nikako da nadjem review za 831 sve nalazim za 830 SE koji ima sine sa obe strane pa moze tray da se okrece... A multi fan side panel za 4 fan-a? Jel si nabavljao to negde ili ne, ima li kod nas?

Ajd da ne trolujemo temu, ja ću ti odgovoriti pošto imam stacker 830b. 831 je faktički revizija 830 modela, ne poseduje fan panel, i ima bolje odrađen cable management od modela 830, i uz njega se ne dobija BTX kit, za razliku od 830, oba imaju šine, ali se za 831 BTX dokupljuje Znači da rezimiramo:

830: BTX kit, multi fan side panel
831: Bolji cable management, i još nekih par sitnica.

E sada se mora postaviti pitanje, da li ti je stvarno potreban ovaj gore pomenuti side panel, pošto meni skuplja prašinu već godinu i više dana, jer čim staviš neki veći heatsink, ne može da se zatvori. Tako da dobro razmisli pre kupovine.

moze komotno da se zatvori ako izvadis gore levi "box" za vent na side panelu :wave:

ja kupio stacker 831se black, sutra mi stize a montiram sve tek uvece, pa javljam sta i kako moze... malo odosmo u off nece jbl da se ljuti :)

btw, jbl hvala na svim informacijama i pomoci :)

jbl fenomenalan rad! sve pohvale :)

jedva cekam da vidim gotov produkt

pozdrav

evo uzeo sam kuciste samo da naglasim da mobo tray moze da se okrene sa druge strane i da ploca stoji naopako kao da je BTX, tako da su onda sve komponente sa desne strane kucista i cpu vuce hladan vazduh odozdo za hladjenje, spale su mi temp za 5 stepeni u odnosu na antec 900 :)... da ne govorimo o lepoti kucista jer ovo treba uzivo da se vidi...

Zjuuuu. Sad sam pregledao celu temu u jednom dahu. Fenomenalno!
Jbl svaka ti cast covece, bas bas profesionalno odradjeno do najsitnijeg detalja. Koliko je truda ovde ulozeno ali krajnji rezultat se itekako isplati.

Za fotografije nemam reci. Profesionalnije fotografije nisam video na internetu. Pretpostavljam da se bavis tim poslom pored odlicnog modovanja? :D

Zjuuuu. Sad sam pregledao celu temu u jednom dahu. Fenomenalno!
Jbl svaka ti cast covece, bas bas profesionalno odradjeno do najsitnijeg detalja. Koliko je truda ovde ulozeno ali krajnji rezultat se itekako isplati.

Za fotografije nemam reci. Profesionalnije fotografije nisam video na internetu. Pretpostavljam da se bavis tim poslom pored odlicnog modovanja? :D

Hvala :) Ne bavim se,aparat sam nabavio pre mozda ni godinu dana :)

Mozda bi trebalo :)
Jeste da se ne razumem u fotografiju ali po ovome sto vidim imas smisla za to.

evo uzeo sam kuciste samo da naglasim da mobo tray moze da se okrene sa druge strane i da ploca stoji naopako kao da je BTX, tako da su onda sve komponente sa desne strane kucista i cpu vuce hladan vazduh odozdo za hladjenje, spale su mi temp za 5 stepeni u odnosu na antec 900 :)... da ne govorimo o lepoti kucista jer ovo treba uzivo da se vidi...

Moze li neka slika spolja i iznutra kucista?

@djalex
evo slike... mnogo imam kablova i nema sanse da ih sakrijem koliko god se trudio :)
ima slika sa i bez vodenog hladnjenja...

Prilozi

• IMG_0215_resize.JPG
    IMG_0215_resize.JPG
    383.8 KB · Pregleda: 521
  • IMG_0219_resize.JPG
    IMG_0219_resize.JPG
    268.1 KB · Pregleda: 425
  • IMG_0223_resize.JPG
    IMG_0223_resize.JPG
    261.4 KB · Pregleda: 423
  • IMG_0276_resize.JPG
    IMG_0276_resize.JPG