Šta je novo?

Project: TwentyNine (Stacker 831b special edition) worklog (PUNO FOTOGRAFIJA!)

ja se finansijski plasim za tvoj sledeci hobi (posto prodajes ultrazum) verovatno kupujes DSLR pa kad krene manija za staklima....

Hehe da,prodao sam ultrazum i prelazim na dslr.Jedva cekam da udjem u taj hobi,za stakla cu probati da se kontrolisem haha :bottle:

btw stigla mi je danas nova memorija sa reklamacije i ova hvala bogu radi kako bi trebala :) tako da lcd jos docekam i ide sve na dslr photo session :D

Hehe da,prodao sam ultrazum i prelazim na dslr.Jedva cekam da udjem u taj hobi,za stakla cu probati da se kontrolisem haha :bottle:

btw stigla mi je danas nova memorija sa reklamacije i ova hvala bogu radi kako bi trebala :) tako da lcd jos docekam i ide sve na dslr photo session :D

jedva čekam te slike...i ovo je previše nego dobro...

Dok traje cekanje evo malo noobovskih fotki nove memorije dobijene u zamenu, novim aparatom :)

210.jpg
211.jpg
212.jpg
213.jpg
214.jpg

malko masis fokus , prebaci na manual...

Ok samo su mi malo cudno izabrane tacke :)

kada možemo očekivati nastavak? by the way, imamo isti daljinac (mx5021 :D)

Xaxaxa, kakva fotka :D

imao sam tu privilegiju da vidim slike, i mogu reci samo... wow!

Da,Illidan je dobio VIP pristup slikama hehehe :) Idem da obavim nesto i za nekih sat vremena postavljam slike :)

No,evo,posle dosta velike pauze itd. konacno i neke slike
Negde sam bio rekao da mi je cilj da dam Stacker-u malo profinjeniji izgled i ako se ja pitam,uspeo sam u tome :)
Uzivajte :D

Project Twenty Nine last phase (beta)

Photo session One (Balcony)

215.jpg

216.jpg

219.jpg

218.jpg

234.jpg

235.jpg

236.jpg

237.jpg

Najiskrenije ti čestitam na radu, malo je reći da sam oduševljen! Svaka ti čast i iskreno ti želim da se probiješ do MDPC ili nečeg sličnog!

Nazad
Vrh Dno