Šta je novo?

Project: TwentyNine (Stacker 831b special edition) worklog (PUNO FOTOGRAFIJA!)

Motam slike i samo se nadam da nece uskoro doci kraj. :D Fenomenalno. Poptpuni *jawdrop* experience. Cisto, uredno, minimalisticko, a opet ne monotono. Svaka cast na volji i strpljenju, kao i na radu ulozenom u sve ovo!

wooow!!!
svaka cast!

Stvarno odlično izgleda!

Pojmu šetanje ljubimca si dao novo značenje, čestitam! Kad si već išao na tu stranu trebao si ga slikati i na deponiji...:d
:wave:

Hahah hvala, mozda i odem do deponije jos hahaha :) Planiram jos jedan photo session da odradim a mozda i dva :p

au brate :eek:

Neko rece da se nada da nece uskoro doci kraj. Ja mislim da neko kao sto je jbl moze samo da stalno tezi ka apsolutnoj perfekciji, i da ce uvek biti prostora za doadatna unapredjenja vec postojeceg kucista. Jos dugo ce ova tema biti aktuelna i verovatno inspirisati mnoge da pocnu da modifikuju svoja kucista, manje ili vise uspesno.
Sam rad, maestralno odradjen sa dosta ukusa. Video sam dosta radova po netu, al ovaj je stvarno jedan od najlepsih koje sam video. Minimalisticki kvalitetno uradjeno bez imalo kica i nepotrebnih detalja.
Jedva cekam dalji razvoj dogadjaja, samo napred!

Znači, definitivno se isplatilo čekanje, nema šta :)

Svaka čast čoveče, this is amazing. Ja predlažem da ti i illidan otvorite neki ozbiljnu radnju za modovanje kućišta, i dođete do prvog miliona na brzinu :D

OMFG
2j13mkn.gif
Svaka ti cast!!!

aj daj neke fotke [ ili sve ;D ] iz tog night fotoseshn-a po mogutjstvu u 1920x1080 da ih stavim za wall ;)

Ajde,biraj koju ces :p

Edit:evo ti par na brzinu :)
Kada sve bude finalno gotovo napravicu i video i neke wallpaper-e :)

Prilozi

• 1920x1080 night.jpg
    1920x1080 night.jpg
    365.8 KB · Pregleda: 257
  • 1920x1080 night2.jpg
    1920x1080 night2.jpg
    358.2 KB · Pregleda: 187
  • 1920x1080 night3.jpg
    1920x1080 night3.jpg
    379.9 KB · Pregleda: 172
  • 1920x1080 night4.jpg
    1920x1080 night4.jpg
    294.1 KB · Pregleda: 192
  • 1920x1080 night5.jpg
    1920x1080 night5.jpg
    384.8 KB · Pregleda: 171
Poslednja izmena:
Od prelepog kućišta si napravio savršenstvo. Svaka čast za rad a i fotke su fenomenalne!

Od prelepog kućišta si napravio savršenstvo. Svaka čast za rad a i fotke su fenomenalne!

Hvala druze cheers

@garson
Sta bi sa OCZ XTC kulerom za memaru?

Posto sam zamenio prvobitnu memoriju za Evo one koja se vidi na slikama,xtc kuler je izasao iz kombinacije posto je lepse ovako bez njega a i memorija je previsoka da bi on stao :)

Poslednja izmena:
dobar, boji, najbolji, jbl!
Kuciste je bruka fenomenalno strasno dobro :)
svaka ti cast!!!!!!
kad pogledas bolje kuciste ne postoji na celoj zemaljskoj planeti :D

Hvala na lepim recima i drago mi je da vam se svidja :)
Inace sistem je predat u mdpc na razmatranje i tokom celog dana se iznose misljenja komisije :)
Komisija je veoma stroga i rigorozna,mnogi veliki mocni sistemi su odma dobili "NE" ali za sada za moj sistem niko nije rekao NE ali to opet ne znaci nista :) Svi iz komisije traze za sta da se uhvate,sta je to sto njega cini posebnim u odnosu na druge prelepe sisteme? zasto bas on? u toj dilemi su svi,traze nesto za sta da se uhvate kao opravdanje pored toga sto im se svidja i ispunjava uslove :) Dobio sam link od nemackog foruma na kojem ljudi iz komisije iznose misljenja i pratim to ceo dan hehe.Nadjeno mi je nekoliko sitnih mana koje su lako popravljive..
Ja sam odgovorio kako god bilo ja se necu razocarati i ne mogu nista da izgubim samo dobijem :)
Videcemo sta ce na kraju ispasti sa njima :) Hvala svima jos jednom :)

Poslednja izmena:
Pregledah temu od pocetka do kraja, pvi put na brzinu, posle toga malo pazljivije, i evo po treci put vec vrtim i gledam i neverujem...

Kao sto je neko vec rekao, zao mi je sto je ovo mora da ima kraj!

SVAKA CAST i cestitam, divim ti se na trudu i umecu, zaista perfektno!!!

Obavesti nas kako je kod mdpc-a!

Fenomenalno si sve odradio, nema sta. Mislim da ce to biti podsticaj da i drugi krenu
u slicne avanture. Imam pitanje: Kako resavas problem prasine?

i ja imam jedno glupo pitanje, kako si narucio ono u sta si ubacio sve kablove jel moguce nekako naci u bg-u ili negde?

i ja imam jedno glupo pitanje, kako si narucio ono u sta si ubacio sve kablove jel moguce nekako naci u bg-u ili negde?

Moze da se naruci odavde. Nema kod nas,osim ako nekom nije ostalo vishka,sto sumnjam... :)

Fenomenalno si sve odradio, nema sta. Mislim da ce to biti podsticaj da i drugi krenu

Valjda stalno petlja po kutjishtu,pa ni ne stigne da se nakupi prashina.:D

Poslednja izmena:
Kuciste drzim na stolu,filteri koji stoje ispred intake fanova zadrzavaju prasinu,ipak ne moze se sva prasina zadrzati pa tako s vremena na vreme malo izduvam i obrisem krpicom,nikad nisam imao problem sa prasinom :)

Sleeve ili ti mrezice su mdpc-x http://en.mdpc-x.com/

Edit:preteche me R O N I N hehhe

Poslednja izmena:
Jel ima nekih novosti?:D:cigar:

hvala, jel oni salju na kucnu adresu delove, vidim da ima srbija u listi zemalja kad se registruje?

Nazad
Vrh Dno