Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

Pa zar nisi pročitao na drugom forumu da sam modovao kuhinju do malopre? :d
I ja nešto stvaram, Igore. zaboravi čovek stvari kad je u poslu. Ne besposličarim ja po ceo dan, samo iščekivajući slike i trolujući po forumu, znaš? :beat::beat::beat:;);)

Poslednja izmena:
we want new MDPC NOW!!! :)

we want new MDPC NOW!!! :)

protest.gif

mdpc-group2.gif

2мин:p

sgs2 via tt2

Evo ga :)

Svaka čast

OPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!Prikane RAZVALIO SI!!!!!!!!!!!!!!!:banana:cheers:happy::Klanjanje

Svaka ti cast, cudo si .....
:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

Sve pohvale za mod, bench zajednica je ponosna sto ima jednog takvog modera kao sto si ti. :)

Sjajno! Čestitam.

Hvala vam :)

Iskoristicu priliku da se zahvalim svima koji su mi pomogli, ponajvise Corsair-u, Gigabyte-u i Noiseblockeru takodje Kerriganu,Illidanu,Gaboru i Cuciki iz Protec-a,Ivanu (prolece) i svima koji ste pratili worklog i bili prisutni cheers
Nadam se da nisam nikoga zaboravio :D

Poslednja izmena:
Svaka cast legendo,prelepo,sta reci vise,kako samo svetli ono Thirty ,fluorescentno ?
Jesi li modovao kabl za napajanje ;)

Nego ja ne vidim mod na prvoj strani mdpc-a ???

A ja ću iskoristiti priliku da ti još jednom čestitam. Objasnio si.

Jesu li ono na poslednjoj sličkici dve bele katode 12-tice?

Sviđa mi se kako si zatvorio 5.25 slotove, samo sam sve očekivao da vidim onaj peskirani pleksi sa smd diodama kako bije na matičnu ili barem da bude nekako više vidljiv (eto, to mogu sad ja da odradim kod sebe kad se konačno budem nakanio da se bacim na posao, pa da ne bude da ti pokradem baš sve fore :eyebrows:)

Ključići su školski primer fajnal tača, a vanila sands je ovde legla ko' šamar budali.

Poslednja izmena:
@fox87

Tnx ;) Sva svetla svetle belo, providni plexi sa smd diodama.. ;) Ima na prvoj strani slike i najava..

@Kobayashi Maru

Hvala :) Osvetljenje iznutra su dve led trake :) Heheh da, kljucici su onako stvarno upali kao final touch :)

Nemoj odmah sa kritikama, pusti ga da prespava prvo. Nego, jesi li to slikao sanekim wide objektivom pa si isekao samo taj levi deo slike or what? Mada sam očekivao da će svi šrafovi biti potpuno u ravni što se tiče krstića :d

Šalim se, uživaj u slavi, a konkretna pitanjca u vezi konkretnih detalja će tek da slede...

Nemoj da se udaviš u penušavku...

Eee da bi srafovi bili ravni morao bi da zapne da ih dotegne a onda bi skinuo plastifikaciju verovatno :p

Nazad
Vrh Dno