Interesantno, dok je projekat u pripremi,dobijam pitanja kad ce poceti??? E onda kad pocne, onda idu pitanja kada ce kraj??? A kada se zavrsi - kad ce novi ponovo???

Ja predlazem da se skoncetrisemo na sadasnjost jer to je ono sto svi ustvari trazimo, projekat je
SADA u toku i uzivajte u njemu dok traje!
Ja mogu sutra sve da sastavim,uslikam i kazem evo ga to je to ! ali da li to ustvari zelimo? sta onda posle? nema projekta,nema slika,nema zabave

Naravno vrhunac je sam kraj i to svi zelimo ali to kratko traje

Sa dosadanjim iskustvom sam shvatio da nema smisla zuriti sa update-ima, sada se drzim procedure: Dobro dobro razmisli,napravi to u glavi, proveri jel fizicki izvodljivo i na kraju kad pustis da to jos sve sazre,cujes razne predloge i komentare, tek tada sprovedes u delo i tako redom za svaki deo/komponentu.
Naucio sam da je to mnogo efikasniji nacin za zivce,vreme,troskove i ono najbitnije,kranji rezultat. Mnogo efikasniji nego pozuriti da se nesto uradi, pa posle to ispravljati ili ostaviti tako sa osecajem u sebi - e ipak sam mogao bolje :S:
Ako vec nesto radim i ulazem toliko svog vremena u to, onda necu dozvoliti nista da bude propusteno ili uradjeno samo da bi se uradilo, i posto nemam deadline, necu ga sam sebi ni postavljati.
Naravno da sam na nekom takmicenju morao bi primeniti skroz drugu taktiku ali to nije slucaj
Tako da ponovicu,ovo
sada je najbolji deo! kada bude gotovo tada je sve gotovo a ja mislim da uistinu ne zelimo da stane ni vi ni ja samo nas neprijatelj - nestrpljenje i prijatelj - radoznalost :wave: