Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

Ja ovde najverovatnije necu seci zadnji gril.. jer ako bi ga isekao izgledalo bi jako lose jer je sama rupa sira po sirini i visini od samog venta, bili bi zazori i izgledalo bi fusherski skroz, tako da .. verovatno necu seci :( :)

Ali zato napred i gore moze, filter pokriva ;)
Tebi to nebih nikako preporucio, pokvarices estetiku mozda. Ali koliko ja i svi ostali provedu vremena iza mog kucista, znas koliko me briga za taj gril :d

jao jao... sta sam video, prelepo :)

cutim... :)

Igore, do kad treba da završiš projekat? Ne sećam se da sam pročitao kad je deadline u temi, a jedva čekam da vidim kako će izgledati na kraju :)

Cemu zurba, polako uzivajmo sa Igorom u prijektu :)

A ako te lepo zamolimo?

ono sto sam ja video.... bice prelepo :)

Interesantno, dok je projekat u pripremi,dobijam pitanja kad ce poceti??? E onda kad pocne, onda idu pitanja kada ce kraj??? A kada se zavrsi - kad ce novi ponovo??? :D
Ja predlazem da se skoncetrisemo na sadasnjost jer to je ono sto svi ustvari trazimo, projekat je SADA u toku i uzivajte u njemu dok traje! :)
Ja mogu sutra sve da sastavim,uslikam i kazem evo ga to je to ! ali da li to ustvari zelimo? sta onda posle? nema projekta,nema slika,nema zabave :D Naravno vrhunac je sam kraj i to svi zelimo ali to kratko traje :)
Sa dosadanjim iskustvom sam shvatio da nema smisla zuriti sa update-ima, sada se drzim procedure: Dobro dobro razmisli,napravi to u glavi, proveri jel fizicki izvodljivo i na kraju kad pustis da to jos sve sazre,cujes razne predloge i komentare, tek tada sprovedes u delo i tako redom za svaki deo/komponentu.
Naucio sam da je to mnogo efikasniji nacin za zivce,vreme,troskove i ono najbitnije,kranji rezultat. Mnogo efikasniji nego pozuriti da se nesto uradi, pa posle to ispravljati ili ostaviti tako sa osecajem u sebi - e ipak sam mogao bolje :S:
Ako vec nesto radim i ulazem toliko svog vremena u to, onda necu dozvoliti nista da bude propusteno ili uradjeno samo da bi se uradilo, i posto nemam deadline, necu ga sam sebi ni postavljati.
Naravno da sam na nekom takmicenju morao bi primeniti skroz drugu taktiku ali to nije slucaj :)
Tako da ponovicu,ovo sada je najbolji deo! kada bude gotovo tada je sve gotovo a ja mislim da uistinu ne zelimo da stane ni vi ni ja samo nas neprijatelj - nestrpljenje i prijatelj - radoznalost :wave:

Poslednja izmena:
pustite bre coveka da uziva...
:D

Jedno pitanje, da li je do sada ista osoba dala dva kompa za mdpc?

H100 pretpostavljam :)

To bre, jedva cekamo da vidimo nove fotke, da balavimo malo :D

osvanuo je lep i suncan dan :) svi cekaju fotke :)

ko ceka taj i doceka,ili se mozda naceka,ko bi ga znao
cekaj trebaju slike malo da se obrade,ovde zaseda strucan ziri :smash:

Hehe :) Mnogo obaveza danas i malo vremena, ipak uspeo sam da nesto skinem danas iz aparata, tako da update jeste velik ali ce biti iz delova danas/sutra, naravno one najbolje stvari sam ostavio za kraj :D

Kao prvo, cpu hladjenje je upgradeovano sa H70 na H100 moglo se pretpostaviti :p

224~0.jpg

225~0.jpg

226~0.jpg

Takodje je i front fan zamenjen Xigmatec-ovim smoked

227~0.jpg

Nije mi se svidela ideja da radijator od H100 ide unutar kucista kako je predvidjeno, pa sam se malo potrudio da predje gore, usput isecen je i front grill :)

228~0.jpg

Na nogama su zamenjeni sarafi na Mdpc

229~0.jpg

Da bi se uglavio H100 od gore, bilo je potrebno seckati malo i metal al i plastiku

230~0.jpg

231~0.jpg

Sve u svemu ispalo je onako kako sam zeleo i zamisljao :) gore radijator a unutar kucista ventovi koji guraju vazduh gore

232~0.jpg

233~0.jpg

Predivno vec sada to cuci, mogu misliti kako ce sve to izgledati kad se kockice sklope.
Onaj Xigmatec "dimljeni opako izgleda, vrsice on extra posao i pritom ima estetiku.
Pogodio sam za H100 :p

Thanks I meni se svidja kako je ulegao ;)

Mnogo sam razmisljao oko dizajna logoa, sta gde i kako da ide, na kraju sam napravio par najboljih varijanti. Nesto se graviralo na mocnom CNC-u a nesto su profi nalepnice :)

175~0.jpg

234~0.jpg

235~0.jpg

236~0.jpg

Tu su i nalepnice

237~0.jpg

238~0.jpg

239~0.jpg

Sutra nadam se nastavak :banana:

Nalepnice fino izgledaju.
Kako je mocna ova CNC masina, dobro osmisljen logo, tek ce to jos lepse izgledati kad se stavi na kucistu.
Svaka cast Igore, samo napred.

Radijator je legao ko budali samar :)
Mnogo mi se sviDZa,samo napred

Vrh Dno