Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

Super sto si nasao taj zatamnjeni plexi, mislim da ce to veoma lepo da izgleda... da li ces i na njemu ugraditi one diodice pa da svetli nesto slicno? :)

Au, ovo genijalno izgleda, za sleevovan mostic, nemam reci, sve je zaista neverovatno pedantno i nista nije prepusteno slucaju.

Hvala m!st!cx :)

btw stigla mi je u ruke vanilla :D

_DSC4290.jpg

prelepo izgleda, nadam se da će uskoro biti slika plexija

@jbl
Ako mogu da dam jedan predlog u vezi osvetljenja front plate-a, bilo bi lepo kada bi recimo broj 30 pulsirao ali ne previse brzo (5-10s).
Inace, sve pohvale za mod i samo napred :)

Jel ce su tri boje raditi sleev ili ova vanila ce ici sama?

@Marko207

Hvala za predlog, uopste ti nije losa ideja :) cak sam se i primio :p Nisam bas neki strucnjak za elektroniku al cu se raspitati kako bi moglo to da se uradi... da pulsira 30ka kao srce mmmm nice :)

@mirza82

Vanila ulece definitivno, jedino neznam jos 100% dali umesto sive ili bele, ali kako za sada stoje stvari ucice umesto sive, posto bela crna i vanilla su jako ql kombinacija :) Napravicu par fotki sa kombinacijama ;)

Nema na čemu. Da, da, to mi je bila ideja. Da odaje utisak živosti, da malo razbije monotoniju :)

Poslednja izmena:
prelepo, drago mi je da si se ipak odlucio za vanillu :)

Evo i radova na prozoru i slike radionice gde cu provoditi jos dosta vremena,sada i u buduce :)

Laser :D

174~0.jpg

CNC :D

175~0.jpg

Rezanje i upustanje prozora na Cnc-u

176~0.jpg

177~0.jpg

178~0.jpg

179~0.jpg

180~0.jpg

continued...

183~0.jpg

182~0.jpg

183~0.jpg

184~0.jpg

Plexi je upusten za 1,2mm, posto je sama stranica 1mm + sloj powdercoat-a unutra i spolja i + double sided tape i to ce na kraju da bude perfektno u ravni sa stranicom :)

Fino cuci ova kombinacija boja,ali crni prozor kroz koji nece da se vide komponente ili ce se bar nazirati nije bas u fazonu,mada to moze da izvade neke neonke belicaste ili ove vanila boje ako se nadju....

To je stvar ukusa :) Meni je zanimljvije da se nazire nego da je na izvolte,inace prozor nije tako crn, blago je zadimljen ;)

Kombinacija boja me jako podseca na tortu, crna dole kao korica, vanila kao fil i bela kao slag odozgo :D

Kako je dobra ova radionca, ili je tvoj aparat cudo ;), extra je ovaj cnc laser, napravi sta pozelis, plexi je odlicno ispao.

Znaci stvarno svaka cast jbl , nego jel ti to radis za sebe ili za prodaju ili radis po narudzbi? Inace odlican rad samo tako nastavi! :D

ako budes prodavao zelim da kupim :) :) odma na benchy napravimo aukciju :D

Super odradjeno, pohvale...!

Btw. Sve je mnogo lakse kad se imaju mashine i kesh :)

Dokle si dosao Igore, kako napredujes? Poz

Bio sam jako zauzet u poslednje vreme pa nisam uspeo bas da radim na projektu, nadam se u toku sledece nedelje da cu naredne planove sprovesti u delo (farbanje i powdercoat) :)

DA samo ti kilavi gledas da ostanem bez ruku do laktova :D

*** imam dosta obaveza,treba sve stici :D

Stigle stvari sa powder coat-a i farbanja :)

191.jpg

Montiran prozor

192.jpg

193.jpg

194.jpg

Nijansa izmedju grafit i crne

195.jpg

Suncanje :D

196.jpg

Ostatak powder coatovanih stvari nisam posebno slikao,videce se vec u daljoj prici :)

Sto se tice farbanja, isao sam na malo rizicniju varijantu sa parolom jednom se zivi :D Ovo naravno nije jos final varijanta,bice dodati jos neki logoi itd :)

197.jpg

198.jpg

199.jpg

Sa heatsinka su ostrugani natpisi, bilo ih je na 3 mesta

200~0.jpg

201~0.jpg

203~0.jpg

I mali tockic sa potenciometra kucista :D

204~0.jpg

Nazad
Vrh Dno