Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
@jbl
Ako mogu da dam jedan predlog u vezi osvetljenja front plate-a, bilo bi lepo kada bi recimo broj 30 pulsirao ali ne previse brzo (5-10s).
Inace, sve pohvale za mod i samo napred
Hvala za predlog, uopste ti nije losa ideja cak sam se i primio Nisam bas neki strucnjak za elektroniku al cu se raspitati kako bi moglo to da se uradi... da pulsira 30ka kao srce mmmm nice
@mirza82
Vanila ulece definitivno, jedino neznam jos 100% dali umesto sive ili bele, ali kako za sada stoje stvari ucice umesto sive, posto bela crna i vanilla su jako ql kombinacija Napravicu par fotki sa kombinacijama
Plexi je upusten za 1,2mm, posto je sama stranica 1mm + sloj powdercoat-a unutra i spolja i + double sided tape i to ce na kraju da bude perfektno u ravni sa stranicom
Fino cuci ova kombinacija boja,ali crni prozor kroz koji nece da se vide komponente ili ce se bar nazirati nije bas u fazonu,mada to moze da izvade neke neonke belicaste ili ove vanila boje ako se nadju....
Bio sam jako zauzet u poslednje vreme pa nisam uspeo bas da radim na projektu, nadam se u toku sledece nedelje da cu naredne planove sprovesti u delo (farbanje i powdercoat)
Sto se tice farbanja, isao sam na malo rizicniju varijantu sa parolom jednom se zivi Ovo naravno nije jos final varijanta,bice dodati jos neki logoi itd
Sa heatsinka su ostrugani natpisi, bilo ih je na 3 mesta