Polako,polako

Super je sto uopste proizvodjaci ucestvuju i treba to postovati. Meni nije cilj da napravim hyper giga masinu sa triple 580gtx da se hvalim i budem glavni frajer. Mnogi modovi izgube smisao bas zbog preterivanja i odlazenja u krajnost, jednostavno izgubi se ta dusa, bar za moj ukus

Za plocu mi je iskreno potpuno sve jedno UD5 ili UD7, sa estetske strane su iste,sem te boje na hladnjacima koja mi i onako ne igra ulogu jer ce biti prefarbana a sto se tice performansi, UD5 je odlicna ploca bez daljnjeg i ja sam sa time potpuno zadovoljan, GA nije imao estetsku konkurenciju za moju zamisao, cim sam ih video kad su se pojavile,rekao sam to je to
@Kobayashi Maru
Za pravi modd gde se mozes i zelis 100% upustiti u sve, nesto se mora i zrtvovati, a to je upravo garancija. Ona ce ti uvek stajati na put ako zelis nesto vise da uradis, predstavljace uvek prepreku i problem i dirigovace ceo postupak i krajnji izgled, nacices se u momentu da ustvari radis "project save the warranty" pricam iz licnog iskustva

Moze se naravno i uraditi nesto da se ne izgubi garancija ali vrlo malo.
AX750 nije problem da potera 2x 560-570-580 (potvrdeno iz Corsaira) jer moze da izvuce i 900w na krace intervale, ipak je to gold certified
Za fan controler ostaje za sada da cu koristiti onaj sto sam dobio sa kucistem, posto napred ide front plate, nemam gde da stavim drugi.. svakako, ako bi bilo sta stavljao taj Lamptron bi bio izbor
Slika ce biti uskoro nadam se,sutra idem preko po novi aparat ako bog da :wave: