Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

Corsair Force Series F90 (stock)

63~1.jpg

64~1.jpg

65~1.jpg

66~1.jpg

67~1.jpg

68~2.jpg

69~0.jpg

Poslednja izmena:
Mnogo su dobri ovi multiframe ventovi. Nadam se da će uskoro da izbace i 14-ticu, koja je meni potrebna, u suprotnom uzimam black silent pro pk2. Koji si fan kontroler planirao za mod?
Da ne ponavljam previše kolege, biće ovo opasan mod i sve najbolje. Samo ti skljocaj i kači sličke, odlične su.

Poslednja izmena:
jel to samo do mene, ali ja ne vidim slike :(

Opet nema slika..ko i na prvom modu :)
jbl baci se na posao :)

Moram priznati da obećava :) Jedva čekam da vidim nastavak

Bice ovo odlican projekat.Samo napred druze!

Prosli worklog sam propustio ovaj moram pratiti. :D

So far so good. :)

ma samo lagano,i bez zurbe....bas lep uvod,bukvalno komponenta po komponenta....zivo me interesuje koja ce grafulja biti u pitanju i do koje mere ces i nju da odradis :)

Aj se menjamo za napajanje :)

Ma mani me napajanja JBL, DAJ GRAFU DAJ GRAFU DAJ GRAFU!!!!!! :)

JBL, sretno i strpljivo na novom projektu :)! I postavljaj redovno slike :-D!

logovao sam se na ovaj trade i pomno pratim, samo napred, odusevio me je prethodni mod. Iskreno, slike su savrsene! :)

@jbl, ako budes radio powdercoating, molim te kontaktiraj me jer i ja hocu! A video sam kako su ti napravili CM kuciste, bilo je ekstra,a bice i ovo, vidi se iz aviona!!!

Bice powdercoatinga ali jos neke stvari treba da uradim pre toga, da ne bi isao bezveze vise puta, javim ti kad bude aktuelno ;)

Fotke su zaista fenomenalne, svaka cast... Najvise me interesuje za koje komponente si se odlucio ali verujem da ce biti savrseno uklopljene u to kuciste koje je savrsenstvo vec samo po sebi... Samo cepaj :)

Bice powdercoatinga ali jos neke stvari treba da uradim pre toga, da ne bi isao bezveze vise puta, javim ti kad bude aktuelno ;)

E, hvala unapred! btw, jel znas kod koga bi mogao odneti kuciste ko ima dremel mashinu, da izbudim neke rupice za kablove...?pa da sve resimo isti dan...?

Mene samo jedna stvar pomalo plasi: vidim da uzimas samo najbolje komponente, i one vec fabricki tako dobro izgledaju da mi deluje kao da ti to ostavlja malo prostora da ih dodatno modujes. Ovog puta ces morati bas da nadmasis sebe, posto sve ovo tako dobro izgleda i ovako direktno out of the box :) Ali ne sumnjam u tvoje sposobnosti :)

Skini ovu zelenu nalepnicu sa audio panela :D

:wc: uhh! @JBL nije mi dobro kad vidim šta ćeš sve da saspeš od hw unutra. :S: Koju grafu planiraš unutra, neko referentno hlađenje pretpostavljam?

Ma nema ništa referentno :) Pošto je sve Corsair unutra kapiram da će, što se hladjenja tiče, H70 unutra da ide :) Sve manje od toga i bicu razocaran hahahah :D

Poslednja izmena:
Mislio sam na referentno od grafe ...:d jer je lepša i povoljnija za moding

Nazad
Vrh Dno