Sry sto kasnim sa odgovorom
Ateluv, tebe sam cekao da iskomentarises, nema te bre
Pazi sto se tice cable managementa, veruj mi, probao sam sve zivo ali jednostavno, dva harda, dvd, 6 ventova i dve neonke u ovako malo kuciste, jako tesko sakriti. I ovo sto sam postigao, zadovoljan sam. Jedva, ali JEDVA sam zatvorio onu drugu bocnu stranu zbog kablova. :d
Ovo sto sam lepio staklo silikonom, to sam i video ovde od nekoga na forumu, ne znam mozda i od tebe neam pojma. Aj bas cu ovih dana da proverim kakvo je stanje i da li se drzi. Ako se olabavilo lako cu da sastruzem i zalepim nekim univerzalnim imam neki u tubi u podrumu...
Znam ovo za prednji vent, nije samo on, svi mi ubacuju prasinu neverovatnom brzinom. Plus sto me buka nervira. Nije klasicna buka vec huk, ali ume da smeta u kasnim vecernjim satima kad se nista ne cuje osim kompa. Na kraju sam se iznervirao i pogasio sve ventove osim jedne dvanaestice. Temperatura nije bas za pohvalu ali da kazemo da je idle porasla za nekih 9-10c i sad je oko 36 dok load ide do 45c. ***, morao sam da zrtvujem temperature zarad tisine. A na leto kad bude 40c ako bas zagusti upalicu par dana jos koji da hlade.
Bocna strana je odradjena univerzalnim sarkicama koje sam nasao u selu u šupi

Svi oni šiljci što vire na stranici i na koje regularno kačiš stranicu na kućište, moraš da isečeš a šarke sam klasično zakačio šrafovima i maticama. Obeležio rupe na šarkama i stranici, probušio i spojio sa dva šrafa. Ništa spec teško, za stranicu ti treba par sati posla, isečeš ono što smeta, izmeriš rupe, izbušiš i spojiš šrafovima i maticama.
Inače tamo u septembru planiram da padne I5 2500k ali kako planiram i Noctua NH-D-14, to u brizu neće da može tako da će sve ovo na doboš najverovatnije, a pašće ili neko ekstra kvalitetno kućište ili ću sam napraviti svoje od medijapana, vec imam neke zanimljive ideje