Šta je novo?

Project: Black & Blue (Cooler Master RC690) -worklog

• Začetnik teme Začetnik teme sinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znači ventilatori će biti bez rama, lepo, lepo.

........a litle BLACK & BLUE flower!!!!!!!! 😀:banana:

img3754copy.jpg
img3752copy.jpg

img3751copy.jpg
img3747copy.jpg

img3746copyy.jpg
img3745copy.jpg

img3744copy.jpg

.....and now with MDPC "Magic blue" sleeve.....

img3743copy.jpg
img3742copy.jpg

img3741copy.jpg
img3740copy.jpg

img3738copy.jpg

Bravo M*A*J*S*T*O*R*E :Klanjanje

Jesi proverio kako sada rade?

Fantastično, svaka čast!!! Mnogo dobro izgledaju i mnogo je dobra boja. Super je to što tekstura finiša rama i peraja ima neki onako peskirni-grubi look, a boja daje baš veliki sjaj, to je super kombinacija.

A i kao da si slikao dok se farba još nije pošteno ni osušila. :smoke:

Poslednja izmena:
Fantastično, svaka čast!!! Mnogo dobro izgledaju i mnogo je dobra boja. Super je to što tekstura finiša rama i peraja ima neki onako peskirni-grubi look, a boja daje baš veliki sjaj, to je super kombinacija.

A i kao da si slikao dok se farba još nije pošteno ni osušila. :smoke:

Tekstura rama-okvira je takva zato sto sam i nju presao sa bumper sprejom,pa je pomalo hrapava,sto mi se jako svidja,a farba za peraja je trebala da bude mat-plava,ali nisu imali tu komponentu da bude mat,pa sam dobio lak-varijantu,mada i ovako je extra ispalo,ja sam prezadovoljan,pogotovo sto su dosta dobro potrefili tu plavu nijansu (nosio sam sleeve u farbaru kao uzorak) :d

Stvarno je dobro ispalo, extra ideja, boju si potrefio 100% sa sleevom.

Tekstura rama-okvira je takva zato sto sam i nju presao sa bumper sprejom,pa je pomalo hrapava,sto mi se jako svidja,a farba za peraja je trebala da bude mat-plava,ali nisu imali tu komponentu da bude mat,pa sam dobio lak-varijantu,mada i ovako je extra ispalo,ja sam prezadovoljan,pogotovo sto su dosta dobro potrefili tu plavu nijansu (nosio sam sleeve u farbaru kao uzorak) :d

Koliko je minimalna kolicina ako hoces costume boju?

Iskreno,nemam pojma,meni su napravili jednu obicnu konzervu-sprej standardne velicine,nisam ni trazio manje a ni vise,700 din me izaslo to zadovoljstvo.

To je super cena! Ja sam mislio da kosta mnogo vise...

Poslednja izmena:
Ma da,nije strasno uopste.E sad,kada bi mozda pravio neke drugacije nijanse/boje sa ko zna kakvim presijavanjima,mozda bi to i bilo skuplje.

Ja planiram nesto u mat nijansu, al ovde gde ja zivim ako uopste neko radi to kostace ko kajgana Svetog Petra...btw...sta radi tvoj Dremelica 😀

hehehe,dremelica kulira trenutno 😉

Another "blue scorpion" created 😉

img3760copy.jpg
img3762copyx.jpg

img3766copy.jpg
img3767copy.jpg
img3768copy.jpg

img3770copy.jpg
img3771copy.jpg

img3773copy.jpg

:wave:

Poslednja izmena:
Sleeve je trebao da ti ide preko dzeka konektora 🙂 Koristis parcence sleeve-a od usb kablova da bi ti prosao dzek 🙂.

Jesi probao sleeve u plavoj varijanti?

To je sleeve jos od pre,ici ce buzir preko konektora,nebrini 😉 probao sam sa plavim,ali mi suvise sareno...

Ma na buzir sam i mislio ... Ne znam koje je boje ploca, recimo plavi sleeve sa crnim buzirom ... ?

Ploca je plavo crna,ali mi se nikako nesvidja plavi sleeve na ventovima,ovaj crni nekako bolje lezi uz sam ram ventilatora....

Mislim da je ovako bolje, nego sa plavim slivom, jer mu daje neki odgovarajući kontrast.

Samo da cepiš jedan termo bužur da ide preko konektora (kao što si već i rekao) i to je to. Trebalo je prvo to da uradiš pa onda da slikaš... ali dobro, znamo da te nosi euforija sad i to s opravdanim razlogom... 😀

Super izgleda i ponavljam, mnogo mi se sviđa tekstura rama i perajca, pogotovo rama.

A je l' ubada ta živuljka, a? :d

Poslednja izmena:
Ma idi begaj,ubada ko luda!!!!!:d

Hahaha da nisi kosio travi s'njim. 😛 😉

Dobar je.

Jos jedan mali update,cisto da se ostane u kondiciji 😉

img3791copy.jpg
img3793copy.jpg

img3794copy.jpg

img3799copy.jpg

img3800copy.jpg
img3801copy.jpg

img3803copy.jpg
img3804copy.jpg

img3808copy.jpg

Najs, samo makazicama da secneš ove dlačice koje vire iz sunđera... da ga upicaniš do kraja... :d

Izgleda kao da si radio grubu palstifikaciju. Ubo si me u srce s ovim ko' alkosa u Skadarliji s omiljenom pesmom.

Nazad
Vrh Dno