Šta je novo?

Project: Black & Blue (Cooler Master RC690) -worklog

• Začetnik teme Začetnik teme sinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uskoro,u drugom delu finalnih fotki 😉

Lagano privodjenje kraju....

bela led traka:
img4848copy.jpg

zatamnjeni plexi ,)

img4852copy.jpg

i powdercoatovan gpu bracket,ili kako se vec zove 🙂

img4853copyx.jpg

full finalne slike u nedelju! :wave:

kako si tj cime zatamnio plexi? 🙂 btw potpuno istu led traku sam i ja koristio u mom modu, veoma zahvalna za raznoraznu manipulaciju 😉

da,led traka je fenomenalna,a plexi sam kupio zatamnjen,ne jako,tek malo zatamnjen.

Mmmmmmm........🙂

img4862copy.jpg

Tek sad se se vidi kolko je dobro sto si isekao ramove ventilatora 🙂

Njam, njam!

To bi bilo to!!!!!!Hvala svima koji su pratili ovaj mod,prica je zavrsena,nadam se da ce biti jos modova koje cemo zajedno sa uzivanjem pratiti!!!

img4869copy.jpg
img4871copy.jpg

img4872copy.jpg
img4873copy.jpg

img4874copy.jpg
img4875copy.jpg

img4877copy.jpg
img4878copy.jpg

.....

img4860copy.jpg

img4861copy.jpg

img4862copy.jpg

img4865copy.jpg

img4867copy.jpg

:banana::cigar::guitar:cheers

33002d1339708134-me-gusta-me_gusta_face_text_postcard-p239986862933170582baanr_400.jpg

xexe...taman imam jednu 12ku viska, moram da joj recnem ram i da je farbucnem da vidim na sta ce da lici ^^

Respect! Ispalo je fenomenalno!

Svaka čast. Do yaya je ispalo! Sa srećom na takmičenju! Ovo zaslužuje priznanje i van naših granica. :Klanjanje

Svaka čast. Do yaya je ispalo! Sa srećom na takmičenju! Ovo zaslužuje priznanje i van naših granica. :Klanjanje

Palo priznanje 🙂 gospodin Nils licno:

Another demonstration of the talents of Serbia Sinisa!
Perfect what I see! The logo on the front makes it truly "yours". Excellent!

😉

svaka cast ,izgleda prelepo,jedno konstrukcijsko pitanje 🙂 koliko vidim isekao si okvir ventilatora,vuce li to sada bilo sta vazduh?
ja sam ti isto uradio sa jednom osmicom i bacio je,jednostavno bez tog "tunela" duva sigurno 50% slabije,kovitla vazduh al ga ne usisava onim kapacitetom

Cestitam sinda na uspesnom zavrsetku moda, extra je ispalo da bolje ne moze biti, svaka cast jos jednom sve pohvale.

@ mirza & fox:

hvala ljudi,dao sam sve od sebe 🙂 sto se tice ventilatora koje sam sekao,vec sam spominjao par puta,ali ajde,jos jednom cu: ja razliku nikakvu primetio nisam! da se razumemo,ventove sam sekao prvobitno iz estetskih razloga,ali da budem realan,nikada nebih stavio estetiku ispred performansi,tako da sam isekao jedan vent u startu,prikljucio ga,video da radi sasvim normalno,izduvava vazduh ravnomerno,nepravi nikakve vibracije,niti disbalans,i onda sam se odlucio da ih sve secnem 🙂 razlike u temperaturama nevidim ni sto se tice hladnjaka za cpu,koji je jos i dodatno ofarban,pa na njega jos i stavljen ovaj izrezani vent 🙂 cpu klokovan na 3.8ghz na 1.36V idluje na 34-35 stepeni,u igrama maximalno dodje do nekih 52-53 stepena,i to je to,toliko je bilo i pre koliko me pamcenje sluzi....

Cool cheers

Nazad
Vrh Dno