Šta je novo?

Profit switching/shifting pools diskusija (trademybit, wafflepool, clevermining...)

I mene zanima sg5. Koliko su vam tople karte na x13? Meni danas bogami najtoplija 70c. Sta bi bilo da kopam scrypt..

Oko 100e mesecno sa 3 kartice... Nedovoljno...

TradeMyBit ‏@TradeMyBit 32m
Issue with master server -- its being looked into, completely offline at present

Vec pola sata su im svi serveri down.

jos ja ***** dodajem tamo ove druge bekap servere gubim se, umesto da vidim da su down svi..

... ha ha ha ja sam to primetio tek sada u 8 sati .. mislim da bi trebo sajt da se preimenjuje na trademynerve ....
ovo covek ne sme vise da spava , nego mora na svakih sat vremena na dezurstvo :S

Poslednja izmena:
Što ne koristite backup poolove ?! Ja u configu imam mislim deset stratum servera sa četri različita pool-a, nije da ne mogu svi da vrisnu u isto vreme ali mala je verovatnoća tako da mirno spavam ... nešto se uvek kopa ...

Ja na X13 ne znam šta drugo staviti od pool-ova?
Na X11 je lako, coinotron DRK.

Na X13 meni stoji nicehash koji placa priblizno kao tmb.

I mene zanima sg5. Koliko su vam tople karte na x13? Meni danas bogami najtoplija 70c. Sta bi bilo da kopam scrypt..

nisam uspeo da namestim sgminer5 ... nesto kao radi i to sto je radio davao je manje i u prazno jer na sajt nije bio aktivan worker i nisam uspeo da menjam pulove.

Bem li ga piše da ima x13 ...

Edit: sad sam proverio i na stranici "get started" ispod x11 sekcije postoje portovi za x13 coine kao i za multipol

Poslednja izmena:
izvinjavam se..uveli su u medjuvremenu. Milsim da nema potrebe da mislis o coinkingu, biraj izmedju nicehash i TMB

tmb je danas debelo podbacio .. dosta je i trajao ....

mislio sma na x13 ..sada se sve vraca na normalu u stvari :)

mora se ubaciti bekap jer TMB puca cesto.. sad pre minut opet pukao

"Had a coin go rogue and break stratum (all servers). This has been a rough 2 days. I sincerely apologize for the issues, resolved."

Poslednja dva dana ukljucujuci danasnji su izmedju ostalog podbacila zbog ovih poroblema koje je konacno priznao administrator poola.

01 šljaka kao sto Omnik rece al malo se dobija

koji im je danas, ceo dan kopaju mamuta na x13 a ima gomila isplativijih valuta na onoj njihovoj listi

Vrh Dno