Šta je novo?

Profit switching/shifting pools diskusija (trademybit, wafflepool, clevermining...)

Iza komande -o adresa prvog pula na kom želiš da kopaš -u ime.rudarevo ime -p šifra rudara , samo staviš, još jedan set komandi -o drugi pul na koji prelazi ako prvi padne -u ime.rudarevo ime na tom pulu -p šifra... Kontaš? :)
Niš' posebno... Ima i drugih vidova prebacivanja strategije, ali ovo ti je u slučaju da jedan padne, prvi na kom najviše želiš da kopaš pa da ne stoji u prazno... Možeš 3, 4 da ih naređaš, ako si tako loše sreće sa poolovima da svi popadaju. :D

Hvala, momci,
samo još jedno pitanje. Pošto je isti rudar, da li kod oba pool-a treba user i pass? 1 ili 2?

1
sgminer.exe -k x13mod -o stratum+tcp://am02.eu.trademybit.com:5550 -u aaaaa.1 -p x -o stratum+tcp://am01.eu.trademybit.com:5550 -u user.1 -p x --failover-only
2
sgminer.exe -k x13mod -o stratum+tcp://am02.eu.trademybit.com:5550 -o stratum+tcp://am01.eu.trademybit.com:5550 -u user.1 -p x --failover-only

EDIT: brži @fr0wn3r, hvala!

Poslednja izmena:
Prvi način ti je dobar i u konkretnom slučaju isti user i pass. Ako je drugi pool neki sasvim drugi onda pišeš ono što koristiš za upad na njega. :) Shvatio si...

Poslednja izmena:
Hvala puno Vojkane na pomoci !

Stavio sam intensity na 19, trenutno hash je 1500, da li je to u redu za 270x karticu?

Smanjio intensity na 16, trenutno hash je oko 1430

Kod:
sgminer.exe -k x13mod -o stratum+tcp://am02.eu.trademybit.com:5550 -u x.x -p x -o stratum+tcp://am01.eu.trademybit.com:5550 -u x.x -p x --failover-only --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --shaders 2048 -I 19

Poslednja izmena:
ok je to samo što nemaš 2048 shadera :)
a i taj parametar se ne uzima u obzir kad navedeš thread concurrency
I 18 19 je ok, povećaj slobodno

Meni te karte daju 1640khs, nategni to malo i stavi I18.

TMB twitter:
LIVE! BETA: Multi-Algo MultiPorts -- X11 port 4010, X13 port 4011. Using the new sgminer5 -- mine the most profitable algo! (more info soon)

2014-06-08 00:29:17 0.004553 BTC/mhs 24h TMB

jel to sami računate po mhs ili ima negde brojka na sajtu?

.004553 + ako uracunam i onih 8 sati praznog hoda od juce , to je to :) , drugari da li je neko probao sgminer5 ? mislim da polako se primice vreme da se prebacimo na njega :/ , ne daju nam ovi mira

cena x13 je pala a yamashita x11 coin je aktivan ... mada da li zna sgminer sta je bolje za nas :D

Kad bih znao da će uvek biti ovakva profitabilnost odmah bih sklopio još par mašina.

Kod mene za juce 0.00508 :d

Nema nigde brojka na sajtu, sami racunamo.

Da ali racuna svako na svoju kartu.. Ja racunam da mi 280x daju po 725khs a sad ima scrypt majner koji daje 800+ khs, tako da su nam podaci "nekompatabilni" :)

Ok, i to stoji. Ja racunam da su mi 280X davale po 750khs na scrypt odnosno 0.75mhs i posto trenutno kopam x13 sa 12 karata onda delim ukupnu zaradu za taj dan sa 9 (12 x 0.75mhs).

Dobro, i kolko vam daje 280x na x13 i sa kojim taktovima?

2.68 Mhs na 1150 / 1500 sa catalyst 13.12 ... Sa catalyst 14.4 bi trebalo da se dobije 50-100 khs vise sa istim setovanjima.

Sta trenutno kopati da bi se "kopanje" iole isplatilo ? Posto nisam neko vreme pratio stvari koliko se dobija po mh/s ? Jel samo multi pool opcije ili ?

isto 0.00359 btc po 1mhs scryp za juce...
ono sto primecujem je da odponoci pa do oko 8 sati ujutru tmb debelo podbacuje. od momenta kada me je isplatio pa do sada iskopao je samo 0.0006 po 1,hs scryp, tako je bilo i prekjuce

Poslednja izmena:
Nije TMB podbacio već jednostavno isplativost pada svuda. TMB je najbolji ubedljivo od svih multipool-ova već 20tak dana koliko sam tamo.

nisam se lepo izrazio ..da najverovatnije u sitne sati cene su najnize , al ne pada mi napamet da budem budan da se uverim u to :)

neka iskustva sa sgminer5 ? bilo ko ?

Vrh Dno