Da si pročitao ovu temu bar ovlaš, video bi da se kod tih hohštsplera ne kupuje ništa. Bukvalno, ništa!Tehnomanija, jako loše iskustvo sa onlajn kupovinom. Čekam na klima uređaj već dve nedelje, iako svuda piše da je isporuka "u roku od 3 do 5 radnih dana". Zvao sam Tehnomaniju telefonom za sve ovo vreme barem deset puta. Niko ništa ne zna, "proverićemo", "proslediću vaš upit", "javićemo vam se" - ali nikada se ne jave, nego moram narednog dana ponovo da ih zovem. I dalje nisam dobio uređaj, samo me zavlače od dana do dana, "biće u toku sutrašnjeg dana". Kada sam pitao kome mogu da uložim žalbu, i da li Tehnomanija obezbeđuje neku kompenzaciju s obzirom da su prekršili ugovor, rekli su da nemam kome da se žalim, i da nema nikakve kompenzacije. Bukvalno mogu da se ponašaju kako hoće, a vi ne možete ništa. Tehnomanija je najgore iskustvo sa onlajn kupovinom u mom životu.
I ko meni garantuje da ovo ne radi uvoznik u talu sa servisom?Ono što ima problem sa servisima je npr kad uredjaj ne radi, oni ga tajno poprave i kaže ispravan je uredjaj.
Tehnomanija, jako loše iskustvo sa onlajn kupovinom. Čekam na klima uređaj već dve nedelje, iako svuda piše da je isporuka "u roku od 3 do 5 radnih dana". Zvao sam Tehnomaniju telefonom za sve ovo vreme barem deset puta. Niko ništa ne zna, "proverićemo", "proslediću vaš upit", "javićemo vam se" - ali nikada se ne jave, nego moram narednog dana ponovo da ih zovem. I dalje nisam dobio uređaj, samo me zavlače od dana do dana, "biće u toku sutrašnjeg dana". Kada sam pitao kome mogu da uložim žalbu, i da li Tehnomanija obezbeđuje neku kompenzaciju s obzirom da su prekršili ugovor, rekli su da nemam kome da se žalim, i da nema nikakve kompenzacije. Bukvalno mogu da se ponašaju kako hoće, a vi ne možete ništa. Tehnomanija je najgore iskustvo sa onlajn kupovinom u mom životu.
Ja bih ti dao na 12 rataI da dodam apropo današnje kupovine u Atomu. Platio sam karticom na 6 rata i nema jajarskih fora sa dvojnim cenama, ista je platio kešom na ruke, debitnom karticom u celosti ili karticom na 6 rata. E, to je ozbiljna maloprodaja, a ne ovi semenkari koji za svaki način plaćanja imaju posebnu tarifu.
Ja uvek savetujem ljudima da snime sve pre nego što donesu na reklamaciju kako nešto radi odnosno ne radi, da ne bi došlo do toga.I ko meni garantuje da ovo ne radi uvoznik u talu sa servisom?
Odnosno, koju ja garanciju kao kupac imam da će servis poštovati proceduru?
Da ne bude zabune, ovo su retorička pitanja…odgovor je NIKO i NEMAM!
I da dodam apropo današnje kupovine u Atomu. Platio sam karticom na 6 rata i nema jajarskih fora sa dvojnim cenama, ista je platio kešom na ruke, debitnom karticom u celosti ili karticom na 6 rata. E, to je ozbiljna maloprodaja, a ne ovi semenkari koji za svaki način plaćanja imaju posebnu tarifu.
Po meni je normalno i očekivano da dobijem popust ako platim odjednom, a ne na rate. Nije me sramota da pitam za popust za plaćanje u celosti.Platio sam karticom na 6 rata i nema jajarskih fora sa dvojnim cenama, ista je platio kešom na ruke, debitnom karticom u celosti ili karticom na 6 rata. E, to je ozbiljna maloprodaja, a ne ovi semenkari koji za svaki način plaćanja imaju posebnu tarifu.
Po meni je normalno i očekivano da dobijem popust ako platim odjednom, a ne na rate. Nije me sramota da pitam za popust za plaćanje u celosti.
Samo kod Joke u radnji i baš sa Intesa karticama.Da li ima opcija da se plati preko interneta na 6 rata ili kada dođu iz kurirske službe. Živim u Jagodini. Imam račun u Intesi
Naravno, ali mi nije normalno da na sajtu stoji jedna cena za keš, druga za karticu, treća za rate, četvrta za čekove.Putujući po zemljama gde su muslimani večina, naučio sam što šta o kupovini. Za mene je savim normalno da pitam za popust, isto tako očekujem i kod mene, kada me neko pita. Ko napiše da je cena prednja ili zadnja, neko i beton, to oglase preskačem. O Tehnomaniji mislim da ne vredi više pisati.
Ti si daleko, bilo bi mi skuplje da idem do Jagodine.Ja bih ti dao na 12 rata![]()
Sve je to okay, ali gledam da biram da kupim kod onoga kod koga to ne moram da radim i koji će da se potrudi da mene kao korisnika maksimalno zaštiti, a ne samo da mi uzme novac i ćao zdravo.Ja uvek savetujem ljudima da snime sve pre nego što donesu na reklamaciju kako nešto radi odnosno ne radi, da ne bi došlo do toga.
Ako primas platu preko Inteze, onda verovatno imas odobrenu takvu opciju na kartici - placanje na rate bez kamate. Kod placanja online porudzbine se prikaze ta opcija da izaberes da li placas u celosti ili na rate i da izaberes broj rata.Da li ima opcija da se plati preko interneta na 6 rata ili kada dođu iz kurirske službe. Živim u Jagodini. Imam račun u Intesi
Probaj da platis nesto online, pa ces videti da li ce ti se prikazati ta opcija.
To nema veze sa njim, već sa kurirskim službama koje nemaju opciju plaćanja preko pos terminala.
Zar Bex nije uveo to?To nema veze sa njim, već sa kurirskim službama koje nemaju opciju plaćanja preko pos terminala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari