- Učlanjen(a)
- 04.06.2002
- Poena
- 985
2 stvari sam uzeo u poslednja 2 meseca bas utorkom za Happy hour, obe stigle u roku od 3 dana i bas bas dobro i profesionalno zapakovane.
Nije...bilo je beskamatno na mp cenuKoliko se sećam, uvek je postajala kamata i to ne mala.
Dobiješ od [email protected] mejl sa potvrdom da je porudžbina spremna za preuzimanje u radnji.Jel ovo kada porucis, platis i izaberes preuzimanje u prodavnici oni zovu da kazu da mozes da preuzmes robu...
Porucio prekjuce stvar, izabrao prodavnicu za preuzimanje, vidim na web stranici da imaju na stanju tu ali ne zovu...
Koji lager covece, nema tu lagera 😁E jedino sto imaju slabiji lager od recimo Gigatrona, ali je celokupno iskustvo online narucivanja 5+.
Jedan svetli primer iz DE, čisto da uporedite šta je prava usluga, a ne šta rade ovi naši dripci.
Dakle, pošto kod nas nema skoro ništa, a pogotovo ne nešto što je ipak blaga ezoterija, bio sam primoran da to isto kupim online od firme iz DE, pa će da ide na adresu drugara koji tamo živi, a on će da mi pošalje po nekome. Nije glomazno, tako da neće biti frka.
Ono što me je blago rečeno zaprepastilo, je ne to što imam 14 dana da odustanem (tj. da moj drugar odustane, pošto kod njega stiže), ne to što se kod odustajanja kao povrat dobije puna suma zajedno sa troškovima transporta, ne to što troškove transporta vraćanja robe snosi prodavac, već to što su me gospoda iz dotične firme, verovatno kada su videli da plaćam karticom iz Srbije, a roba ide na DE, kontaktirali i sami ponudili da mogu da vratim ako mi ne odgovara ili imam nekih problema, ne kada stigne drugaru, već su mi dali 30 dana fore od kad paket bude isporučen u DE da mi ovaj pretera za Srbiju, da isprobam, pa ako nešto ne štima i želim da vratim, da ih obavestim, pošaljem im, pa kad stigne uradiće full refund. A prvi put u životu kupujem nešto od njih.
E, ovo je usluga....na nivou.
To i jeste problem, kupio sam ga u radnji.
Zaista svetli primer, svaka im čast.Jedan svetli primer iz DE, čisto da uporedite šta je prava usluga, a ne šta rade ovi naši dripci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari