Šta je novo?

ProCredit Banka

Svakako bi bilo mnogo glupo kada bi ti je otkazali, baš zato što je nisi ni dobio prelaskom nego si je sam platio u celosti dok si bio na besplatnom računu. Ako bi se to i desilo, meni je to jasan osnov za prigovor, i to ne da ti vrate deo članarine nego da ti o svom trošku reizdaju greškom otkazanu karticu. Finansijska šteta bi ti tu bila najmanje važna. Jedino za reizdavanje ne znam koja bi logika bila, jer mi tu sve ima smisla, od toga da je uopšte ne reizdaju do toga da automatski naplate izradu nove, uz razne mogućnosti između.

Otvorih danas besplatan račun kako bih aktivirao štednju u dinarima. Relativno brzo je prošlo, jedina komplikacija je bila da ne može da se aplouduje očitana lična karta kao kod Raiffeisen banke, pa sam morao da usmerim kameru na ekran drugog uređaja. Ali uspeli smo nekako da sredimo to. Tako da odštampajte očitanu ličnu, ako planirate da otvarate račun. Moguće je koristiti i pasoš ili saobraćajnu.
Štednju je moguće aktivirati online, što mi je bilo značajno jer nemaju puno poslovnica. Tj bar za moj iznos je moguće. Možda postoji neki limit

• Like
Reagovanja: fiy
Otvorih danas besplatan račun kako bih aktivirao štednju u dinarima. Relativno brzo je prošlo, jedina komplikacija je bila da ne može da se aplouduje očitana lična karta kao kod Raiffeisen banke, pa sam morao da usmerim kameru na ekran drugog uređaja. Ali uspeli smo nekako da sredimo to. Tako da odštampajte očitanu ličnu, ako planirate da otvarate račun. Moguće je koristiti i pasoš ili saobraćajnu.
Štednju je moguće aktivirati online, što mi je bilo značajno jer nemaju puno poslovnica. Tj bar za moj iznos je moguće. Možda postoji neki limit
Да ли говориш о ороченој штедњи или штедњи по виђењу? И да ли је за орочење средстава, ако је то у питању, потребан видео позив као за отварање рачуна или орочаваш само кроз апликацију?

Video poziv je neophodan za otvaranje računa. Nakon toga za svaku štednju praviš zahtev u aplikaciji. Mene su uvek posle toga zvali da prihvatim uslove kroz aplikaciju i to je to. Dakle nema više video poziva nakon otvaranja računa.

Nazad
Vrh Dno