uji
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2019
- Poena
- 705

Ja BiH promenio banku zbog ovogaDa li to banka naplaćuje uplatu EUR na Tekući racun na sopstvenim bankomatima? Uplatio sam danas na racun oko 150eur da bih te pare posle prebacio na drugi racun i vidim da mi je banka skinula 0.34EUR sa tog iznosa. Nije velika cifra, ali ne ide mi u mozak to da banka naplaćuje svom klijentu proviziju za uplatu para u svojoj zoni 24/7.
EDIT: Uplatio sam i oko 2.000RSD, da testiram, skinuli su mi i tu proviziju 40RSD.
Pogledajte prilog 476482
Nije mi primarna banka, pa necu da trošim svoje vreme na takve stvari. Na kraju ispalo je da je provera stanja na bankomatu naplaćeno. Ali opet nelogično s obzirom da je na njihovom bankomatu to isto stanje provereno.Ja BiH promenio banku zbog ovoga
Credit Agricole je naplaćivala, Yettel i UniCredit naplaćuju, ima ih još.Ali opet nelogično s obzirom da je na njihovom bankomatu to isto stanje provereno.
UniCredit
PCB je dobra varijanta ako je ekspozitura blizu, osoblje im je jako ljubazno i na mejlove odgovaraju jako brzo.@galisnik objektivno ti je bolja opcija Lite račun u Yettel banci i štednja po viđenju sa kamatom od 4%. Otvorio sam i besplatan paket račun (dinarski, devizni i štedni) u PCB zbog Master kartice pošto može da se poruči za 1200 dinara (obavezno je prethodno poručiti i Dinu). Za štednju im je NKS 0,9%
ja sam novembra otvarao za mastercard akciju njihov studentski, stigle su obe u posti@galisnik objektivno ti je bolja opcija Lite račun u Yettel banci i štednja po viđenju sa kamatom od 4%. Otvorio sam i besplatan paket račun (dinarski, devizni i štedni) u PCB zbog Master kartice pošto može da se poruči za 1200 dinara (obavezno je prethodno poručiti i Dinu). Za štednju im je NKS 0,9%
Najavljeni radovi od 22 do 1h i ažuriranje aplikacije sa dodavanjem funkcionalnosti podnošenja zahteva (za poručivanje kartica, kredite, itd) uz inbox, izvoda i kreiranja trajnih naloga, što je prethodno bilo dostupno samo za web.
Ma uspeh im je i to što su uzeli DigitalEdge umesto one praistorijske kao što Poštanska ima za 200 račune. Mada je OTP sa Sagom, ali katastrofa su što kod njih ne vidiš kada te uvedu u nedozvoljeni minus ili ga oni vide na nekom njihovom kontu, a ti o tome pojma nemaš. ProCredit sam namerno ostavio u manjem delu da dugujem 2-3 dinara za sms obaveštenja i naravno, otišao račun u minus, pokrio, nikakav problem.Ja se ponadao menjaju sistem sa Asseco sistema, ali nista od toga.
Reklamiraju Flex štednju po viđenju čija je kamata 0.45% i njihovo viđenje stvari je takvo da će ljudi držati devize kod njih na štednom računu. Ako je politika banke da ne vezuju kartice za devizni, a propisima nije obavezujuće, oni to ne čine.Koja je poenta da se evri drže kod njih na deviznom računu u tom slučaju?
Napiši mejl na [email protected]Pitanje: gde je tačno u aplikaciji opcija za podnošenje zahteva za gašenje SMS notifikacija? Pošto ili ja ne vidim dobro ili nema takvog zahteva.
Kada ga budu validirali, možda eventualno sutra. Stići će ti parametri za mbanking sms-om i dobićeš kredijencijale za ebanking mejlom (ne sećam se da li beše samo korisničko ime pa ideš na zaboravljena lozinka, nije izmenljivo, dodele ga kao u Addiko).Otvorio sam online besplatan račun, kada ću dobiti kredencijale za logovanje na ebanking ili mbanking?
1. U okviru aplikacije da li je 24/7 radno vreme menjacnice? U UC moguce je razmeniti novac samo u toku radnog vremena banke, znaci nista uvece i nista vikendima.
2. Da li je moguce imati dva odvojena tekuca racuna za dinare i eure?
3. Da li je za devizni racun moguce vezati dodatnu karticu (MC, visa)? U UC imam visa karticu koja je dodatno izdata i placa se mesecna clanarina.
Generalno kako ste zadovoljni bankom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari