Šta je novo?

ProCredit Banka

Ne uspevam login postojećim kredencijalima, na novom portalu. Kaže, nepostojeća kombinacija

Ja sam sve uspešno aktivirao i ulogovao se.

Isto ne mogu na novom portalu. Ne prihvata njihov user sa @ibank :).
Mozda negde gresim.
@Rokitansky samo si pratio uputstvo? Novi sajt, stari user i pass i to je to?

Idite onda na zaboravljeno korisničko ime, možda vam je dodeljeno drugo ili moguće da banka ima segmentaciju korisnika pa oni koji su u skorije vreme otvorili račun glat prelaze, a starim je proces otežan.
Koliko vidim po uputstvu, interfejs je identičan kao kod mts banke.

Na zalost ta opcija na novj strani meni bar ne sljaka :/.
Dobijem status da je mail poslat sa korisnickim ali ga nema nigde.

Imamo dva naloga, ni jedan ne može da se uloguje
Korisničko ime sa @ibank ne može da se unese (duže je za 2 karaktera)
Probao: bez @ibank, bez ibank, neće nikako.
Opcija zaboravljeno korsiničko ime (na novoj strani) takođe ne šalje email

Ja imam 16 karaktera bez @ibank (22 sa), a polje za unos je ograničeno na 20 karaktera

Isti slucaj i kod mene, ne stize mi username na mail za novi sistem.
Obavio sam to sto mi je trebalo preko starog portala koji mi srecom jos radi.

A inspect element pa da povećaš vrednost?
Setio sam se da to uradim, povećam na 24, uspem da unesem korisničko ime i password, dobijam poruku:
Korisničko ime mora sadržati barem 6 karaktera
:rolleyes:

EDIT: Link za prijavu na stari e-banking. Username/pass radi

Poslednja izmena:
  • Adds to story
Reagovanja: uji
A da probaš iz drugog browsera?

Probao Chrome, Brave i Edge, isto svuda.
Podrška odgovara na mailove poslate na srb.kontakt AT procredit-group.com
Rekli mi da pokušam ponovo. i dalje isto.

Увели су најдебилније логовање свих времена где су сада бројеви за куцање пина распорођени типа 1736205948… Какав идиотизам.

Takodje sam imao username sa sufixom @ibank preko 20 karaktera i nisam mogao da se ulogujem na novi eBanking
Resenje je da se koristi username bez pomenutog sufixa i da se ide u proceduru zaboravljena lozinka.

Poslednja izmena:
Hvala puno. Ovako radi :).

Takodje sam imao username sa sufixom @ibank preko 20 karaktera i nisam mogao da se ulogujem na novi eBanking
Resenje je da se koristi username bez pomenutog sufixa i da se ide u proceduru zaboravljena lozinka.
To sam i ja provalio, radi i kod mene

Resio si problem i meni. Mogu sad da odem i pogledam sta je novo.
Zahvaljujem.

Dina kartice koje su izdate u poslednjih mesec dva, odnosno sve koje su iz falicne serije bice zamenjene o trosku banke.
I druge banke koje su dobile Dina kartice iz ove serije su pogodjene ovim, desila se greska pri izradi pa nije bilo moguce placati nista njima.

Dina kartice koje su izdate u poslednjih mesec dva, odnosno sve koje su iz falicne serije bice zamenjene o trosku banke.
I druge banke koje su dobile Dina kartice iz ove serije su pogodjene ovim, desila se greska pri izradi pa nije bilo moguce placati nista njima.
Ima li neko obavestenje o tome? Kako da znamo da li je falična DinaCard kartica ili ne, osim testa na POS i ATM? Ko uopšte izrađuje DinaCard kartice?

Ko uopšte izrađuje DinaCard kartice?
Po navodima operaterke, kartice im izrađuje narodna banka (odnosno zavod za izradu novčanica). Master je bila spremna za slanje još prošle nedelje, ali pošto Dina kasni, ne mogu da je dobijem.

Koliko znam samo OTP i Raiff sami rade personalizaciju Dina, ostalima radi Topčider.

besplatan tekuci racun za mlade , ono sto se naplacuje :
  • placanje preko ebank mbank 14 din
  • provizija za ino placanja karticom 1%
  • sms notifikacije 5 din
da li je moguce iskljuciti sms notifikacije tj, da li mogu kroz mbank aktivirati push notifikacije ?

Nazad
Vrh Dno