Rufusom инсталирај на стик.@EMF Skinuo sam upravo odatle sve drajvere za moj model FA507XI i ne radi.
Sad jedino ne znam da li u servis ili da ga vracam odmah. Bukvalno nemam gde da fa ubodem u kabal da proverim da li je Windows update samo u pitanju, a ljudi sa kojima sam dobar se vracaju sa odmora tek za 10 dana.
@Diamond Probacu da skinem to sutra ali nemam pojma kako funkcionise, jel se isto butuje sa stika kao sto moze windows?
Потражи на сајту произвођача лаптопа драјвере.
Znaci ako je sveze instaliran w11 i nije apdejtovan (a nije jer nemam internet), postoji mogucnost da mi zato ne polazuje wifi/blutut?Na Win 10 sveze instaliran,bez apdejta nemam wifi.Moram da spojim usb wifi ,da apdejtujem win i posle restarta se pojavi.Ako sam dobro razumeo imas svezu instalaciju win 11?
Ma ja sam ispao budala , skoro sam otvarao laptop da stavim 16GB rama i zaboravio da pogledam plastiku da li neka dodiruje touchpad od dodnjeg poklopca sto je vrlo verovatno.Resenje je da koristis eksternog misa i onemogucis touchpad. Mene iskreno izludjuju ljudi koji koriste touchpad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari