Ranije je sve normalno funkcionisalo, ali je onda neko apdejtovao drajvere preko onih programa koji to rade. Ti drajveri nisu bili kompatibilni, a backup prethodnih je obrisan tako da smo dosli do ove situacije. Ja sam obrisao i te nove, tako da je sada bez drajvera. Jedino ako bi nekim cudom saznao koji drajveri funkcionisu.. inace mrka kapa 😅Jel touchpad ukljucen u biosu I device menageru?
Ako je crko I hard reset nece pomoci.
Провери да немаш неки вирус, који ти је антивирус ?Ranije je sve normalno funkcionisalo, ali je onda neko apdejtovao drajvere preko onih programa koji to rade. Ti drajveri nisu bili kompatibilni, a backup prethodnih je obrisan tako da smo dosli do ove situacije. Ja sam obrisao i te nove, tako da je sada bez drajvera. Jedino ako bi nekim cudom saznao koji drajveri funkcionisu.. inace mrka kapa 😅
Istrazivao razne forume za odgovor, i instalirao razne Synaptics i Elan drajvere u nadi da ce uspeti ali bezuspesno
Probao sam, posle nekog vremena opet istoJel 2k rezolucija probaj 1080p
Piše 2 of 2 to verovatno znači 2 slota po 4gb.A da li može recimo da se zamene sa 2 po 8gb?CTRL+ALT+DEL, pa otvori Task manager. Pod Performance tabom vidi šta piše za memory: Slots used 1 of 2 ili 2 of 2.
Valjda sam znaš na osnovu rezultata da li može ili ne može![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari