Ddunninstaller pa iz početka drajvere za oba. I probaj ono što sam ti rekao...vidi oba moda, ultimate i eco kako se ponašaju (samo nvidia i samo integruša).
Kao što rekoh 🤣😇 ...a drago mi da si rešio problem.Koji sam "car".....instalirao sam samo drajvere za 4070 i pitam se što ne radi u 240hz kad je na integruši 780m..........nabacio i adrenalin drajvere i sad normalno radi uvek u 240hz....
Mada,sada me nesto zezaju boje kada laptop radi na integruši.....kad je na 4070 u nvidia control panel čekiram "override to reference mode" i boje i ekran su praznik za oči,ali kada se laptop prebaci na 780m (tj kada nisu pokrenute neke zahtevne aplikacije) boje postanu nekako bzvz,vuku na crvenu a u nvidia control panelu onda nemam dispaly opcije i "override to reference mode"......sad se sa tim zezam
Mogao si da probas sledece:Hvala na savetu,nisam ni znao da postoji i uninstall tool za Armory Crate.....ali skinuo sam ga,odradio uninstall,resetovao laptop i kad sam pokušao da ga instaliram ponovo,isto kao i ranije....dodje do nekog monenta instalacija i tu stane i tako stoji trajno...i ništa se dalje ne dešava..Pogledajte prilog 452964
Ово је слика исправљача. Треба на нашу мрежу/струју.Vecina laptop adaptera jeste od 100-240V - ali sam napisao da bi obratili paznju na vreme, pre prikljucivanja. Ako nije, nece na dobro izaci.
Pozdrav!Hvala na savetu,nisam ni znao da postoji i uninstall tool za Armory Crate.....ali skinuo sam ga,odradio uninstall,resetovao laptop i kad sam pokušao da ga instaliram ponovo,isto kao i ranije....dodje do nekog monenta instalacija i tu stane i tako stoji trajno...i ništa se dalje ne dešava..Pogledajte prilog 452964
Mislim da sam nekada davno imao sličan problem. Ne sećam se kako sam rešio.Pozdrav. Imam problem sa ASUS laptopom n752vx.
Fabrički je laptop došao sa dva drajva.
SSD M2 SATA Micron 512GB (na kojem je sistem)
Mehanički HDD 1TB 7200 2,5"
Zamenio sam taj mehanički sa Samsung EVO 870 SATA SSDom. Problem je što sada laptop neće da podigne sistem tj butuje.
U BIOSu postoje dve opcije. CSM disabled i enabled. Po defaultu je disabled i u tom slučaju nemam opciju da biram boot priority za diskove, stalno pokušava da diže sistem sa novog SSDa. Bez tog novog SSDa podigne Windows, ali sa njim neće.
Ako enablujem CSM, imam opciju boot priority i mogu da stavim stari M2 SSD kao primarni, ali ne diže sistem ni sa tim jednim diskom, niti sa dva (tj kada je i ovaj drugi ubačen).
Updejtovao sam poslednji bios, ali ništa se ne menja.
Neka ideja?
Disabling CSM means it will operate in UEFI mode which requires the system drive to be prepared in GPT partitioning scheme. If that wasn't done when the OS was installed it has to be converted...not always easily done. (https://forums.tomshardware.com/threads/disabling-csm-makes-m-2-boot-drive-unavailable.3783238/)
https://www.windowscentral.com/how-convert-mbr-disk-gpt-move-bios-uefi-windows-10
Opet isti slucaj nakon mesec dana, a resio sam samo formatiranjem harda, nista nije pomoglo pre togaLaptop ima problem prilikom wifi konekcije na ruter - Signal je pun, ali protok je jedan bajt ili ga uopste nema. Konektovao se prethodnih godinu dana bez problema preko wifija na isti ruter.
Takodje, na istom ruteru bez problema su konektovani ostali uredjaji (telefon, tablet) i nemaju problem.
Laptop se normalno konektuje preko hotspota na telefon i radi bez greske.
Sve sam apdejtovao malopre i opet ne radi.
Zna li neko u cemu moze biti problem?
Потражи да ли има у биосу intelligent cooling. Ако не, пробај са Линуксом са флешкеPozdrav svima.Kupio sam pre neki dan laptop Lenovo Loq15IRX9 i desava mi se da se pale oba ventilatora na svakih 5sekundi.Upale se na 5sekundi pa ide miran period jedno 5sekundi,pa opet ide ciklus ponavljanja pali gasi a na laptopu je otvoren samo pretrazivac za web,nikakve aplikacije,igre nisu upaljene.Zanima me da li je neko imao slican problem i da li je uopste to normalno jer bukvalno laptop nema 20sati rada.Hvala unapred.
Који I7 ?i7 je procesor.Da li ce ovo vremenom da se dovede u normalu i vredi li slati na reklamaciju??Otvorim npr neki sajt citam nesto,a ono upali 5sekundi pa tisina 5 i tako u nedogled.Deluje na psihu ovo konstantno paljenje i gasenje...odmah sam se pokajao sto sam uzeo.
Apsolutno nista ne radi, ni sa zvanicnog sajta ni sa brda ostalih sajtova, odneo u servis i ni tamo nisu resili problem, zato pitam ovde kao poslednju opciju ako neko ima ovaj laptop i drajveri provereno rade iz prve rukeSta ce ti tudja iskustva, skini sve sa zvanicnog sajta, mozes ici i na autodetect.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari