Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Skoro sam vežbao sa Pirlom slobodnjake, po sredini gola sa 20+ metara, dovoljno je da onaj bar za jačinu udarca napunim ni četvrtinu, malo je zafelširam i eto gola :) Ali bukvalno u milimetar moram da pogodim jačinu, inače odeeee lopta...

Kako felširaš, na levo-desno ili L1 - R1.
U ovom drugom slučaju ne znam kako da ciljam gol, toliko felšira da kada naciljaš gol pogađa korner zastavicu... :d

Kako felširaš, na levo-desno ili L1 - R1.
U ovom drugom slučaju ne znam kako da ciljam gol, toliko felšira da kada naciljaš gol pogađa korner zastavicu... :d

Gađam između srednjeg igrača u živom zidu i onog pored njega koji je dalje od golmana (valjda me kapiraš), napunim snagu do određenog nivoa, stisnem X da lopta ima efekat "suvog lista" (sa trouglom lopta ide brzo i oštro ka golu, ovako ima blagi pad kad pređe preko živog zida) i zafelširam je od golmana sa strelicom levo ili desno, zavisi sa koje strane je slobodnjak...

Ja sam isprobao 1.2 evo patch...
Prvi utisci su da nema mnogo razlike u odnosu na 1.0 , osim nekakvih sitnica poput 3d amblema i tome slicno. I naravno option file je unapredjen najnovijim transferima. Ovo je doduse prvi utisak , nisam ga jos "razgazio" kako treba.

Nego zanima me jedna stvar - mnogo se prica o tom tweakovanom option file-u od superpatcha. Da li bih mogao probati taj opt u kombinaciji sa evopatchem i da li bi mi sve radilo kako treba? Vredi li uopste to tweakovanje i ima li bitne gameplay razlike? Moze li neko da okaci link za taj optfile?

Nije razlika u option file-u nego u samom superpatch-u.....igra je brza..dinamicnija meni se bar tako cini a i nekim drugim ljudima...i bolje je ovako....sto se tice option file-a ja recimo koristim of iz evolution patcha sa super patcha i nema nekih vecih problema...sem sto se balack zove roj kin...hehe...ali to se moze srediti...a razlike izmedju of super i evo patcha-a su velike...svima je povecana uspesnost iz slobodnjaka...a opet svima skinuta stamina..trcanje sa loptom...pa ne mozes vise recimo sa Anrijem da se trci i da se nose tri igraca na ledjima....takodje povecana je svima preciznost pasa....tako da ne znam cini mi se da je of iz superpatcha realniji nego evo iako ja i dalje igram sa of-om iz evo!

Evp patch 1.2 isproban i evo prvih utisaka! Sve u svemu Evo patch 1.2 nije kompletan i dosta je bagovit. Znaci na brzinu su ga odradili! Evp patch 1.2 donosi nove ambleme kao i neki pokusaj originalnih pokazatelja rezultata i preostalog vremena do kraja utakmice. Stadioni su malo poboljsani kao sto su dodate i neke nove lopte! Za sad drzim se verzije 1.1 dok ne poprave bagove u 1.2...

Hvala Rakso na objektivnom obavestenju, da znam da ne uzimam jos uvek 1.2v.

patch

Ljudi jel ima neko taj patch da mi posalje sa nasim klubovima,a i da klubovima pisu pravilni nazivi????????:)

mozes da ga skines sa neta...kucaj u google...pes6 meridijan super liga...

Lakše je da ga skineš sa Pesoholichara... :wave:

Ja koristim Hectorov za Evolution patch, imaš linkove na nekoj od prethodnih strana...

Pech za nasu ligu je apsolutno-bezuslovno fenomelan(sto se tice vizualnog dela), mada OF mora jos da se sredjuje...u svakom slucaju svaka cast ljudima koji su ulozili vreme i trud..:)

Kao što sam već napomenuo Evo Patch 1.2 je nedovršen i bagovit ali evo nekih screen shotova čisto da vidite kako su ga zamislili i nadam se da će popraviti sve nedostatke u ovom patchu...

Prilozi

• Evo_patch 0.jpg
    Evo_patch 0.jpg
    253.3 KB · Pregleda: 80
  • Evo_patch 1.jpg
    Evo_patch 1.jpg
    267.2 KB · Pregleda: 85
  • Evo_patch 2.jpg
    Evo_patch 2.jpg
    294.8 KB · Pregleda: 80
  • Evo_patch 4.jpg
    Evo_patch 4.jpg
    314 KB · Pregleda: 93
  • Evo_patch 5.jpg
    Evo_patch 5.jpg
    319.4 KB · Pregleda: 88
Kao što sam već napomenuo Evo Patch 1.2 je nedovršen i bagovit ali evo nekih screen shotova čisto da vidite kako su ga zamislili i nadam se da će popraviti sve nedostatke u ovom patchu...

Fino izgledaju ovi logoi i strelice... A vidim da je i promenjen "semafor" u toku igre... Lepo, lepo...

Kakav je po tebi OF koji dolazi uz 1.2? Jesu li iste ekipe u other A,B,C?

Izvinjavam se ako vracam thread u rikverc,ali pocele neke gluposti da mi se desavaju.
Znaci sto se tice patch-eva imam nekoliko sa pesoholichara,svi ok sljakaju,patch za reklame-liga sampiona sa nekog stranog sajta,i od skora patch za poboljsanje izgleda trave.E od skora pocne pri igranju da mi se trava nekako krivi,sto se najvise primeti kada se to desi kod linije na centru ili linije sesnajsterca,ponekad se i igrac iskrivi,nekako izoblici,ne znam kako bih to opisao.Koristim Normal Long kameru,ali svejedno problem se gubi tek ako igram na Bird's Eye,detalji su High sa 1280X1024,no opet nema veze s grafikom.Probao sam da menjam rezoluciju ali nema veze s tim.Da nije zbog drajvera?Bojim se da kartica nesto ne baguje.I jos od skora,pri pokretanju igre mi ne prikazuje onaj intro,znaci cujem onu muziku ali ekran crn.Sta se to desava?

Kako mislis krivi?Ajde malo detaljnije...pada mi na pamet samo Vsync.Da se ne "sece" slika na delove po horizontali?

Kako mislis krivi?Ajde malo detaljnije...pada mi na pamet samo Vsync.Da se ne "sece" slika na delove po horizontali?

Tacno tako,sece se,ali ne po horizontali vec po vertikali.
Npr. kad na pocetku krecem s centra,ona linija na centru se izoblici kao kad stavis slamcicu u casu sa vodom pa dodje do onog prelamanja.

Problem resen.
@psaras
Izgleda da je Vsync bio u pitanju,procitam tvoj post i setim se za Vsync.
Odem u Riva tuner i u dx podesavanjima namestim za Vsync-Always On.
Sada vise nema prelamanja,ali ostaje problem pocrnelog intro-a.
Znaci ide ona muzika najnormalnije,ali nema slike.Ne bi to bio toliki problem
da mene taj intro ne inspirise svaki put kad ulazim u igru da igram bolje.
Nedostaje mi!Vratite mi moj intro! :D

Problem resen.
@psaras
Izgleda da je Vsync bio u pitanju,procitam tvoj post i setim se za Vsync.
Odem u Riva tuner i u dx podesavanjima namestim za Vsync-Always On.
Sada vise nema prelamanja,ali ostaje problem pocrnelog intro-a.
Znaci ide ona muzika najnormalnije,ali nema slike.Ne bi to bio toliki problem
da mene taj intro ne inspirise svaki put kad ulazim u igru da igram bolje.
Nedostaje mi!Vratite mi moj intro! :D

Jes' probao da reinstaliraš igru?!

@outlaw
Vise puta,sto je najcudnije,ne pusta intro ni na sveze instaliranoj igri,znaci bez ikakvih patcheva.Probao sam i drajvere da menjam,cinculirao u Riva tuneru,ako je nesto do graficke.Mada izgleda da nije.

To te je neko od ortaka ukleo, pošto te taj uvodni meni inspiriše za bolju igru... :-devil-:

Evo male zanimljivosti za ljude koji igraju master ligu...ukucajte u search borat ili schumaher :d

@outlaw
Vise puta,sto je najcudnije,ne pusta intro ni na sveze instaliranoj igri,znaci bez ikakvih patcheva.Probao sam i drajvere da menjam,cinculirao u Riva tuneru,ako je nesto do graficke.Mada izgleda da nije.

:d Ma ne verujem,onaj gamepad me je prosvetlio,inace ih deljem nerealno.
Sta cu kad sam pasioniran PESovac,nije da se hvalim ali cesto ucestvujem u izradi
patcheva sa pesoholicharima.Nego jesi probao onaj patch za nekoliko stotina lopti
ja ga pre neki dan nabavio,znaci zakon je,imas sesto i nesto lopti,svih mogucih koje postoje.

Nisam probao ništa osim Evo patcha, imam neprijatna iskustva sa PES5 i raznoraznim patchevima... :(

Ljudi mala pomoc mi treba? Hocu da u PES6 imam samo sredjene reprezentacije,lige i timove sa imenima bez nasih timova. Sta mi za to treba? Da li moram da skidam ceo patch ili samo deo?

Treba ti sredjeni OptionFile(OF),ali posto su pesoholichari jos u preradi,radi im samo forum,
probaj na nekim stranim sajtovima.Jednostavno trazi najnoviju verziju OF-a,u njoj su ti i zimski transferi i sve je sredjeno,osim sto i dalje neces imati Bundesligu,jer je za to potrebno dosta vise od promene OF-a.

Za bundesligu je sasvim dovoljan samo OF...

Vazi. Hvala vam. Probacu da nadjem to i da sredim. Pa ukoliko bude bilo problema javicu vam se. :D

P.S.
Jel bitno koji OF, posto koliko sam skontao svaki sajt ima svoju verziju OF. Sad skidam neki Fedada OF pa cu da vidim.
Jos jedno pitanje, ja sam u pes5 patcheve radio sa onim loadmixerom, jel se i u 6 radi isto sa tim? I da li bi mogao neko da mi posalje to ako nije problem?

Poslednja izmena:
Pa, sacuvaj svoj of, pa menjaj... ako ne valja onj koji skines, vrati ovaj i trazi drugi... :)
tako sam ja radio...
a taj lodmix je u sastavu kitservera, i sluzi samo za podesavanje grafickih detalja u igrici...

Nazad
Vrh Dno