Mislim da nema svrhe prepucavati se na temu Partizan Zvezda, ok svaka cast pobedio je partizan na Marakani posle xy godina a moglo je biti i gore...ja kazem pogledajte tabelunego jel vredi taj novi patch sta ili ne???
nego jel vredi taj novi patch sta ili ne???
Mislim da nema svrhe prepucavati se na temu Partizan Zvezda, ok svaka cast pobedio je partizan na Marakani posle xy godina a moglo je biti i gore...ja kazem pogledajte tabelunego jel vredi taj novi patch sta ili ne???
Jel engleski komentator i dalje brljavi i takodje ako neko moze da postuje link ka onim spanskim komentatorima ?
ne znam postavite pitanje sta vas zanima ali sve je to isto samo novi transferi/lica/kosa/kopacke itd itd itd
Ja ne mogu ni da pogodim gol. Skoro uvek prebacujem ili pogađam živi zid. Ja sam naučio da šutiram sa felšom pa je možda i to problem... Ali više volim precizan slobodnjak nego jak šut...Ljudi ovi slobodnjaci me izludjuju!!!!
Probao sam sve i sa R2 i trougao... ali golman sve stize i hvata kao lud!
Sve lopte idu precizno ali... Sutam i sa ronaldinhom i sa bekamom uvek isto!
Na PES5 nisam mogao da promasim slobodnjak a ovdee...
Pomagajte !
Iksusio sam nešto takvo:Meni se u 1.1 dеšavalo da npr. igram protiv Čelzija koji čas ima crvene, čas plave dresove...
Primer, derbi između Galate i Fenera, Kežman da gol i ako su Feneru izabrani dresovi žuto-sivi, ona scena sa proslavom gola - Kežman je u crvenom dresu i belom šorcu. Posle u reprizama je sve opet Ok.
SuperPatch je posle par dana igranja po meni mnogo bolji od Evo Patcha, a onaj tweakovani OF daje mnogo vecu realnost fudbalu, poboljshane su odbrane, i golmani, i sve je nekako mnogo realistichnije. A Evo koliko ima bagova, o tome necu ni da pricham.
Ja ne mogu ni da pogodim gol. Skoro uvek prebacujem ili pogađam živi zid. Ja sam naučio da šutiram sa felšom pa je možda i to problem... Ali više volim precizan slobodnjak nego jak šut...
Skoro sam vežbao sa Pirlom slobodnjake, po sredini gola sa 20+ metara, dovoljno je da onaj bar za jačinu udarca napunim ni četvrtinu, malo je zafelširam i eto golaAli bukvalno u milimetar moram da pogodim jačinu, inače odeeee lopta...
Znači prebacuješ živi zid? Aj' probaću...![]()
Nego zanima me jedna stvar - mnogo se prica o tom tweakovanom option file-u od superpatcha. Da li bih mogao probati taj opt u kombinaciji sa evopatchem i da li bi mi sve radilo kako treba? Vredi li uopste to tweakovanje i ima li bitne gameplay razlike? Moze li neko da okaci link za taj optfile?
da, to se i meni ne svidja, ali mi je overall utisak bolji.Da il se i sa SP bekovi brzo umaraju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari