Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Nije zracak sunca, vec solidna igra.

offtopic
domaci fudbal je smesan. cuo sam neke komentare kao dominirao jedan tim a ono babe na sve strane saplicu se oko lopte, i daju po neki gol iz ofsajda

Ja i drugar smo do skora igrali u PES6 tužni derbi, na kraju smo izbacili OF, jer nismo mogli više da se nerviramo sa Bajićima, Ailtonima i sličnim "fudbalerima" :D

Nemoj te molim vas da upropaštavate thread sa tim tužnim i jadnim stvarima... :D

Ovo je moj poslednji komentar vise necu o tome, ali cisto zavrsno: Mislite da ste rekli neku veliku mudrost, pa naravno da nam je liga slaba.
Druga stvar, cim Partizan odere Zvezdu, i to pored nesudjenog penala i ponistenog regularnog gola za Partizan, sa 4:2 (zaboravio sam "na Marakani"), a svi znate da je moglo da bude mnogo gore po Zvezdu, onda je najednom sve tuzno, pa vama razumljivo! He he, oce to. Ovo sam cekao vec neko vreme, a Zvezda je stvarno tuzna, da im ne bese sudije odra' njih i Bezanija.

Poslednja izmena:
Mislim da nema svrhe prepucavati se na temu Partizan Zvezda, ok svaka cast pobedio je partizan na Marakani posle xy godina a moglo je biti i gore...ja kazem pogledajte tabelu :D nego jel vredi taj novi patch sta ili ne???

Mislim da nema svrhe prepucavati se na temu Partizan Zvezda, ok svaka cast pobedio je partizan na Marakani posle xy godina a moglo je biti i gore...ja kazem pogledajte tabelu :D nego jel vredi taj novi patch sta ili ne???

Znam da vam je tesko pao poraz kao i u kosarci jer jednostavno niste navikli da gubite ali to je sve deo zivota kao kad izgubite u PES6 od nekog vaseg drugara :p
Evo patch 1.2 se skida i ostalo mi je jos malo da dwnl sve! Uglavnom su sitni fajlovi tako da ce brzo biti zavrseno!!!

Poslednja izmena:

Ja isto to kažem samo nemojte gledati tabelu i ovu ligu gde "igraju" sve same vezare (čast izuzecima, mere se 1-cifrenim procentom), gldeajte Špansu, Englseku ligu, LS...
Što se domaće lige tiče, najviše bi voleo da niko ne ide na stadione.
Prosto mi je žao svih koji su juče platili kartu...

Poslednja izmena:
Bas to ja ni ne pratim nesto domacu ligu volim zvezdu onako od detinjstva jos secam starih dobrih vremena kad smo bili prvaci evrope itd. Premier liga zakon za sve lige...i nije problem sto igraju vezare ima tu i mladih dobrih igraca al sta vredi kad je pola utakmica namesteno...zalost

cek cek jos niko nije skinuo 1.2?

na 1.2 sam uzeo da igram sa nemackim komentatorom (dosadio italijanski) i sad da li je to do g_sound-a ali primetio sam da navijaci zvizde ako se nista ne desava i reaguju kada se pogodi precka

uzeo sam da proverim Arsenal iz razloga zato sto imaju puno mladih igraca i naravno svi su tu i napravljeni su dosta realno

ne znam postavite pitanje sta vas zanima ali sve je to isto samo novi transferi/lica/kosa/kopacke itd itd itd

Poslednja izmena:
Jel engleski komentator i dalje brljavi i takodje ako neko moze da postuje link ka onim spanskim komentatorima ?

Poslednja izmena:
ne znam postavite pitanje sta vas zanima ali sve je to isto samo novi transferi/lica/kosa/kopacke itd itd itd

Meni se desilo 1x da igrači čini mi se Getafe-a igraju bez šorceva i čarapa (iste boje, izgleda uopšte nisu ni bili učitani ili nedostaju u 1.1 patch-u) i često mi se dešava da Ronaldinho-u fali friz na čelu u nekim trenutcima, isto i Gio-u i ne sećam se sve kome...
Da li vam se to dešavalo na 1.1 i ako jeste ima li toga i na 1.2?
Pozdrav!

Poslednja izmena:
Meni se u 1.1 dеšavalo da npr. igram protiv Čelzija koji čas ima crvene, čas plave dresove...

Ljudi ovi slobodnjaci me izludjuju!!!!
Probao sam sve i sa R2 i trougao... ali golman sve stize i hvata kao lud!
Sve lopte idu precizno ali... Sutam i sa ronaldinhom i sa bekamom uvek isto!
Na PES5 nisam mogao da promasim slobodnjak a ovdee...

Pomagajte !
Ja ne mogu ni da pogodim gol. Skoro uvek prebacujem ili pogađam živi zid. Ja sam naučio da šutiram sa felšom pa je možda i to problem... Ali više volim precizan slobodnjak nego jak šut...
U PES3, sećam se, kako me (ortaci) fauliraju blizu kaznenog tako se pomire sa golom... :d
I u 5-ici sam ih sa velikim uspehom davao ali ovde sam skroooz očajan...
Da li si probao: L1+R1, L1+pas pa odma šut? Možda tako budeš imao više uspeha kao moj malđi buraz... :d

Meni se u 1.1 dеšavalo da npr. igram protiv Čelzija koji čas ima crvene, čas plave dresove...
Iksusio sam nešto takvo:
Primer, derbi između Galate i Fenera, Kežman da gol i ako su Feneru izabrani dresovi žuto-sivi, ona scena sa proslavom gola - Kežman je u crvenom dresu i belom šorcu. Posle u reprizama je sve opet Ok.
:D

Poslednja izmena:
Nista od pomenutih problema kod mene. Sem komentatora koji lupeta non stop.

ne znam nisam primecivao bagove, pogotovo to za dresove, a sta ce vam engleski komentator kada je tolko mrtav i usporen da ti se ne igra slusajuci ga, lepo stavis nesto sto ne razumes i nema problema :D

Poslednja izmena:
SuperPatch je posle par dana igranja po meni mnogo bolji od Evo Patcha, a onaj tweakovani OF daje mnogo vecu realnost fudbalu, poboljshane su odbrane, i golmani, i sve je nekako mnogo realistichnije. A Evo koliko ima bagova, o tome necu ni da pricham.

SuperPatch je posle par dana igranja po meni mnogo bolji od Evo Patcha, a onaj tweakovani OF daje mnogo vecu realnost fudbalu, poboljshane su odbrane, i golmani, i sve je nekako mnogo realistichnije. A Evo koliko ima bagova, o tome necu ni da pricham.

Da il se i sa SP bekovi brzo umaraju?

Ja ne mogu ni da pogodim gol. Skoro uvek prebacujem ili pogađam živi zid. Ja sam naučio da šutiram sa felšom pa je možda i to problem... Ali više volim precizan slobodnjak nego jak šut...

Skoro sam vežbao sa Pirlom slobodnjake, po sredini gola sa 20+ metara, dovoljno je da onaj bar za jačinu udarca napunim ni četvrtinu, malo je zafelširam i eto gola :) Ali bukvalno u milimetar moram da pogodim jačinu, inače odeeee lopta...

Skoro sam vežbao sa Pirlom slobodnjake, po sredini gola sa 20+ metara, dovoljno je da onaj bar za jačinu udarca napunim ni četvrtinu, malo je zafelširam i eto gola :) Ali bukvalno u milimetar moram da pogodim jačinu, inače odeeee lopta...

Znači prebacuješ živi zid? Aj' probaću... :)

Evo patch 1.2 skinut i veceras ga testiram :D

Ja sam isprobao 1.2 evo patch...
Prvi utisci su da nema mnogo razlike u odnosu na 1.0 , osim nekakvih sitnica poput 3d amblema i tome slicno. I naravno option file je unapredjen najnovijim transferima. Ovo je doduse prvi utisak , nisam ga jos "razgazio" kako treba.

Nego zanima me jedna stvar - mnogo se prica o tom tweakovanom option file-u od superpatcha. Da li bih mogao probati taj opt u kombinaciji sa evopatchem i da li bi mi sve radilo kako treba? Vredi li uopste to tweakovanje i ima li bitne gameplay razlike? Moze li neko da okaci link za taj optfile?

Nego zanima me jedna stvar - mnogo se prica o tom tweakovanom option file-u od superpatcha. Da li bih mogao probati taj opt u kombinaciji sa evopatchem i da li bi mi sve radilo kako treba? Vredi li uopste to tweakovanje i ima li bitne gameplay razlike? Moze li neko da okaci link za taj optfile?

pa misljenja su podeljena (bar koliko sam ja citao...).
Neki kazu da je odlican, neki da nije ni za q.... Generalno, ja sam razumeo bar tako, igra je ubrzana, ali to zna da smeta kod paseva, suteva, itd... e, sad, kada bi imali vise ljudi koji su ga probali...

Rakso mi se cujemo da mi ga narezes i das da ga istestiram...

Slobodnjaci

Ma sve je to lepo kad se malo izvezbas, onda mozes jednom u 5 puta da das gol, ali cim promenis OF za neki noviji tu su najcesce promenjeni i swerve i FK accuracy i snaga suta i mozes da se slikas sa stecenim osecajem, jednostavno moras sve nanovo da ucis. Kod ovog tvikovanog OF-a golmani mnogo bolje brane pa je jos teze dati gol. Igra je strasno neizbalansirana zbog toga. Da golmani ne bi primali stupidne golove i ponasali se kao slepci napucali su im osobine, pa sad na drugoj strani ne mozes vise da das gol iz slobodnog udarca , koliko su brzi. A sa tvikovanim OF-om komp. na top player-u daje gol iz slobodnjaka svaki drugi-treci put. Znaci dam mu gol, i on posle minut mi izjednacava na takav nacin da ja tu ne mogu nista da uticem.

Vrh Dno