Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

1) Prelazni rok u Evropi je gotov, tako da do Juna nece biti nekih promena u odnosu na sadasnji OF. Jedino cu se potruditi da sadasnji ucinim jos boljim. Znaci ako odradim neki veci update sadasnjeg OF-a, ovde ga kacim.
2) Mozda moze, ali ja to ne znam. Pravo da ti kazem repke nikad ne uzimam pa me to nesto posebno ni ne pogadja.

@ Hector,

Isprobao sam danas tvoj OF, i cim sam video da je u Aek-u Delibasic i dalje celavi, Nemac, defanzifac, vratio sam moj OF jer sam ja "ispravio" Delibasica, ali dobro ko ne igra uopste sa Aek-om verovatno mu to i ne smeta.

Moja greska. Delibasic>Aek>Beira Mar
Upravo sad sam ga izbacio iz defanzivne linije Aek-a. Svima predlazem da ucine isto.

We11

Ljudi sve ok,volimo svi PES redovno ga igramo,budžimo po potrebi:p ...
nego hte sam da vas pitam da li je neko igrao Winning eleven 11,ponavljam 11. Znamo svi da je Winn.El.10 u prevodu PES6 ali ova 11-ica mi nešto,) ,Naravno verzija je za SonyPlay2.
Ako je neko djuskao verziju,nek baci neku info.:type: da li ga vredi uzimati ili nastaviti PES6 na kompu i povremeno WE10 na Sony-ju.

Izasao Evo patch 1.2 i ja ga skidam vec par noci :D
Jedva cekam da ga isprobam. Cim skinem isprobavam i javljam vam...

'Ajde Rakso, samo udri po download! :)

Ljudi ovi slobodnjaci me izludjuju!!!!
Probao sam sve i sa R2 i trougao... ali golman sve stize i hvata kao lud!
Sve lopte idu precizno ali... Sutam i sa ronaldinhom i sa bekamom uvek isto!
Na PES5 nisam mogao da promasim slobodnjak a ovdee...

Pomagajte !

Instalirao sam Evo v1.1 patch.
Uočio sam par bagova. (pored komentatora).
Primer, derbi između Galate i Fenera, Kežman da gol i ako su Feneru izabrani dresovi žuto-sivi, ona scena sa proslavom gola - Kežman je u crvenom dresu i belom šorcu. Posle u reprizama je sve opet Ok.
A što se tiče ovoga sa komentatorima, zna da bude uzbudljivo u početku, recimo gubim i skoro sam pogledao na sat, bilo je 68-69min. Nije prošlo 2-3 akcije a komentator me pali da je ostalo još da se odigra zaostavno vreme. Uhvati vas malo frka, "au, al sam loš, nisam imao ni jednu šansu u zadnjih 30min..." :D Onda shvatite da vas samo neko p****ava... :d
Problem: Imam u ponudi samo 37 stadiona, šta sam loše uradio, u onom rar-u u patchu se spominju 200-tinak...

Ljudi ovi slobodnjaci me izludjuju!!!!
Probao sam sve i sa R2 i trougao... ali golman sve stize i hvata kao lud!
Sve lopte idu precizno ali... Sutam i sa ronaldinhom i sa bekamom uvek isto!
Na PES5 nisam mogao da promasim slobodnjak a ovdee...

Stavi protivničke igrače da budu sivi pa se iživljavaj :-devil-:

Šalim se, jako je teško dati gol iz slobodnjaka, pogotovo iole boljem golmanu...

Problem: Imam u ponudi samo 37 stadiona, šta sam loše uradio, u onom rar-u u patchu se spominju 200-tinak...

Pritisni "select" u onom meniju gde biras dresove.Ako nema,nisi ih lepo raspakovao u kitserveru.Moraju biti u folderu PES6\kitserver\GDB\stadiums
Tad ce sigurno raditi.

@IGY, u ovom delu moras bas da se oznojis da bi postigao gol iz slobodnjaka, i mnogo zavisi od samih performansi igraca koji izvodi, ja dajem golove iz slobodnjaka ali ne toliko cesto kao u prethodnom delu, mnogo vise puta je ono za dlaku shinko. Nekad ces da mislis uradio sam kako treba i opet nista, bas moras da pogodis onaj slajder u mikromilimetar i plus pravac lopte.

Poslednja izmena:
Jel neko igrao PES sa 1.2 patch-om kakav je i vredi li skidati?

Ja sam dao go sa Mihajlovicem... 2 puta je udarila o u precku pre nego sto je usla... :d
I jos svega 3-4 gola... A znali neko koliko treba da se skida da bi se preslo sa 1.0 na 1.2???

Pritisni "select" u onom meniju gde biras dresove.Ako nema,nisi ih lepo raspakovao u kitserveru.Moraju biti u folderu PES6\kitserver\GDB\stadiums
Tad ce sigurno raditi.

Imas na 24 strani post #587 objasnjenje kako izabrati neki od xxx stadiona pod uslovom da si sve lepo instalirao...

Jel neko igrao PES sa 1.2 patch-om kakav je i vredi li skidati?

Skida se tako da za par dana ocekujem rezultate ,)

Poslednja izmena:
Imas na 24 strani post #587 objasnjenje kako izabrati neki od xxx stadiona pod uslovom da si sve lepo instalirao...
Sto mene kvotujes?Nisam ja postavio pitanje :)
Znam da je bilo ali takodje znam da ova tema ima preko 700 postova i da je tesko snaci se ako ne pratis od pocetka.Trebalo je otvoriti posebnu temu o patch-evima ali sad je verovatno vec kasno...

To nam je za nauk kad izadje pes7... :d

edit: Da ne dobijem warnning... :)

A da li se komentatori i dalje triuju i na 1.2???

Poslednja izmena:
Sto mene kvotujes?Nisam ja postavio pitanje :)
Znam da je bilo ali takodje znam da ova tema ima preko 700 postova i da je tesko snaci se ako ne pratis od pocetka.Trebalo je otvoriti posebnu temu o patch-evima ali sad je verovatno vec kasno...

Izvini nisam ni video ko je postavio pitanje!!! Ima dosta postova vezanih za ovu temu a samo sam hteo da vam kazem kako se biraju lopte i stadioni u Evo patch-u...

Ma ok,ajd javi kakav je taj patch,da li da skidam ili da ostavim ovaj 1.0 :wave:

Dok čekamo Raksu da javi utiske, recite mi da li neko igra PES6 pod Vistom?! Razmišljam se da instaliram (V)istu, pa me interesuje da li će PES6 da radi nesmetano pod njom?! Generalno samo PES6 i igram, ništa više...

Dok čekamo Raksu da javi utiske, recite mi da li neko igra PES6 pod Vistom?! Razmišljam se da instaliram (V)istu, pa me interesuje da li će PES6 da radi nesmetano pod njom?! Generalno samo PES6 i igram, ništa više...

Ja sam probao,hoce da opadnu frejmovi kad je guzva,ume vrlo da nervira jer sam navikao da mi fudbal radi onako kako treba da radi.Nije do rama 100% jer task manager pokazuje zauzece oko 600-700 mb kad spustim prozor.Moguce da je do neoptimizovanih drajvera,ne znam kakva je situacija sa Nvidia karticama.Ocena mashine je 4,2.

Probaj da staviš nove 7.2 Catalyst drajvere, kažu da su drastično poboljšali performanse novijih kartica u igrama...

meni je radio pod istim podesavanjima i pod xp-om i pod vistom...
samo sto mi se posle pola sata gasio monitor stalno (mrzelo me da povecam shut down the monitor)... :\

Jel' isprobao neko verziju zakrpe 4:2, a moglo je da bude i 6:2. da su pogodili Lazetic i Zajic :D!

Jel' isprobao neko verziju zakrpe 4:2, a moglo je da bude i 6:2. da su pogodili Lazetic i Zajic :D!

Posle 6 godina red je da i vas obasja zrachak sunca, no vraca se pomrachenje na kraju sezone kad uzmemo titulu :bottle:

Poslednja izmena:
Vrh Dno