Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Za kontroler je Ok cena ali joypadi ima jeftineje, ako možeš da potražiš po NBG buvlaju ili u pančevu, za 25€ mogu 2 (ili čak 3 ako voliš da se cenjakaš sa kinezima :d) kineska "originala" od PS2 da se kupe...

ја сам за 600 кинти на бувљаку узео џојстик а ла пс1 :)

gamepad

Ma kupi genius g-08,kosta nekih 400 dinara a solidan je.Ja i ortak uzeli po jedan evo traje vec 4-5 meseca,a bas sam dosta igrao.A i da se pokvari uzmes drugi kada je skoro dzabe.Raspored dugmica je kao na sony gampad-u.

Poslednja izmena:
Ma kupi genius g-08,kosta nekih 400 dinara a solidan je.Ja i ortak uzeli po jedan evo traje vec 4-5 meseca,a bas sam dosta igrao.A i da se pokvari uzmes drugi kada je skoro dzabe.Raspored dugmica je kao na sony gampad-u.

Vec smo razjasnili misteriju zvanu dobar joypad za male pare ovde :) :http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=121620&page=6

Sto se tice ORIGINALNOG DualShock2 joypad-a,ima 100% u beosoftu,ja ga imam.Ima da se nadje malo jeftiniji ali nije isti!!! Par drugara je kupilo,otvarali smo ih i uporedjivali sa mojim,nisu isti.Pecurke su znatno losije.

Vec smo razjasnili misteriju zvanu dobar joypad za male pare ovde :) :http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=121620&page=6

Sto se tice ORIGINALNOG DualShock2 joypad-a,ima 100% u beosoftu,ja ga imam.Ima da se nadje malo jeftiniji ali nije isti!!! Par drugara je kupilo,otvarali smo ih i uporedjivali sa mojim,nisu isti.Pecurke su znatno losije.

Aha,pa vidim da je dosta njih protiv ovog gampada-a,nemam pojma sto,meni je sasvim ok,moze se dobro igrati.Ima li neki dobrovoljac sa tim analognim cudom,da mu demonstriram pet komada :eyebrows: .

ja imam dual vec godinu ipo dana
ja na pecurkama nikada nisam igrao,a joyped kida
za sve vreme sto ga imam otisli su mi samo upravljacki kursor,gore dole levo desno,tj nisu reagovali na lagan pritisak,pa sam to odneo i zamenio te neke gumice za dz jer jr bio u garanciji a i inace kaze mi civek da to kosta 100 dinara

Mom burazeru je na nekom logitekovom sh*tu pukla plastika ispod krstitja... tako da gumice nisu pomogle... A i meni je... Mada ja igtam od kad znam za sebe na tom analogu i nikad nisam imao problema sa time...

Ako ti dam OF koji ima kompletnu bundesligu, sta onda? Dresovi, timovi, igraci... Ovaj startup menu je inace mnogo bitan za igru...

Ako mi das OF sa dresovima(za timove i igrace je ok)
ja ti prvo dodelim nobelovu nagradu,a onda se obesim o kvaku.:wall:
To nije samo startup menu,ceo interfejs je preradjen u Srbenda style,
inace i zvuk je preradjen u nasu nacionalnu muziku,pa sta tu fali?
A kao sto mozes videti po meniju tu je i nasa cela liga,odradjena do
poslednjeg detalja,a sve to je prilicno bitno za igru.

Logitech (ne)precision je najbolji za pES :)

Taj precision je djubre. Em su tasteri tvrdi da ti otpadne ruka, em nema dovoljno tastera za pes, ni analogne, i u potpunoj suprotnosti sa imenom najneprecizniji je dzojped u svemiru.

Dual action je malo bolji zato sto je meksi D-pad, inace je podjednako neprecizan.

Ne verujem da neka igraonica ima PES6, on ne može da se igra u LANu, samo preko Interneta sa oriđinale igrom. Dakle - treba nam neko ko ima veliku gajbu (najbolje praznu) i veliki monitor (najbolje 226BW)

Ne mora u lanu, moze na jednom kompjuteru u igraonici (prikljuce se 2 pada ili jedan pad i neko na tastaturi), pozivanje na gajbu nepoznatih ljudi je malo nerealna zamisao...

Ako neko oce da organizuje turnir, bilo bi super... Ne mora nista zvanicno, neka vikend varijanta, igraonice kod vuka zvrje prazne nocu, rezervise se deset kompova, dovoljno za 20-tak ljudi...

To bi bili sjajno, a posle ovde okacimo rezultate i konacnu tabelu :bottle:

Taj precision je djubre. Em su tasteri tvrdi da ti otpadne ruka, em nema dovoljno tastera za pes, ni analogne, i u potpunoj suprotnosti sa imenom najneprecizniji je dzojped u svemiru.
Ne znam da li si mislio na precision refresh (drugu, aktuelnu verziju), ako jesi, njemu je jedina mana sto nema pecurke, ne znam na kakve si probleme mogao da naletis sa njim...

Moze da bude OF i sa dresovima,oni koje napravis u samoj igri,ima neki bedni editor za lo-res dresove.Za ove prave,sa sve reklamama,originalnim sarama i grbovima naravno da treba kitserver,to svi znamo :).

Ne teraj me da ti kazem nesto,pa da me banuju.
Ok,je OF ali bez dresova!
Dresove je moguce ubaciti jedino preko kitservera,i ni na koji drugi nacin.
A OF fajl nema nikakve veze sa kitserverom.
Znaci u default igri, bez kitservera, igraci igraju goli?

Znaci u default igri, bez kitservera, igraci igraju goli?

:Klanjanje

Ako nemas nista pametno da kazes,bolje vise nemoj ulaziti u ovu temu.
Naravno da imaju dresove,ali potpuno nedefinisane tj. ne lice ninasta.
Ako hoces da ubacis prave sredjene dresove,koje sam napravis ili skines s neta,koristis kitserver.
psaras je napisao(la):
Za ove prave,sa sve reklamama,originalnim sarama i grbovima naravno da treba kitserver,to svi znamo.
Ako meni ne verujes,procitaj ovo gore.

Odeno sam juce patch nekim prijateljima koji imaju intel 2,4ghz, northwood, zatim 5200 Nvidia AGP 4x, sve radi dobro ali tek kada se folder Uni, skloni iz GDB foldera, i onda prakticno nema dresova naravno, da li se ovo nekome desavalo i kako moze da se resi, znaci igra fleshira zesce, kada je ubacen folder sa dresovima, grafika se baguje u meniju sa dresovima pre pocetka utakmice, ali cim se folder Uni izbrise ili preimenuje iz GDB foldera, igra radi s tim sto tada naravno ima svega sem dresova jer su iskljuceni?

Jel probao neko srpski komentar? Bilo je na pesoholicarima ali sad ne radi sajt pa nisam skinuo.

Jel probao neko srpski komentar? Bilo je na pesoholicarima ali sad ne radi sajt pa nisam skinuo.

Ja jedino sto sam nasao na pesoholicarima jeste zakljucana tema do izlaska patcha sa komentatorima malo pre sam proverio i dalje nema nista, gde si ti nasao to pusti link!

Flight je napisao(la):
Odeno sam juce patch nekim prijateljima koji imaju intel 2,4ghz, northwood, zatim 5200 Nvidia AGP 4x, sve radi dobro ali tek kada se folder Uni, skloni iz GDB foldera, i onda prakticno nema dresova naravno, da li se ovo nekome desavalo i kako moze da se resi, znaci igra fleshira zesce, kada je ubacen folder sa dresovima, grafika se baguje u meniju sa dresovima pre pocetka utakmice, ali cim se folder Uni izbrise ili preimenuje iz GDB foldera, igra radi s tim sto tada naravno ima svega sem dresova jer su iskljuceni?
Meni se desila potpuno ista stvar!
Reinstalacija igre + ponovno patch-ovanje je resilo problem!

@2112, reinstalirao sam ja sve ali opet zeza, mozda treba i treci put da se reinstalira, pokusacu ponovo kada budem otisao kod njih :)

Nije bilo nikakvog linka na pesoholicharima,bilo je price o srpskom komentatoru,ali iskreno mislim da se od te ideje odustalo.Znaci i da su udesetostrucili radne snage bilo bi gotovo kad izadje PES8,jer je prilicno obiman posao.Ne znam samo koliko je desetina hiljada glasova trebalo presnimiti srpskim komentatorom.
Mozda i nisu odustali,nisam siguran,ali je sigurno da jos nije gotovo.

Знао сам да је овај печ too good to be true... нешто је морало да икрсне. Када играм мастер лигу, не могу да направим свој грб за тим, јер су сва места попуњена. Ја био паметан па сам обрисао један, мислим да сам фенербахчеов грб, како би ослободио места за свој custom. све је лепо прошло до тренутка када морам да бирам гарнитуре дресова пред текму, ту је почела да ми пуца игра и нема говора да крене меч. Да ли је неко имао сличне проблеме?

Probaj da iskljucis kitserver samo za tu utakmicu, pa ga vrati posle nje...

Уствари, да ли неко зна како да убацим у игру неки грб? сигурно постоје негде те сличице уштекане, па само би да заменим.

Ne radi mi AA i AF u PES. Sta god da promenim u drajverima nema promena u kvalitetu.Da li neko ima slican problem?
Nerviraju me zubate stative i kockasti igraci. Inace instaliran je evolution patch 1.2

Ne radi mi AA i AF u PES. Sta god da promenim u drajverima nema promena u kvalitetu.Da li neko ima slican problem?
Nerviraju me zubate stative i kockasti igraci. Inace instaliran je evolution patch 1.2

Da,ne vredi se muciti,ne moze aa i af u pes-u.Pokusaovao sam svakako,jedino kada ukljucim AF trava bude mutna tako da je bolje skroz iskljuciti,ne podrzava igra.Stavi vecu rezoluciju...

U LOD mixer-u ( Level of Detail ) stavi sve da bude na 1, on ti se nalazi u kitserver-u. :)

Nazad
Vrh Dno