Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Pa, sacuvaj svoj of, pa menjaj... ako ne valja onj koji skines, vrati ovaj i trazi drugi... :)
Ma ok je to. Sacuvao sam ja odmah taj moj OF, ali ne znam da promenim, da stavim novi. Zato pitam da li se to radi nekim programom ili cime?

Ma ok je to. Sacuvao sam ja odmah taj moj OF, ali ne znam da promenim, da stavim novi. Zato pitam da li se to radi nekim programom ili cime?

Jok bre, samo prekopiraj novi OF preko starog i to je to :wave:

psaras je napisao(la):
Ima dok ne natrcis na nekog sa joypadom

Moj burazer redovno gubi na džojpedu od kolege koji igra na "dugmetari" (pogrdan naziv za tastaturu) :)

Poslednja izmena:
Jel moze da se igra sa dve tastature? Video sam u ranijim postovima da je bilo problema
pa da pitam.

Hvala za sve. Uspeo sam da odradim OF sad je sve u redu, ali sam ipak krenuo da skidam patch 1.1 :D

Bolje se obrati ovlašćenom dileru za Evo patch za teritoriju Srbije - Raksi :smoke:

Hm,da pojasnim malo.Naravno da ce majstor na tastaturi da odere vunu na joy-u i obrnuto.Mnogo je lakse igrati na joypadu iz prostog razloga sto palcem pomeras ultra-preciznu analognu palicu i time upravljas igraca dok na tastaturi za to koristis 4 prsta.Da ne pricam o desnom analogu i potezima kao sto je onaj roling itd.Ja licno jos nisam doziveo da me neko pobedi dugmetarom.

2112 je napisao(la):

:trust:
Ako ne umes ili ne zelis nista pametno ili korisno da napises,jednostavno nemoj nista pisati.

Hm,da pojasnim malo.Naravno da ce majstor na tastaturi da odere vunu na joy-u i obrnuto.Mnogo je lakse igrati na joypadu iz prostog razloga sto palcem pomeras ultra-preciznu analognu palicu i time upravljas igraca dok na tastaturi za to koristis 4 prsta.Da ne pricam o desnom analogu i potezima kao sto je onaj roling itd.Ja licno jos nisam doziveo da me neko pobedi dugmetarom.

Tvoja teorija bi bila dobra da je moj burazer vuna, a kolega majstor. Ali avaj - obrnut je slučaj, kolega je jednostavno talija da većeg nema :)

Inače ga zovemo "električar" zato što mu je stil igre sledeći: golman dodaje loptu do prvog igrača gore, on munjevito ide do aut linije, zatim pravolinijski ide i dodaje do igrača na sredini, koji pravolinijski ili dodaje do sledećeg ili sam ide ponovo pravolinijski do kornera, zatim centrira i centarfor daje gol :) "Električar" je zato što igra kao da razvlači struju po kući, sve pravolinijski :D

Mene ortak iz odeljenja konstantno bije u pesu, jer jadan, ne zna na tastaturi, pa ja moram da mu dam dzojstika, i da zasednem za tastaturu... On daklem, nema blage veze, a ja kao i znam na tastaturi, ali opet... nije to to... Dok, kad smo na dva dzojstika onda dolazi 3+ za mene konstantno... :D

(omg, kako bije ovaj bajern... mislim da je 13-a sekunda... da se kladimo da prolaze dalje???)

(omg, kako bije ovaj bajern... mislim da je 13-a sekunda... da se kladimo da prolaze dalje???)

9 sekunda :smoke:

Inače, igra li neko sa Bajernom u PES6?! Mislim da je tim kao tim malko prenaduvan, kao i (propali) Inter :)

Mene ortak iz odeljenja konstantno bije u pesu, jer jadan, ne zna na tastaturi, pa ja moram da mu dam dzojstika, i da zasednem za tastaturu... On daklem, nema blage veze, a ja kao i znam na tastaturi, ali opet... nije to to... Dok, kad smo na dva dzojstika onda dolazi 3+ za mene konstantno... :D

Ja se vec kladio,na Bajern 1-1.:banana:

Vojkan je napisao(la):
Za bundesligu je sasvim dovoljan samo OF...
Naravno da nije,ima tu dosta posla u kitserveru,znam iz licnog iskustva.

Npr. mojih ruku delo:
http://www.badongo.com/file/2404899
ima jos toga,jos kad bih mogao zvuk da vam prenesem
Boze pravde
ti sto spase...
ili
Uuuuuuuuu booooooj
krenite
junaci sviiiiiiii...
ili
Hriste boze
raspeti i sveti
Srpska zemlja
kroz oblake leti...
:d

Kakva je glupost ovaj Badongo,no ne dajte se zbuniti,samo popunite ono polje i kliknite na download.

9 sekunda :smoke:

Inače, igra li neko sa Bajernom u PES6?! Mislim da je tim kao tim malko prenaduvan, kao i (propali) Inter :)

Ja mislim, naprotiv, da su ga vrlo lose uradili... i liona... i sevilju... a da su naduvali celsija i liverpula... I milana...

Ja mislim, naprotiv, da su ga vrlo lose uradili... i liona... i sevilju... a da su naduvali celsija i liverpula... I milana...

Ne mislim da je liverpul naduvan a čelsi jeste pogotovo Drogba i Ševčenko. Oni koji su naduvaniu po meni su Real M i Inter. Baš, baš.
Recimo Barsa je realno urađena a slažem se za Sevilju da je malo slabija nego što zaista jeste (mada , jeste li gledali tekmu sa Barsom? ;))
BTW, I Lion je real... (po mom mišljenju)

psaras je napisao(la):
Ako ne umes ili ne zelis nista pametno ili korisno da napises,jednostavno nemoj nista pisati.
hm, pa sto ne ispostujes sopstveni savet?!?

psaras je napisao(la):
Ja licno jos nisam doziveo da me neko pobedi dugmetarom.
i sta na ovo covek da ti odgovori?!?
Ni mene niko nije pobedio u karlingu, pitam se zasto!?!?

Poslednja izmena:
Nindza u redu je,opusti se,svi mi pes-ovci smo ovde u ok odnosima,savetujemo jedni druge,pomazemo itd. ako se ne slazes sa mnom mozes jednostavno to da napises,obrazlozis zasto i slicno a ne da me quotujes i napises "bullshit",posebno ako sam stavio znak ":)" na kraju posta. Pozdrav.

I mozemo taman svojim igracima da povecamo, cisto da igra ne izgubi car, i da onda igramo normalno... :|

Tvoja teorija bi bila dobra da je moj burazer vuna, a kolega majstor. Ali avaj - obrnut je slučaj, kolega je jednostavno talija da većeg nema :)

Inače ga zovemo "električar" zato što mu je stil igre sledeći: golman dodaje loptu do prvog igrača gore, on munjevito ide do aut linije, zatim pravolinijski ide i dodaje do igrača na sredini, koji pravolinijski ili dodaje do sledećeg ili sam ide ponovo pravolinijski do kornera, zatim centrira i centarfor daje gol :) "Električar" je zato što igra kao da razvlači struju po kući, sve pravolinijski :D

To ko je talija a ko elekticar necemo da raspravljamo! A da li je neko vuna to cemo najbolje da dokazemo kroz par dana kada se vratim!!! Dakle videcemo da li je Tasa u pitanju ili talija ali bolje vezbaj!!!!!:smoke:

A kad ce organizujemo neki turnir, neshto...
Da se ne hvalite u prazno... :d

psaras je napisao(la):
Nindza u redu je,opusti se,svi mi pes-ovci smo ovde u ok odnosima,savetujemo jedni druge,pomazemo itd. ako se ne slazes sa mnom mozes jednostavno to da napises,obrazlozis zasto i slicno a ne da me quotujes i napises "bullshit",posebno ako sam stavio znak ":)" na kraju posta. Pozdrav.
ma fora je sto si time (ne)posredno rekao da si bolji od svakog coveka koji igra na tastaturi, a ocigledno je da se bas i nisi naigrao protiv istih.
To sto se na tastaturi koristi 7 ili 8 prstiju, a na dzojpedu samo 3 ili 4, prepreka je samo u pocetku, a kada se covek navikne moze da bude cak i prednost...

Inace, i ja igram na dzojpedu (i to bas na analognim palicama), cisto da ne mislis da sam se licno uvredio, ali iz iskustva znam da je to sto pricas cista neistina (da ne kazem bull....)
pozdrav!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
p.s. Manchester osvaja Ligu Sampiona, to je moja skromna procena

pozdrav svima!

Poslednja izmena:
I ja sam razmisljao o tome.Mogli bi da organizujemo neko okupljanje.Jel bi to moglo u nekoj igraonici ili kako?

Ako vam se cini da su neke ekipe previse jake, tj da su igraci "naduvani" VI im jednostavno smanjite ocene.
Prosto, zar ne?:D

Jeste, ali onda navikneš da delješ Inter sa Adrijanom i Ibrahimovićem, a onda odeš kod nekog ortaka na normalan option file i eto ti belaja :D

To ko je talija a ko elekticar necemo da raspravljamo! A da li je neko vuna to cemo najbolje da dokazemo kroz par dana kada se vratim!!! Dakle videcemo da li je Tasa u pitanju ili talija ali bolje vezbaj!!!!!:smoke:

Evo ga "električar", pitao sam se samo kada ćeš da se javiš :wave: Znaš da ne pobeđuje uvek bolji, tako da jedva čekam da se vratiš, sa Jankom mi nije to to :smoke:

I ja sam razmisljao o tome.Mogli bi da organizujemo neko okupljanje.Jel bi to moglo u nekoj igraonici ili kako?

Ne verujem da neka igraonica ima PES6, on ne može da se igra u LANu, samo preko Interneta sa oriđinale igrom. Dakle - treba nam neko ko ima veliku gajbu (najbolje praznu) i veliki monitor (najbolje 226BW) :-devil-:

Offtopic(uslovno :)) jel zna neko koja je najjeftinija varijanta za kupovinu ps2 kontroler+adapter za pc. Moze i na pm. Ja sam nasao za 25+10.

Za kontroler je Ok cena ali joypadi ima jeftineje, ako možeš da potražiš po NBG buvlaju ili u pančevu, za 25€ mogu 2 (ili čak 3 ako voliš da se cenjakaš sa kinezima :d) kineska "originala" od PS2 da se kupe...

Vrh Dno