Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

@outlaw

Tacno, ali prethodno morash imati S_Sound ( spanski jezik ) instaliran. :)

Poslednja izmena:
Samo mi još reci kako da instaliram španski jezik i zaćutaću :p Moram li iznova da instaliram igru ili...?!

Netreba ti instalirani spanski, vec jednostavno s_sound sa spanskim komentatorom preimenuj u e_sound, i zatim ga kopiraj u dat folder preko tvog e_sound-a.;)

Poslednja izmena:
E ako neko hoce da mu posaljem na e-mail patch za PES6,sa nasim klubovima;neka se javi

Bolje ga okači negde na netu, pa daj link... :wave:

U pitanju je ATIjeva X1600, ali u CCC nisam uspeo da nađem opciju za uključivanje. Sutra ću instalirati Omegu 7.1 pa ću da probam...

Instalirali smo Omegu 7.1, uključili vsync, AA, AF, i ko zna šta još i frame rate je u igri skočio sa 30-33 na 45-50...

Netreba ti instalirani spanski, vec jednostavno s_sound sa spanskim komentatorom preimenuj u e_sound, i zatim ga kopiraj u dat folder preko tvog e_sound-a.;)

Probaću, valjda će da radi... :wave:

Instalirali smo Omegu 7.1, uključili vsync, AA, AF, i ko zna šta još i frame rate je u igri skočio sa 30-33 na 45-50...

cheers
Hat1.gif

Da li ima neko ljubazan iz NS da ima i hoce da mi nareze Evolution Patch!

Unapred hvala!

Obrati se Raksi, on je snabdeo pola Srbije patch-om :)

Kada isprobate te spanske komentatore javite kakvi su? I ako moze i na ovoj strani jedan link ka njima, jer valjda onaj sa prethodnih strana zeza (link)?

skinuo sam ja odavno oba fajla....rade bez problema samo ih otpakuj sa winrar-om...on skupi oba u jedan..i to je to...inace komentatori su extra!Da li neko zna da li ce biti nasih komentatora.....

немој молим те да квариш овакву игру нашим коментаторима... немој молим те рећи да ти недостају недељко ковињало и звонко михајловски и остали наши коментатори. једино ако убаце милојка пантића може да прође :D

ево и наших...

Ima li neko folder1(KONAMI-WIN32PES6OPT) file sa svim izmenama igraca koje su se desile u medjuvremenu,mozete mi poslati na mail [email protected]

Evo ga moj OF sa jos nekim ispravkama, otprilike to bi trebalo da bude Final, javite utiske i eventualne greske.

Prilozi

• KONAMI-WIN32PES6OPT.rar
    840.4 KB · Pregleda: 104
Ektore, kazi mi da li si otvorio sve one bonuse iz PES shopa ili nisi, ako jesi da ne skidam option fajl jer ne volim kada su otvoreni timovi klasik ovaj, klasik onaj, ako nisi onda cu da probam?

немој молим те да квариш овакву игру нашим коментаторима... немој молим те рећи да ти недостају недељко ковињало и звонко михајловски и остали наши коментатори. једино ако убаце милојка пантића може да прође :D

ево и наших...

Sto da ne....da se malo smejemo....

Jel igra neko od vas Master Ligu?
Imam sledeći problem:
Kada god osvojite neki trofej (I mesto u ligi, osjojite kup...) "otključavaju" se specijalni timovi, ja sam do sada imao prilike da igram prijateljske mečeve sa (osim All Star timova) timom golmana, niskim igračima, veteranima, juniorima, visokim igračima, galaktikosima... ne sećam se svakog tima više.
Zanima me mogu li nekako ove timove da uzmem u exibition modu?

@Hektor, evo skidam option fajl, pa cemo da vidimo, nego jesi li premestio Rikelmea u Boku Juniors, i Carew-a u Aston Vilu?

Pazi ovaj OF ne sadrzi Argentinske i Brazilske klubove. Rikelme nije vise u Viljarealu, Dajsler i Reyna su se oprostili od fudbala pa ih vise nema u Bajernu odnosno M. City-u. Carew-u sam jos u proslom OF prebacio u Aston Vilu, kao i Ashley Young (Watford, ?8m), Shaun Maloney (Celtic, ?1m), pogledaj samo koliko se West Ham pojacao: Matthew Upson (Birmingham City, ?6m), Nigel Quashie (West Bromwich Albion, ?1.5m), Kepa (Sevilla, Loan), Calum Davenport (Tottenham Hotspur, Undisc.), Lucas Neill (Blackburn Rovers, Undisc.), Luis Boa Morte (Fulham, Undisc.)... Bilo je dosta posla

Poslednja izmena:
Ja imam ovaj patch Evo 1.1, tako da koliko se secam u njemu su Boka i River, mozda je onda bolje da ne ubacujem tvoj option fajl?

Hektore jel si prebacio onog brazilca,mislim da se zove oliveira,iz milana u real?

Ja imam ovaj patch Evo 1.1, tako da koliko se secam u njemu su Boka i River, mozda je onda bolje da ne ubacujem tvoj option fajl?

Ja sam DVD dobio od Rakse, na njemu su bila dva OF-a, jedan je sa lovom drugi je bez.Pod other A su ekipe iz lige sampiona plus Juventus, pod Other B su Sahtjor, Crih, Salzburg... Pod Other C se nalaze ekipe iz druge Italijanske,Spanske,Engleske i Nemacke lige. Nema Boce i River-a.

Cek, cek da li je Hectorov OF kompatibilan sa Evo patchom?, auuu pa sto ne kazete ... :D
Dobro ce koristiti dok ne stigne zvanicni OF za Evo patch ( a to je za koji dan ) :)

patch

E nemogu da ti posaljem ima 64 mb-stalno mi se vraca(izgleda da 64 mb nemoze da se posalje preko mejla)
Ukucaj na googl-u: pro evolution patch download,pa ga nadji

Ako si od Rakse, onda nema problema i ja sam od Rakse, covece Raksa glavni :D

LOL :D Kukuruze jel si probao da ukucas "pro evolution patch download" u google ???

Nazad
Vrh Dno