Tacno, ali prethodno morash imati S_Sound ( spanski jezik ) instaliran.![]()
Samo mi još reci kako da instaliram španski jezik i zaćutaćuMoram li iznova da instaliram igru ili...?!
U pitanju je ATIjeva X1600, ali u CCC nisam uspeo da nađem opciju za uključivanje. Sutra ću instalirati Omegu 7.1 pa ću da probam...
Netreba ti instalirani spanski, vec jednostavno s_sound sa spanskim komentatorom preimenuj u e_sound, i zatim ga kopiraj u dat folder preko tvog e_sound-a.![]()
Instalirali smo Omegu 7.1, uključili vsync, AA, AF, i ko zna šta još i frame rate je u igri skočio sa 30-33 na 45-50...
skinuo sam ja odavno oba fajla....rade bez problema samo ih otpakuj sa winrar-om...on skupi oba u jedan..i to je to...inace komentatori su extra!Da li neko zna da li ce biti nasih komentatora.....
немој молим те да квариш овакву игру нашим коментаторима... немој молим те рећи да ти недостају недељко ковињало и звонко михајловски и остали наши коментатори. једино ако убаце милојка пантића може да прође![]()
ево и наших...
E ako neko hoce da mu posaljem na e-mail patch za PES6,sa nasim klubovima;neka se javi
Ja imam ovaj patch Evo 1.1, tako da koliko se secam u njemu su Boka i River, mozda je onda bolje da ne ubacujem tvoj option fajl?
Cek, cek da li je Hectorov OF kompatibilan sa Evo patchom?, auuu pa sto ne kazete ...![]()
Dobro ce koristiti dok ne stigne zvanicni OF za Evo patch ( a to je za koji dan )![]()
Cek, cek da li je Hectorov OF kompatibilan sa Evo patchom?, auuu pa sto ne kazete ...![]()
Trebalo bi da svaki OF radi bilo gde, tj. na bilo kojoj mašini...?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari