Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 5 - Utisci

Odlicno moracu da ga nabavim sto pre. Kakvi su utisci, kako je uradjeno navijanje,stadioni(podloge),dresovi,lopte,sta je jos ubaceno?

Poslednja izmena:
Nasao.Hvala. :wave:

Jah je napisao(la):
I ja sam ovo odmah primetio, i posle nekoliko sekundi unistalirao igru i zapalio disk na kome je bila. Takva vrsta propusta ja jednostavno neoprostiva!
:d

Pa naravno da je neoprostiva! Takve stvari ubijaju igrivost nenormalno, i iako sam BAS pokusavao da zavolim PES 5, jednostavno vise nije to to! Upropastili su tradiciju ovog odlicnog fudbala po meni. Vec sam ponavljao vise puta, ali mi ne ide u glavu kako to vama ne smeta, jednostavno mi ne ide u glavu. KO da ste hipnotisani. NAJBITNIJI JE FEELING KAD DAS GOL, i ne mozete da kazete suprotno! UBIJENA je igrivost! Gradis akciju pola sata, nista ne zavisi od tebe, sve se desava nasumicno(jer je to KAO realno), ali nije to to. MORAS imati kontrolu nad igrom, i mora sve da zavisi od tvojih reakcija, i od tvog razmisljanja! Uvek sam govorio, PES 4 je kao sah, sve se desava sa razlogom, i sve zaivisi OD TEBE! a ne od "realnih" reakcija igraca, i pokreta lopte, i "ultra mega realnih golova" odakle god hoces!, sa mrezicom ko u FIFI, koja se ne pomera pri pogotku koji ti ne daje apsolutno nikakvo zadovoljstvo!

@Boris Lozac mreza se trese kad dash gol. i iskreno vishe se radujem golu u petici nego u chetvorci. chuli smo vec par puta tvoje mishljenje u vezi pes5 i ok ne morash vishe da ga iznosish.

DeuS.Mikelle je napisao(la):
EE da si ti meni ziv i zdrav , pa izasao je odavno ! Poz

na shta si mislio ? patch ? ili...

pes 5 je za mene realniji od pes4 ne znam odakle nekim ljudima ideja da pljuju po ovome, mislim da je resenje za ljude koji pljuju da malo igraju i vezbaju, mislim za one koji su navikli da drze x i da tako igraju naravno da je pes5 bezveze. Ali ko ima viziju i siroku dimenziju njemu je sigurno pes5 mnogo bolji od prethodnih

Danas sam instalirao wolf pes5 superpatch v1.0. 1.2gb kad se raspakuje.Novi skinovi,muzika,lopte,stadioni,navijacke pesme...nesto kao wolf za pes4 samo sto su ovde menjali ocene igraca,cak su i dodavali nova lica igracima...sve u svemu sjajno,vredi svaki mb.

FULL GAME FEATURES:

- New Teams for World Cup 2006 and Champions League 2006/2006
- new Stats by various Databasemakers - most Teams have updating Formations
- 100 % Online compatible. Important: only works if you Opponent have also install this Patch or use our Database
- New Stadiums (Allianz Arena, Veltins Arena, Philips Stadium, St. Jakob Park, Stadio Luigi Ferraris, De la Luz, Maracana, EStadio Dragao, Santiago Bernabeu, Shanghai Stadium
- new Turfs
- over 500 new Faces
- All Kits in .bins (new Kitsserver coming next Days)
- many Keeper Gloves
- new Balls include "Adidas Teamgeist" by Dart Wagner
- new Menu (all Language)
- new Chants & Goalsounds & InGame Sounds
- new Callnames (all Language)
- new Adboards (all Language)
- new Supporter Flags for each Team

Poslednja izmena:
Al ima ko u Bg-u raspolozen da mi prebaci ovaj Wolf superpatch 1.0 na cd pa da se nadjemo da preuzmem gde se dogovorimo. Ako je neko u fazonu nek me cimne na pm. Unapred sam vam zahvalan!
:wave:

@ExR:
mislis na DVD (1,2Gb)?!?

Ogromno je to chudo, ali kada bi mi neko dao link (ne torrent)...

P.S. Ja sam danas instalirao, i do sada sam igrao samo na Sony-u peticu, danas prvi put na kompu...
Istina je da se duze grade akcije, ali je meni samim tim i sreca veca kad dam gol...
Da mi je realniji jeste, i to puno... pogledajte samo kako se igraci grade, prosto neverovatno... Kako golman izbacuje loptu rukom do pola terena maltene, i kako lepo sutiraju sada... stvarno je sut bruka odradjen, i konacno lopta ide cesce tamo gde ja hocu... mnoooooooooooooooooogo puta mi se desilo da je lopta otisla tamo gde je komp namerio u PES4... iskreno meni je najbolji WE7 za PC. I dalje.
Jedina zamerka je na grafiku, ali me raduje to sto mogu da igraju ljudi sa slabijim racunarima, kao i na lica pojedinih igraca. Replay je malo bolje odradjen, ali je to i dalje daleko od FIFA 2000 replay-a... to je jedino sto je ta igra imala, ali je vredelo davati golove, samo da bih gledao senzacionalne replay-e...

Pozdrav

CamBieL je napisao(la):
@ExR:
mislis na DVD (1,2Gb)?!?
Da mora na DvD ali je "tezak" skoro 900mb a ne 1.2gb(to kada ga otpakujes).Naravno ko bi mi prebacio na DvD dobio bi novi prazan.To se podrazumeva.

Poslednja izmena:
ExR je napisao(la):
Da mora na DvD ali je "tezak" skoro 900mb a ne 1.2gb(to kada ga otpakujes).Naravno ko bi mi prebacio na DvD dobio bi novi prazan.To se podrazumeva.
Ako svracas u Pancevo ili imas nekog javi se da ti narezem.

Mozda neka osoba u Novom sadu poseduje patch?ako ima da se dogovorimo da mi prebaci prebaci na dvd da dobije nov dvd :)?

LiLa je napisao(la):
Mozda neka osoba u Novom sadu poseduje patch?ako ima da se dogovorimo da mi prebaci prebaci na dvd da dobije nov dvd...

...rezach... :d

Stvarno mi se svidja, ali mi se ne da dam gol lako, svi pobedjujem sa 1:0 na deset minuta sa tri zvezdice u master ligi sa Man Utd... Ali, to je lepota svakog novog PES-a... svaki je jedno novo iskustvo... ko nauci to da voli zivece zauvek srecan... :smoke:

Juce sam nabavio TheWolfPES5Superpatch101 i moram da prokomentarisem neke stvari koje su mi se svidele i one koje ne.
Atmosfera u igri je poboljsana,lopte,stadioni,zvuci efekti pogotovo u toku cackanja po meniju itd...zaista mnogo dobrih stvari.

Sto se tice negativnih utisaka oni su sledeci - uzasno je uradjena podloga na 50% stadiona,katastrofa.
Sto se tice option file-a cini mi se da su igraci previse nagruvani,sto i nije veliki problem jer je tu i onaj default option file koji je realniji.
I pod tri - cini mi se(nisam siguran) da je igrica malo dobila i na zahtevnosti.

Da li postoji neki drugi nacin da se PES5 igra na LAN-u, osim naravno sa originalom. I gde bi mogao da nabavim patch?

Kako se ukljucuje vsync u pes5,da li se moze iz igre ili se mora forsirati iz drajvera?

drincca83 je napisao(la):
Juce sam nabavio TheWolfPES5Superpatch101 i moram da prokomentarisem neke stvari koje su mi se svidele i one koje ne.
Atmosfera u igri je poboljsana,lopte,stadioni,zvuci efekti pogotovo u toku cackanja po meniju itd...zaista mnogo dobrih stvari.

Sto se tice negativnih utisaka oni su sledeci - uzasno je uradjena podloga na 50% stadiona,katastrofa.
Sto se tice option file-a cini mi se da su igraci previse nagruvani,sto i nije veliki problem jer je tu i onaj default option file koji je realniji.
I pod tri - cini mi se(nisam siguran) da je igrica malo dobila i na zahtevnosti.

Slažem se za podloge, nije mi jasno zašto je trava toliko tamna na većini stadiona. Što se tiče option fajla, pre bih rekao da su većini igrača strašno spuštene karakteristike - recimo Bekam je mnogo lošiji, ista priča važi i za Vijerija npr. Meni se više dopada. I za zahtevnost si u pravu, svaki superpatch je podigne za nijansu, ali ne preterano.

Ono što se meni jedino ne dopada je što je naša reprezentacija krajnje jadna, pa čak i Vidić koji je u Manchesteru (a koji je po ocenama tamo jedan od najgorih igrača).

LOD Mixer...Zanimljiv programcic koji poboljsava detalje.Da li koristite njega?Konacno se mogu videti znojnice,steznici kapitenska traka itd.( u slucaju da igrate sa wide kamerom a trebalo bi da je tako,ja pritom nagnem ugao kamere na 9 cini se kao pravi TV prenos)

Zagor je napisao(la):
Da li postoji neki drugi nacin da se PES5 igra na LAN-u, osim naravno sa originalom. I gde bi mogao da nabavim patch?

sa originalom ne moze da se igra u lanu samo na internetu i nepostoji nikakav patch za lan

Rajke je napisao(la):
LOD Mixer...Zanimljiv programcic koji poboljsava detalje.Da li koristite njega?Konacno se mogu videti znojnice,steznici kapitenska traka itd.( u slucaju da igrate sa wide kamerom a trebalo bi da je tako,ja pritom nagnem ugao kamere na 9 cini se kao pravi TV prenos)

Naravno. Mada sam ga koristio samo za sređivanje publike. Uvek zaboravim na sređivanje ostalih sitnica, dobro si me podsetio :)

forsaken demon je napisao(la):
Što se tiče option fajla, pre bih rekao da su većini igrača strašno spuštene karakteristike - recimo Bekam je mnogo lošiji, ista priča važi i za Vijerija npr.

a vieri je kao dobar kao shto su ga uradili u originalu :p :p isto i beken. sad su ih doveli na pravu meru. pogledajte kakav je messi u option fajlu koji stize uz patch a kakav iz originalnog

Ma mesi je extra unapredjen,ja igram sa barsom,nego kakav je taj lod mixer?Kako ja ne znam za to? :)
Vlado koji ti je taj beken? :D

Ok, za Vidića, to se lako da ispraviti ;) . Ali, el ste videli kako su "nagruvali" Bastu. :zgran: Ko da su mu No.1 funovi. :D
Pozdrav. :wave:

Nazad
Vrh Dno