Ajde baci link,ne mogu da ga nadjem.shin-bojan je napisao(la):Izasao je.
Jah je napisao(la):I ja sam ovo odmah primetio, i posle nekoliko sekundi unistalirao igru i zapalio disk na kome je bila. Takva vrsta propusta ja jednostavno neoprostiva!
:d
DeuS.Mikelle je napisao(la):EE da si ti meni ziv i zdrav , pa izasao je odavno ! Poz
Da mora na DvD ali je "tezak" skoro 900mb a ne 1.2gb(to kada ga otpakujes).Naravno ko bi mi prebacio na DvD dobio bi novi prazan.To se podrazumeva.CamBieL je napisao(la):@ExR:
mislis na DVD (1,2Gb)?!?
Ako svracas u Pancevo ili imas nekog javi se da ti narezem.ExR je napisao(la):Da mora na DvD ali je "tezak" skoro 900mb a ne 1.2gb(to kada ga otpakujes).Naravno ko bi mi prebacio na DvD dobio bi novi prazan.To se podrazumeva.
LiLa je napisao(la):Mozda neka osoba u Novom sadu poseduje patch?ako ima da se dogovorimo da mi prebaci prebaci na dvd da dobije nov dvd...
drincca83 je napisao(la):Juce sam nabavio TheWolfPES5Superpatch101 i moram da prokomentarisem neke stvari koje su mi se svidele i one koje ne.
Atmosfera u igri je poboljsana,lopte,stadioni,zvuci efekti pogotovo u toku cackanja po meniju itd...zaista mnogo dobrih stvari.
Sto se tice negativnih utisaka oni su sledeci - uzasno je uradjena podloga na 50% stadiona,katastrofa.
Sto se tice option file-a cini mi se da su igraci previse nagruvani,sto i nije veliki problem jer je tu i onaj default option file koji je realniji.
I pod tri - cini mi se(nisam siguran) da je igrica malo dobila i na zahtevnosti.
Zagor je napisao(la):Da li postoji neki drugi nacin da se PES5 igra na LAN-u, osim naravno sa originalom. I gde bi mogao da nabavim patch?
Rajke je napisao(la):LOD Mixer...Zanimljiv programcic koji poboljsava detalje.Da li koristite njega?Konacno se mogu videti znojnice,steznici kapitenska traka itd.( u slucaju da igrate sa wide kamerom a trebalo bi da je tako,ja pritom nagnem ugao kamere na 9 cini se kao pravi TV prenos)
forsaken demon je napisao(la):Što se tiče option fajla, pre bih rekao da su većini igrača strašno spuštene karakteristike - recimo Bekam je mnogo lošiji, ista priča važi i za Vijerija npr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari