Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 5 - Utisci

Logitech Rumble Pad 2 Cordless :)

zakon, al je skup u pm, oko 3800 dindzi, ali zato igram i kuvam kafu, 9 metara domet i iza zida ! :)

jedini problem je ako imas komsiju sa istim dzojom, haha, mozes da mu uletis u frekvenciju a i on tebi, ali ako nemas jos jednog ludaka blizu sebe, opusteno preporucujem, sa ovim dzojem rezultati dolaze sami! ,)

Option file vise ne spominjete,verovatno ste vec svi nabudzili neki od ovih sto kruze netom.Ja ga imam sa pravim imenima svih timova i igraca,dresovima i najnovijim transferima.I malo su promenjene ocene igraca,npr Mesi iz Barse ili recimo Trezege nemaju vise tako lose ocene jer su realno jaci u stvarnosti nego u pes5.Jos jedna,za mene zanimljiva stvar-izbrisao sam tri ekipe (tj ne ekipe vec igrace u ekipama)-we,pes i Sao Paolo (tj one tri na kraju) ,nazvao ih all stars 1,2 i 3 i ubacio sve master league secret players napravivsi tri podjenako jake ekipe.Sjajno je igrati sa Dzajicem, Stoickovim, Butragenjom,Piksijem,Hugo Sancezom,Veom i ostalima!
Ako nekoga zanima mogu poslati option file na mail,zauzima oko 1mb

da, i zaboravih pitati ovo- vidim da se vode polemike sta je bolje - pes5 ili we9 (kao i ranije pes4 ili we8). Pa zar to nije ista igra,samo jedna za evropsko a jedna za americko,azijsko ili koje vec trziste? Ja sam mislio da je tako

Bogami, ja znam da su iste, ali kod ortaka, we8 zaje*ava, a pes4 radi dobro...rešava npr problem sa treningom i džojem...

Ja u PES4 imam sve legendarne timove umesto onih slabijih, tima Mađarska sa Puškašem, All Star Cllassico, Nemačka, Brazil dva tri tima, Real sa Mijatom, AC sa Dejom, ... originalne dresove, i tako to...

ParcheClasicoWe8IyPES4PC - Clasico timovi... 25.1Mb
pes4patch1_10 - oficijelni patch... oko 10Mb
KitServer_4-1.2.1_ALL_KITS_BONUS - Dresevi (ili dresovi)... oko 60Mb
partizan-kitspack-bysimon - partizanovi dresevi...
redstarbelgrade-hoaw-byivan - ZVEZDINI dresevi...
The Wolf - Final FM2005 Update WE8I & PES4 - Imena... 4.7Mb

Izguglaj... ima svašta... Ima čak Patch da sve reprezentacije budu one što su učestvovale na mundijalu '94... ma svašta...

evo i prve kritike na racun pes5.Cini mi se da igraci koji imaju zvezdicu na middle shooting prelako daju gol sa 20 i vise metara.Prosto se isplati vise sutirati iz daljine nego pokusavati bilo kakve driblinge i akcije.Pogadjaju coskove neverovatno lako.
Igra mi je i dalje sjajna,ali ovo me bas iritira...

*ebi ga, ako te dobro markiraju, nema šanse da uleti...
Između ostalog,i na PES4 možeš opušteno da daš gol sa kime god hoćeš ako je sam...
Imam bar deset takvih golova na save-u...

Patch

Sinoc sam instalirao igru pa bih molio da mi neko da link odakle mogu da skinem onaj kao patch koji ubacuje originalna imena igraca itd.

Ne mogu da se snadjem bas na ovom forumu, ima mnogo toga, a ja sam citao cini mi se bas na ovom forumu da postoji neki fajl od nekoliko kolibajta koji menja sva imena u originalna... A moze i Zvezda i Partizan...

caimbiel,mislim da ipak nisi u pravu...
U PES4 su golmani branili suteve u sam cosak izvan 20m a ovde se cesto ni ne bace ves samo isprate pogledom...
Juce sam dao gol sa Gilberto Silvom iz Arsenala koji ima sve ocene u vezi suta oko 70,sa jedno 20m u sam cosak,sto se u starom pes-u retko retko desavalo.
Mada,ranije si vracao odbrambene igrace u nazad da bi sprecio pas na trougao jer se znalo da suta nece biti,sada je drugacije,mozda je to na kraju i dobro

Sada mi se javio komsija koji je naprosto napljuvao igru. Kaze da mu igraci ne izgledaju kao da stvarno idu po podlozi, pokreti su mu nerealni, izvestaceni, igra mu izgleda tromo i sporo. Ne svidja mu se kako se mreza zatalasa kada lopta udje u go i kaze da mu vise lici na fifu.

Ralex2 je napisao(la):
Sada mi se javio komsija koji je naprosto napljuvao igru. Kaze da mu igraci ne izgledaju kao da stvarno idu po podlozi, pokreti su mu nerealni, izvestaceni, igra mu izgleda tromo i sporo. Ne svidja mu se kako se mreza zatalasa kada lopta udje u go i kaze da mu vise lici na fifu.
I ja sam ovo odmah primetio, i posle nekoliko sekundi unistalirao igru i zapalio disk na kome je bila. Takva vrsta propusta ja jednostavno neoprostiva!
:d

:)
dobro,mozda malo prenaglaseno,ali ipak bitan je filing kad das gol...
po meni-dobar,odlican,verovatno najbolji fudbal za pc takav kakav je,sa svim svojim manama
za 10 dana stizem kuci u Jugu gde me cekaju 2 drugara sa kojima igram pes mnoooogo godina unazad.Kada ga probam u modu za 2 igraca,onda cu vam preneti moje utiske i poredjenja u odnosu na prosle verzije

dowla je napisao(la):
Option file vise ne spominjete,verovatno ste vec svi nabudzili neki od ovih sto kruze netom.Ja ga imam sa pravim imenima svih timova i igraca,dresovima i najnovijim transferima.

Bi li mi poslao?

civil , javi mi da li si skinuo option file, ako nisi da ti posaljem na mail

Dowla, hajde molim te i meni posalji na mejl.

Kako da ubacim ovaj fajl? Sta je taj editor?

Dowla, vidim da je ovo samo domaca liga... meni treba da SVI klubovi u igri i SVI igraci imaju prava imena. Ako tako nesto postoji.

Ubaci KONAMI-WIN32PES5OPT u C:\Documents and Settings\Ime korisnika\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save\folder1\

I treba da radi :guitar:

Cekaj, cekaj, je l' to za imena koja su vec u igri? Ko je to pravio, posto je to nesto nezvanicno?

A sta je ono u druga dva dir-a, srpski klubovi, pise da mora da se ubaci pomocu nekog editora?

P.S. Sad' vidim da taj fajl koji pominjes je potpuno isti kao i postojeci fajl.

Poslednja izmena:
Nije isti (ime jeste ali unutra ).Ljudi su prepravili sve imas i dreseve i imena probaj :wave:

ovako,posto je moj option file nezvanican,tj ja sam malo prepravljao po svom ukusu fajl koji sam skinuo sa emule-a,molim vas da mi ponovo napisete ako i dalje zelite da vam posaljem file na mail,mozda vam to ne odgovara.
Prepravke su npr da sam izbrisao poslednje tri ekipe (one 2 pes i we kao i sao paolo) i ubacio u njih secret players igrace iz master lige,napravivsi tako 3 all star ekipe.Onda sam prepravio ocene odredjenih igraca ,npr Mesi iz Barse je imao katastrofalno lose ocene sto stvarno nije realno.
Imena svih igraca,timova,dresovi sve je kako treba.
Javite mi ako i dalje zelite file.

ralex treba mi tvoj mail,jer preko banchmark-a ne mogu da ti posaljem atachment

Lan

Ljudi, pomoc!
Jel neko igrao igru u mrezi - tipa donese ortak racunar kod vas, ili ekipa iz komsiluka? Ja imam drustvo za igru ali ne znam kako da pokrenem igru u LAN? Tj., pokrenem ja igru, i idem na NETWORK, ali sta dalje (ili sta mozda pre toga)??? Prijavljuje mi da nema servera???

Nazad
Vrh Dno