Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 5 - Utisci

Skinuo sam SuperPatch 2.0 i trava je sada odlicna, grafika je malo bolja nego u 1.0.1, mreze na golovima se vide bolje nego u 1.0.1, dobijas 83000 i nesto bodova, pa kupujes sve sto ti treba, ... Ostalo nisam mnogo gledao. Samo da nadjem linkove pa cu da okacim. Manji je nego 1.0.1.
Imam i jedno pitanje: Kako da igrace koje kupim (Dejo, Piksi, Batistuta, ...) posle iskoristim recimo u Master Ligi za svoj tim, i da li to uopste moze? Unapred hvala.

@Janja Ukucas njihova imena u search pa na advanced search i ukucas njihova imena pa ih naj taj nacin nadjes,dodas u listu i radis sa njima sta ti je volja ali samo treba da prodju jedni pregovori ako se ne varam dok se ne pojave.

E jel u SuperPatch 2.0 zabagovan kao 1.0.1,tj. jel se dogadja pilikom ulaska u opcije za podesavanje komandi da izbaci iz igre na desktop?

@LiLa: Hvala, probacu cim stignem.
@drincca83: Meni na jednom racunaru gde mi se to desavalo sa 1.0.1 nece da radi ni ovaj 2.0. Javlja mi gresku pre pocetka svake utakmice i onda mi gasi igru. To mi se desavalo i sa 1.0.1, bez obzira da li podesavam komande ili ne. Na drugom racunaru gde mi je 1.0.1 radio i ovo radi bez problema.

Ocigledno se ponasa rzlicito od racunara do racunara... No imajuci u vidu da je to delo zajednice, mora im se oprostati, a ostaje nam da se nadamo da naredna verzija nece praviti toliko problema.

A je li neko probao da instalira 2.0 patch bez prethodno instaliranog 1.0.1?

Janja je napisao(la):
A je li neko probao da instalira 2.0 patch bez prethodno instaliranog 1.0.1?

Nema tu sta da se instalira,jednostavno prekopiras fajlove...ili izbrises postojece pa kopiras nove
:)

Bili PES-5 radio na 384 MB-Ram,AMD Athlon(tm) XP 2000+ 1.66 Ghz,GeForce4 MX 440,ako ne sto bi treba da poboljsam.

Veton_Pg je napisao(la):
Bili PES-5 radio na 384 MB-Ram,AMD Athlon(tm) XP 2000+ 1.66 Ghz,GeForce4 MX 440,ako ne sto bi treba da poboljsam.
Graficka ce te najvise kociti. Mislim da je Geforce4 Ti neki minimum da bi igra lepo radila. Ovo ne znaci da neces moci i sa Mx da igras. Ostatak konfe bi trebalo da gura Pes5 bez problema.

Neko je pitao za LOD Mixer koji se nalazi u paketu sa patchom. Ima i readme gde je objasnjeno kako i sta pa probaj.

vladabgd je napisao(la):
a vieri je kao dobar kao shto su ga uradili u originalu :p :p isto i beken. sad su ih doveli na pravu meru. pogledajte kakav je messi u option fajlu koji stize uz patch a kakav iz originalnog

Pa nije da sam protiv toga, samo kažem da su poradili na statistikama.

povuci potegni ja obrisa PES5, jednostavno SMARA. Vidimo se do sledeceg nastavka koji ce nadam se biti igriviji :wave:

@Vugla:

Veruj mi nisi jedini, ali verujem da je jedini razlog zasto se mucimo je sto jednostavno ovaj nastavak nijje prevljen za tastaturu... dok sam na cetvorci tukao sve sa tastom, sad ane mogu ni master ligu da igram na 3 zvezdice... suvise je teska kontrola lopte...
Ali zato kod ortaka na soniju, razbijam... pa cak i njega ciji je soni, a prestao sam da igram kuci... a on master ligu igra na soniju na tri-cetiri zvezdice i ne zali se na tezinu...
Must have SPS joypad...
Ako neko zna cenu kontrolera za povezivanje SPS joypad-a na USB neka javi...
Pozdrav...

700 dindži. Original džojped je oko 2500. PES jednostavno nije za tastaturu kao i nijedna novija sportska igra, ne vredi gubiti vreme.

@forsaken: fala vi... cu si kupim i da si se igraaaaaammmm :)

@Cambiel Ako uzimas Joypad uzmi obavezno original,onu kopiju ni slucajno.Imas kod kineza blok 70 za 2000.Moras uzeti i USB-PS2 adapter(500).

Postoji li nacin da se chituju poeni u PES 5?

Veton_Pg je napisao(la):

Mislim da igra ne radi na GF 440.

psaras_pa je napisao(la):
@Cambiel Ako uzimas Joypad uzmi obavezno original,onu kopiju ni slucajno.Imas kod kineza blok 70 za 2000.Moras uzeti i USB-PS2 adapter(500).

gde konkretno ima da se kupi USB-PS2 adapter

Vugla je napisao(la):
povuci potegni ja obrisa PES5, jednostavno SMARA. Vidimo se do sledeceg nastavka koji ce nadam se biti igriviji :wave:

Igra smara likove koji su navikli da daju golove kao od sale,da dodaju loptu kroz igraca,petom kad im se cefne...pa u ovom delu rodjaci malo teze ce to da prolazi
:D .Znam to jer imam par ortaka koje kao smara igra,ali ih ustvari mrzi malo da udju u fazon.
Inace igru nisam igrao na 3-4 zvezdice pa ne znam kako je to (mozda smara),odmah sam krenuo sa 5,sada sa 6 i mogu da kazem da derem komp...
Igra je daleko zanimljivija ako se za protivnika ima ortak(ili vise njih) koji su tu negde,pa se koljemo :D
Ja igru peglam na tastaturi,iako imam joypad,nekako sam navikao zbog prethodnih delova i igara uopste.

Drinka, brate moj...

Svaka tebi cast ako peglas peticu na 5-6 zvezdica u master ligi... ali svaka cast...
Ja odgovorno tvrdim da na tri zvezdice ne mogu da pobedim dve zaredom na pet minuta... na deset mozda ali retko... Tako da svaka tebi cast... A ja, bar po prici mojih ortaka i po nekom svom nahodjenju mogu da ocenim da igram vrlo vrlo dobro PES, pogotovo fazu odbrane... ako sam koncentrisan to se pretvori u kosmar... imam ortaka koi se preznojava kada igra proti mene :) i stalno ponavlja kako je opterecujuce igrati protiv mene :) Pozdrav i svaka cast..

CamBieL je napisao(la):
Drinka, brate moj...

Svaka tebi cast ako peglas peticu na 5-6 zvezdica u master ligi... ali svaka cast...
Ja odgovorno tvrdim da na tri zvezdice ne mogu da pobedim dve zaredom na pet minuta... na deset mozda ali retko... Tako da svaka tebi cast... A ja, bar po prici mojih ortaka i po nekom svom nahodjenju mogu da ocenim da igram vrlo vrlo dobro PES, pogotovo fazu odbrane... ako sam koncentrisan to se pretvori u kosmar... imam ortaka koi se preznojava kada igra proti mene :) i stalno ponavlja kako je opterecujuce igrati protiv mene :) Pozdrav i svaka cast..

Upravo je i meni odbrana uvek bila najbitnija, najveci akcenat stavljam na nju,bitno mi je da primim sto manje golova. Sto se tice master lige(skoro sam poceo) nju peglam na 6* sa Celzijem i trenutan skor je 8-3-1.Mnogo je teze igrati protiv coveka,jer koliko-toliko mozes da predvidis neke poteze kompa...
Kao sto ti kazes,kad igram protiv ortaka(koji je dobar igrac) to je obostrano preznojavanje i nenormalna koncentracija :) da to nije normalno :)

p.s Ipak mislim da je Maradona No1 svih vremena :)

Ja sam uvek i igrao na max stars...I mogu reci da mi je najteze bilo da se priviknem na ovaj deo PES-a!Inace igram ga od pocetka na PS1. Naravno u pocetku uvek gubim ali sad to ide bez problema i sa puno slabijim timovima,naviknes se.

CamBieL je napisao(la):
Drinka, brate moj...

master ligu igram sa atl madridom na 6 zvezdica i 10 minuta. prvu sezonu osvojio kup i preshao u prvu ligu. ove sam opet prvi ali trenutno nemam vremena neshto da igram da zavrshim sezonu. na 5 minuta je stvarno smaranje igrati... taman se razigram i ono kraj.

Ni ja ne volem na 5min da se igram nema se vremena da se ista konkretno odradi,sto se tice zvezdica uvek volim da novi pes pocnem master ligu na 4 kako bi se navikao pa zatim predjem do 6 postepeno iako meni i nije neka velika razlika,od 3 do 6 su samo sitnice u pitanju ali sustina igranja kompa ostaje ista...a ljudski protivnik to je vec druga prica i to je mnoogo neizvesnije jer komp je ipak kom i predvidljiv je...
P.s. Ja igram lepo sa home made red star timom :)

Meni superpatch 2.0. ne radi, mada sam ga dobio bez options fajla, pa ću da vidim da li će hteti da proradi sa njim.

(izbacuje me na desktop prilikom startovanja meča)

BitrAtE je napisao(la):
Wolf patch nece skoro sigurno...a ovaj option file je 1mb tako da te ne koshta nishta da probas....
Superpach o kojem je ovde rec je napravio Wolf a ne zove se po njemu jer mu je mnogo ljudi pomoglo oko patch-a.

Vrh Dno