Ma bre ljudi..

Vi ko da ste hipnotisani. Ja ne mogu da vam opisem koliko mi je zao sto su (po meni) nevidjeno u*rali ovaj deo. Pitate me da li je najbitnije to kako se mreza zatrese, kako lopta udje u gol, i tako to.. a to su ustvari NAJBITNIJE stvari.. Dzabe sve, i da su fiziku igre radili i momci iz LFS-a

i ako su rezultati realniji, i ako golman ceka sa izletanjem kad je korner,.. kad su najbitnije stvari u*rali!, a to je osecaj zadovoljstva kad dam gol, putanja/brzina lopte koja ide prema golu, realnost tog gola... Lopta nekako prebrzo zavrsi u golu! Brzinom svetlosti udje u gol, polozaj igraca i go koji je dao iz tog polozaja nemaju ni R od Realnosti... Recimo neko me vuce za dres, ja drzim brzo trcanje, okrenut sam sa strane, a padne go!!? Mislim sta je tu realno, dzabe bre sve ostalo, ako me taj trenutak totalno ubije u pojam. Mislim da znam sta su hteli da urade.. Hteli su posto je sve kao teze, i posto je teze doci u sansu za gol, da sam go bude laksi da se da, da ne bi bila totalna frustracija.. E sad, tu su napravili ustvari najvecu gresku! Kad konacno izgradim akciju, i dodjem u realnu, ZASLUZENU sansu za gol, on zune nesto kao nekontrolisano, i ode 20 metara iznad gola... znaci tad kad konacno treba da bude gol, ne bude!?... a kad me neko vuce za dres, opkoljen dvojicom igraca, sutnem onako cisto da se otarasim lopte, sa nikakvom nadom da ce uci, jel tako, jer uopste nije situacija za sut.. onda UDJE U GO!!?? I sta..???, ocete da mi kazete da vam ovo uopste ne smeta, dajte bre.. I sad, ako ste razumeli o cemu pricam, a necete da priznate to, onda ne znam sta vam je..

I ja volim promene, i stvarno sam bio ubedjen da ce novi PES/WE biti VRH kao i svaki do sad, ali ovo je stvarno uzas.. PES/WE se zbog jednog jedinog razloga odvajao od FIFE i uvek bio bolji, a to je TOTALNA KONTROLA nad igrom, GAMEPLAY, znaci isplaniras napad, nadmudris protivnika i das gol.. znaci zasluzio si ga! A u petici, zavisis od igre slucaja kao prvo, a ne od svog mozga, i realizacije, i onda kao slag na tortu, totalno debilni golovi. Naravno da PES 4 nije savrsen, i tu ima gomila stvari koja me nervira.. recimo losa fizika, pokreti igraca, prevelika kontrola tokom vodjenja lopte, mozes da zalamas na sve moguce strane.. pa onda glupi golmani u nekim situacijama, ali opet to moze da se zanemari, jer imas osecaj kontrole, pobedjujes na pamet, na nadmudrivanje protivnika... U petici svaku utakmicu koju sam pobedio, uopste nisam zasluzio, znaci svejedno mi je bilo da li sam pobedio, izgubio.. ponavljam.. RAVNODUSNOST TOTALNA. Ja se u cetvorci toliko uzivim u igru, i svaki potez/akciju/ispratim sa odusevljenjem..
Aj sad lepo procitajte, pa tek onda udarite po Reply-u.