Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 5 - Utisci

meni je utisak ipak da je PES5 bolji...pre svega tezi...jesu malo preterali sa loooddackim sutevima sa 35 metara ali sve ostalo je mislim ipak mnogo blize realnosti nego li je to bio slucaj sa PES4.....PES4 meni izgleda smesno u odnosu na PES5 i realnost....

naravno da nisam skroz zadovoljan i da nije to onaj skok kao sto je bio sa 3 na 4 ali mislim ipak da je ovo sasvim ok...

E da sad igrac moze da se povrijedi iako npr nije fauliran pa ako je srusen protivnicki fudbaler ja izbacim bash namjerno loptu u aut njemu se ukaze pomoc protivnik vrace loptu ka mom golmanu a publika aplaudira...ovo me odusevilo jeste sitnica al tu se vidi koliko su temeljno odradili posao...

BitrAtE je napisao(la):
E da sad igrac moze da se povrijedi iako npr nije fauliran pa ako je srusen protivnicki fudbaler ja izbacim bash namjerno loptu u aut njemu se ukaze pomoc protivnik vrace loptu ka mom golmanu a publika aplaudira...ovo me odusevilo jeste sitnica al tu se vidi koliko su temeljno odradili posao...

A el si provalio foru sa guranjem u 16 metara dok se pripremaš da izvedeš "slobodnjak". Ladno Rio Ferdinand obara Totija, a ovaj onako žabarski gestikulira sa zemlje. Ma detaljisali su do bola. :d
Inače, što se tiče same igre...
Tačno je da se lakše postižu golovi, ali se zato mnogo teže i dolazi u šansu. ;) Igra jeste sporija od prethodnog dela, ali to je doprinelo realnosti. Nema više ono "primam loptu, okrećem se i dodajem prvom igraču" u jednoj sekundi :trust: . Sada treba malo da se "guziš" i gradiš prostor (jer lopta se tako i prima kada ti je protivnički igrač u blizini). Pa dok se okreneš i dodaš...a ono vratilo se pola tima :-devil-: . Ali, zato ima i igrača koji je primaju leđima i prave dribling u sekundi (C. Ronaldo iz MU na primer). Sada mora mnogo više da se vodi računa o "specifikacijama" igrača i naročito (ovo pod obavezno) o raspoloženju (obojene strelice na dole i na gore za neiskusnije :D ). Oni to brže rade, pa je na vama da ih stavite na pravu poziciju i razradite igru sa njima.
Pazite ja ovo govorim iz perspektive konstantnog igranja PES serijala, isključivo protiv ljudskog para (ili trojki :D ). Znači ili 2 na 2, ili 3 na 3 (doduše postojao je i jedan pokušaj 4 na 4 :S: ).
Sada kako je protiv CPUa to ne znam. Iz ljudske perspektive, utakmice su češće 1:0 ili 2:1 nego neki ekstremni rezultati (kojih je bilo) tipa 5:0, 4:3 i slično.
Toliko za sada i...
Pozdrav. :wave:

E da to zaboravih guranje u sesnaestercu isto mi se juche npr desilo izvodim korner protivnicki igrac se naslanja na mog igraca u vazdushnom duelu lopta nije ni stigla do mog igraca sudija pokazuje na bijelu tacku :) ovo me isto odusevilo znachi totalno realno....

Fudbal je brutalno dobar. Tezi je,sporiji,realniji - sve ono sto ste oduvek zeleli od simulacije fudbala,a niste smeli da pitate. :D
Samo da izadje prvi megapatch,pa da na pocnem na njega da kalemim dresove,travu,reklame,itd... :,,: :,,: :,,:

Meni je svaki pes bolji od pretodnog,jedino sto me nervira je sudjenje,koje je bolje nego u pes 4 ali i dalje smara sa favorizovanjem timova(npr igram protiv milana ili reala oni me ubise a sudija ne svira nista dok meni svira svaki kontakt).Bez obzira na sve mane koje poseduje uvek cu pre da ga igram nego "onu drugu igru" koju neki nazivaju fudbalom.

Stvarno neke likoove ne mogu da shvatim. Mislim na one koji blate PES5. Ovo je do sada narealniji fudbal uopste! Problem je izgleda sto oni vise vole neku arkadu nego simulaciju. Za takve uvek postoji FIFA. Ili ih iritira sto ne mogu da pobede CPU. Pa onda oni sto su se vratili na PES4...pfff...pa petica ima za 3 klase bolji gameplay. Fizika je 5 puta bolje uradjena. Pogledajte npr. kako igrace u PES4 trce kada se ne drzi brzo trcanje...mislim, smesno. U PES4 me nerviralo sto kada me neko iz npr. Milana polomi, znaci brutalno, ne svira nista. Sada je to realno uradjeno i svira se svaki faul koji se i u realnom zivotu svira. Kada igrate protiv zivog coveka, akcije mogu da traju i po 5 minuta a da se ne napravi faul. Samo kada se jednom naviknete. Jednostavno, oni koji su navikli da 95% utakmice drze R1+X nece lepo da prolaze jer ce im se svirati faul na svakih 5 sekundi.
Sto se grafike tice ista je duplo bolja. Pogledajte samo dresove. Takodje, sada mozete ubaciti zasebne fontove za imena i brojeve na dresovima za svaku ligu. To u PES4 nije moglo. Takodje sada svaki stadion moze da se edituje posebno, pa cemo tako imati jedne reklame na Camp Nou a druge na Meazzi. Takodje ni to nije moglo u PES4.
Meni se mnogo svidelo kako su uradjeni udarci glavom i prvom demou. U drugom su *****ali to i tako je i ostalo. To mi se sada ne svidja. Kada bi vratili iz prvog demoa bilo bi EKSTRA!
Po meni je takodje plus sto su onaj dribling kada igrac pomera loptu na stranu stavili da se izvodi samo pomeranjem na levo ili desno. To je super. Takodje mi se svidja sto su konacno sutevi jaki, a ne kao u PES4 gde sa 16 su sutirali kao babe.
Sneg necu ni da pominjem....EKSTRA!
******, ko ne ume da ceni promene na bolje uvek postoji starija verzija koju moze da igra. Moze cak da se vrati i na PES3...on je jos gori.

P.S. Vidim da je neko trazio dobar option fajl. Ako nekome treba evo link do mog option fajla. Sve je kako treba.

http://www.megaupload.com/?d=ZO90N6E2

@Booqy i nbukodonosor
neznam da li ste primetili ali navedeni sajtovi zahtevaju premium clanarinu za download...

Nabukodonosor je napisao(la):
Stvarno neke likoove ne mogu da shvatim. Mislim na one koji blate PES5. Ovo je do sada narealniji fudbal uopste! Problem je izgleda sto oni vise vole neku arkadu nego simulaciju. Za takve uvek postoji FIFA. Ili ih iritira sto ne mogu da pobede CPU. Pa onda oni sto su se vratili na PES4...pfff...pa petica ima za 3 klase bolji gameplay. Fizika je 5 puta bolje uradjena. Pogledajte npr. kako igrace u PES4 trce kada se ne drzi brzo trcanje...mislim, smesno. U PES4 me nerviralo sto kada me neko iz npr. Milana polomi, znaci brutalno, ne svira nista. Sada je to realno uradjeno i svira se svaki faul koji se i u realnom zivotu svira. Kada igrate protiv zivog coveka, akcije mogu da traju i po 5 minuta a da se ne napravi faul. Samo kada se jednom naviknete. Jednostavno, oni koji su navikli da 95% utakmice drze R1+X nece lepo da prolaze jer ce im se svirati faul na svakih 5 sekundi.
Sto se grafike tice ista je duplo bolja. Pogledajte samo dresove. Takodje, sada mozete ubaciti zasebne fontove za imena i brojeve na dresovima za svaku ligu. To u PES4 nije moglo. Takodje sada svaki stadion moze da se edituje posebno, pa cemo tako imati jedne reklame na Camp Nou a druge na Meazzi. Takodje ni to nije moglo u PES4.
Meni se mnogo svidelo kako su uradjeni udarci glavom i prvom demou. U drugom su *****ali to i tako je i ostalo. To mi se sada ne svidja. Kada bi vratili iz prvog demoa bilo bi EKSTRA!
Po meni je takodje plus sto su onaj dribling kada igrac pomera loptu na stranu stavili da se izvodi samo pomeranjem na levo ili desno. To je super. Takodje mi se svidja sto su konacno sutevi jaki, a ne kao u PES4 gde sa 16 su sutirali kao babe.
Sneg necu ni da pominjem....EKSTRA!
******, ko ne ume da ceni promene na bolje uvek postoji starija verzija koju moze da igra. Moze cak da se vrati i na PES3...on je jos gori.

P.S. Vidim da je neko trazio dobar option fajl. Ako nekome treba evo link do mog option fajla. Sve je kako treba.

http://www.megaupload.com/?d=ZO90N6E2
Eto,i ja sam sve to mislio ali me mrzelo da pisem :D
Stvarno su animacije igraca super uradjene,nekako je sve "zivlje" i sve se lepo vidi,ko je koga gurnuo,ko je kakav dribling izveo,faulovi...kao sto rekoh svaki pes je bolji od prethodnog i svaki ima mana.I zaista je glupo tvrditi da je pes "krs zivi"...definitivno ne zasluzuje takvu etiketu.

@LiLa
O cemu pricas?! Megaupload?!? Sacekaj dok odbroji 45 sekundi i pojavice ti se link za download.

Nabukodonosor je napisao(la):
@LiLa
O cemu pricas?! Megaupload?!? Sacekaj dok odbroji 45 sekundi i pojavice ti se link za download.
moja greska,tj. mog browser-a,izvini...

Igra je strava

Ne znam za vas ali ja nesto i nisam primetio da se mnogo lako daju golovi.Za mene ovo je najbolja simulacija fudbala :eyebrows:

mornardal je napisao(la):
Ne znam za vas ali ja nesto i nisam primetio da se mnogo lako daju golovi.Za mene ovo je najbolja simulacija fudbala :eyebrows:
Ma ima taj trip da kada igraš protiv kompa onda može i da pljušte golovi. Protiv živog protivnika je već koliko mu "ti" dozvoliš. Poenta je da sada zna češće da se poentira izvan 16m, poneke makazice i slično (ali ne non stop ko u FIFI). Ali, opet dosta teško se ulazi u priliku za to, jer je igra "spora", tako da, malo više se posvetiš "čitanju" akcija i eto rezultata od 2:1 :D ko u pravom fudbalu.
Ma ljudi 2 na 2 ili 3 na 3 i ako bude preko 3/4:0 jedan od timova je voooona. ;) :d

stvarno mi nisu jasni likovi koji blate PES5, prvo ta se igra ne moze porediti sa ni jednom sto se tice gameplay-a ko voli fudbal kao sport, ovo stvarno igra za ljubitelje fudbala i sta se upustate u raspravu sa likovima koji nisu sutnuli loptu u zivotu a daju ocene tipa grafika isl... a kad cujem da se kunu u fifu se*e mi se....

Kao neko ko igra PES/We vec skoro 2 i po godine... mogu da kazem da su ga u**ali sa petim delom. Ne moze fudbal ovako da se napravi. Ok, da je ovo neka prezentacija, pa ti da gledas, i da to izgleda realno, i lepo na oko, ali ovo nije za igranje! Mislim na igranje protiv zivog protivnika. Ne moze da se napravi nikakva akcija, zavisis od random raspolozenja igraca, lopta ne ide uopste tamo gde hoces, lopta se veoma tesko prima, svi igraci su smotani.. odnosno hocu da kazem da vise nista ne zavisi od tebe samog, nego od igre slucaja.. Znaci kad god sam dao go, ili dosao u sansu, to je bilo slucajno, a ne mojom zaslugom, znaci nisam ja izgradio taj napad, nego se desilo da mi dodje lopta u noge. A sutevi.. sutevi su uzas! Ulazak lopte u gol, me podseca veoma na FIFU, odnosno, ne zatrese se mreza onako u PES fazonu, onako lepo, nego kao da udari u zid, znaci nikakvo odusevljenje posle datog gola.. nego totalna ravnodusnost!

Fudbal igram josh od ISS-a na PS One pa sve do danas....Fudbal je napredovao iz nastavka u nastavak a ovo je sami vrhunac...O chemu prichas kad kazes da se protiv zivog protivnika akcija ne moze izgraditi?Mislim stvarno...

Ovo cemo lako resiti...
Ovako vise nema smisla!

Boris Lozac je napisao(la):
Ulazak lopte u gol, me podseca veoma na FIFU, odnosno, ne zatrese se mreza onako u PES fazonu, onako lepo, nego kao da udari u zid, znaci nikakvo odusevljenje posle datog gola.. nego totalna ravnodusnost!

Da, to je najbitnije...

Na PES5 se treba navići i koliko sam ga ja igrao, neuporedivo je zanimljivije igrati protiv živog protivnika. Jedino je problem što i nije baš preterano zabavno igrati sa slabijim ekipama, onda ume da bude malo smorno. Ali čim uzmete malo jače ekipe, postaje vrlo zabavno.

Kao neko ko igra PES/We vec skoro 2 i po godine...
Nisam citirao ceo tvoj tekst (nije ni bilo potrebe), jer ti se ovde obraćam zbog nečeg drugog. Na stranu što se ne slažem sa tobom u potpunosti, ali za neke stvari kapiram, ali budi uporan i sve će da "legne" baš kako treba.
E sada...
nešto drugo: el si ti iz "PES/WE ekipe" u kojoj je između ostalih i Bojan "karatetekvondoiostaleborilačkeveštine" master :D ?
Ako jesi...čim dođe na odsustvo ima da padne jedno "golemo" privikavanje na PES5...i to bolno :-devil-: .
A ako nisi, onda...izvini na "direkciji" :D

Poslednja izmena:
Moorhuhn je napisao(la):
E sada...
nešto drugo: el si ti iz "PES/WE ekipe" u kojoj je između ostalih i Bojan "karatetekvondoiostaleborilačkeveštine" master :D ?
Ako jesi...čim dođe na odsustvo ima da padne jedno "golemo" privikavanje na PES5...i to bolno :-devil-: .

Jesam iz te ekipe :D
Pazi... kad smo ga tek probali, bio sam odusevljen, znaci citav gameplay je do ja*a, ali ne znam zasto svi poricu tu totalnu glupost od golova, koje daju iz nemogucih telesnih polozaja, i skoro uvek je sami cosak. :wall: Ok, ne kazem da svaki sut udje u gol, ali obicno kada udje, to je totalno nezasluzeno, i nisam u fazonu radovanja kao u cetvorci, nego sam totalno ravnodusan.. Zasto ovo poricete!!?? :trust: A to je u stvari najbitnije, dzabe mi sva ta odlicna fizika, pokreti igraca, i sve to, kad je sami zavrsetak totalno uzas, i uopste se ne osecam da sam zasluzio gol koji dam...

Jel moze Pro Evolution 5 u mrezi preko LAN-a?

@Boris
Pa pazi...ja ne bežim od činjenice da ovde ulaze golovi za koje se u četvorci ne bih ni nadao da će proći golmana. To je apsolutno tačno. Ali, isto tako u PES4 me je često baš to i bedačilo. Odradim akciju fantastično, izbijem ispred golmana i...70% on brani. Mislim...ajde da igram sa Zvezdom ili Partizanom :d , nego bre jedan Ronaldo maši 5 zicera za redom. Da budem precizniji golman ih brani. I šta posle? Pa ništa. Počnemo da praktikujemo lažni šut u tim situacijama i mnogo češće LOB (ovo pišem namerno velikim slovima). Ajde vi meni recite koliko vrhunskih igrača će kada izbiju 1:1 da driblaju golmana (lažni šut)? Mizerija. Zato što ljudi idu na sigurno. Šut u suprotan ugao i to je to. A tek LOB. Pa to kvalitetno (čitaj da od 5 puta 4 puta pogodi) zna samo mali broj fudbalera. U PES4 to je bio najsigurniji gol kada si 1:1 sa golmanom. Pa još ona fora kada izvodiš korner. U PES4 ako vidiš da protivnik makar malo da jači centaršut, ti držiš trougao i golman je ili kupi ili boksuje. Eeee, a u PES5 možeš da držiš trougao koliko hoćeš, ali golman će malo da sačeka (verovatno kao da vidi gde je lopta krenula) pa tek onda kreće. Znači nema više "kupim lopte i na 12m". Ma ima puno toga, ali...
Opet ponavljam...TAČNO JE DA SE U PETICI LAKŠE POSTIŽU GOLOVI, ali mnogo se teže ulazi u šansu za postizanje istih.
Borise, pa zamisli koliko cimanja prođeš da sebi stvoriš šansu i taman dođeš do gola kada tamo brani onaj "ludak iz PES4" :d i naravno...odbrani. Pa tačno bi se mnoštvo, mnoštvo, utakmica završavalo sa 0:0. A broj samoubistava i ubistva iz "nehata" bi drastično porastao. ;)
Namerno se tebi obraćam jer znam da si fan ovog serijala. Piči ga malo duže 2:2 i veruj mi brzo ćeš da se navikneš i da ga prihvatiš kao odličnu simulaciju fudbala. Ne znam kakav je 1:1 ili 1:CPU jer ga tako i ne igram, tako da se ograđujem od izjava na tu temu. ;)
Sve najbolje i...

Moorhuhn je napisao(la):
@Boris
Pa pazi...ja ne bežim od činjenice da ovde ulaze golovi za koje se u četvorci ne bih ni nadao da će proći golmana. To je apsolutno tačno. Ali, isto tako u PES4 me je često baš to i bedačilo. Odradim akciju fantastično, izbijem ispred golmana i...70% on brani. Mislim...ajde da igram sa Zvezdom ili Partizanom :d , nego bre jedan Ronaldo maši 5 zicera za redom. Da budem precizniji golman ih brani. I šta posle? Pa ništa. Počnemo da praktikujemo lažni šut u tim situacijama i mnogo češće LOB (ovo pišem namerno velikim slovima). Ajde vi meni recite koliko vrhunskih igrača će kada izbiju 1:1 da driblaju golmana (lažni šut)? Mizerija. Zato što ljudi idu na sigurno. Šut u suprotan ugao i to je to. A tek LOB. Pa to kvalitetno (čitaj da od 5 puta 4 puta pogodi) zna samo mali broj fudbalera. U PES4 to je bio najsigurniji gol kada si 1:1 sa golmanom. Pa još ona fora kada izvodiš korner. U PES4 ako vidiš da protivnik makar malo da jači centaršut, ti držiš trougao i golman je ili kupi ili boksuje. Eeee, a u PES5 možeš da držiš trougao koliko hoćeš, ali golman će malo da sačeka (verovatno kao da vidi gde je lopta krenula) pa tek onda kreće. Znači nema više "kupim lopte i na 12m". Ma ima puno toga, ali...
Opet ponavljam...TAČNO JE DA SE U PETICI LAKŠE POSTIŽU GOLOVI, ali mnogo se teže ulazi u šansu za postizanje istih.
Borise, pa zamisli koliko cimanja prođeš da sebi stvoriš šansu i taman dođeš do gola kada tamo brani onaj "ludak iz PES4" :d i naravno...odbrani. Pa tačno bi se mnoštvo, mnoštvo, utakmica završavalo sa 0:0. A broj samoubistava i ubistva iz "nehata" bi drastično porastao. ;)
Namerno se tebi obraćam jer znam da si fan ovog serijala. Piči ga malo duže 2:2 i veruj mi brzo ćeš da se navikneš i da ga prihvatiš kao odličnu simulaciju fudbala. Ne znam kakav je 1:1 ili 1:CPU jer ga tako i ne igram, tako da se ograđujem od izjava na tu temu. ;)
Sve najbolje i...
Potpuno se slazhem ;)

Ma bre ljudi.. :) Vi ko da ste hipnotisani. Ja ne mogu da vam opisem koliko mi je zao sto su (po meni) nevidjeno u*rali ovaj deo. Pitate me da li je najbitnije to kako se mreza zatrese, kako lopta udje u gol, i tako to.. a to su ustvari NAJBITNIJE stvari.. Dzabe sve, i da su fiziku igre radili i momci iz LFS-a ;) i ako su rezultati realniji, i ako golman ceka sa izletanjem kad je korner,.. kad su najbitnije stvari u*rali!, a to je osecaj zadovoljstva kad dam gol, putanja/brzina lopte koja ide prema golu, realnost tog gola... Lopta nekako prebrzo zavrsi u golu! Brzinom svetlosti udje u gol, polozaj igraca i go koji je dao iz tog polozaja nemaju ni R od Realnosti... Recimo neko me vuce za dres, ja drzim brzo trcanje, okrenut sam sa strane, a padne go!!? Mislim sta je tu realno, dzabe bre sve ostalo, ako me taj trenutak totalno ubije u pojam. Mislim da znam sta su hteli da urade.. Hteli su posto je sve kao teze, i posto je teze doci u sansu za gol, da sam go bude laksi da se da, da ne bi bila totalna frustracija.. E sad, tu su napravili ustvari najvecu gresku! Kad konacno izgradim akciju, i dodjem u realnu, ZASLUZENU sansu za gol, on zune nesto kao nekontrolisano, i ode 20 metara iznad gola... znaci tad kad konacno treba da bude gol, ne bude!?... a kad me neko vuce za dres, opkoljen dvojicom igraca, sutnem onako cisto da se otarasim lopte, sa nikakvom nadom da ce uci, jel tako, jer uopste nije situacija za sut.. onda UDJE U GO!!?? I sta..???, ocete da mi kazete da vam ovo uopste ne smeta, dajte bre.. I sad, ako ste razumeli o cemu pricam, a necete da priznate to, onda ne znam sta vam je.. :) I ja volim promene, i stvarno sam bio ubedjen da ce novi PES/WE biti VRH kao i svaki do sad, ali ovo je stvarno uzas.. PES/WE se zbog jednog jedinog razloga odvajao od FIFE i uvek bio bolji, a to je TOTALNA KONTROLA nad igrom, GAMEPLAY, znaci isplaniras napad, nadmudris protivnika i das gol.. znaci zasluzio si ga! A u petici, zavisis od igre slucaja kao prvo, a ne od svog mozga, i realizacije, i onda kao slag na tortu, totalno debilni golovi. Naravno da PES 4 nije savrsen, i tu ima gomila stvari koja me nervira.. recimo losa fizika, pokreti igraca, prevelika kontrola tokom vodjenja lopte, mozes da zalamas na sve moguce strane.. pa onda glupi golmani u nekim situacijama, ali opet to moze da se zanemari, jer imas osecaj kontrole, pobedjujes na pamet, na nadmudrivanje protivnika... U petici svaku utakmicu koju sam pobedio, uopste nisam zasluzio, znaci svejedno mi je bilo da li sam pobedio, izgubio.. ponavljam.. RAVNODUSNOST TOTALNA. Ja se u cetvorci toliko uzivim u igru, i svaki potez/akciju/ispratim sa odusevljenjem..

Aj sad lepo procitajte, pa tek onda udarite po Reply-u.

Poslednja izmena:
Moorhuhn je napisao(la):
E sada...

Poz druze :wave:

Hehe, evo dosao sam i probao fudbal, mogu ti reci da se meni svidja, mada ja sam odigrao samo jednu utakmicu (boris me dobio na penale :S: ), sad nemam vremena ali cu videti da pretisnem malo borisa da se privikne na to :).

Poslednja izmena:
Juche sam igrao PES 5 kao i FIFA 2006 i ovo stvarno nisam nikad verovao da cu da izgovorim: FIFA 2006 je BOLJA od PES !

Nekako dodavanja su bolja (laksha), driblinzi bolesni (iako neznam ni sam kako sam ih izvodio), VIBRACIJE kada je neka napeta shansa ili odluchujuci penali, grafika (bolji pregled)...odushevljen sam.

Nije ni PES losh ali nekako mi je sve vec vidjeno dok je FIFA stvarno napredovala neverovatno i sada je definitovno Nr. 1!

Ma bre ljudi.. :) U petici svaku utakmicu koju sam pobedio, uopste nisam zasluzio, znaci svejedno mi je bilo da li sam pobedio, izgubio.. ponavljam.. RAVNODUSNOST TOTALNA. Ja se u cetvorci toliko uzivim u igru, i svaki potez/akciju/ispratim sa odusevljenjem..

Apsolutno, evo uzeo titulu i ono kao, ok, ajde sledeca sezona. a u WE8:
Odlucivanje o tituli u poslednjem kolu protiv direktnog rivala Arsenala.Nadoknada vremena, pocinjem da se znojim jer gubim 1:0. Dva savrsena napada i preokrecem na 1:2. ludilo. skacem kao dete od 7 godina. takodje,
finale lige sampiona. izborim produzetke u 91 min, a onda u 122 pobedjujem.
nema takvog uzbudjenja u PES5.

A1200 je napisao(la):
Juche sam igrao PES 5 kao i FIFA 2006 i ovo stvarno nisam nikad verovao da cu da izgovorim: FIFA 2006 je BOLJA od PES !

Nekako dodavanja su bolja (laksha), driblinzi bolesni (iako neznam ni sam kako sam ih izvodio), VIBRACIJE kada je neka napeta shansa ili odluchujuci penali, grafika (bolji pregled)...odushevljen sam.

Nije ni PES losh ali nekako mi je sve vec vidjeno dok je FIFA stvarno napredovala neverovatno i sada je definitovno Nr. 1!
Zaista nema mesta ovakvim provokacijama na ovom thread-u,mislim da ima i thread posvecen fifi,jer koliko god fifa napredovala godinama nikada nece biti bolja od jednog pes-a cak i jednog malo losijeg pes-a poput 5,mislim stvarno...fifa :whip:

A1200 je napisao(la):

ae pali bre. :)

o chemu ti prichash? gde su dodavanja laksha? koji bolesni driblinzi?

Nazad
Vrh Dno