LiLa je napisao(la):Posle celog dana intezivno igranja dosao sam do konstatacije da je PES5 u odnosu na Pes4 spor,da spor je i nema uopste vise cimanja u stranu a za jedno prosledjivanje lopte treba dobrih pola sata(tako se menio bar cini)jeste igra mozda kao celina sad realnija,ali na racun individualnih igraca koji sada klizu po travi bez koracanja kako bi se namestili za nemoguc sut iz nemoguce pozicije koji zatim ulazi u gol 100%?mislim takve golove u prethodnom nisam mogao ni sa peleom da dam a ovde ubada perlo djorlevic!?...neznam mnogo mi se dinamicniji cinio prethodni nastavak a posebno za neki duel sa zivom osobom...medjutim videcemo mozda se jos naviknem,uostalom zar imam drugog izbora,pa necemo nazad nego napred...
zigic je napisao(la):surova realnost. ali da desnjaci opusteno daju gol levom nogom u rashlje sa 20 metara!!!! a golmani su potpuno bespotrebni.dzabe dzudze na golu.
ajde da kacimo golove. mozda neko sponzorise
Sa koliko ste najdalje dali gol?
jox je napisao(la):hey decko... mogao bi da pripazish sta piskarash...
previshe ochita laz?!?!?!?!?![]()
jTo shto te chudi sam ja rekao ali ne u 1024x768 nego u high@1280x1024, i pre nego shto me nazovesh lazovom mogao bi bar malo da razmislish o tome shta pishesh!
J Lo je napisao(la):Isti fazon high@1280x1024 ti4200 512mb ram , opusteno.
meni ne zeli da saradjuje ajde ga ti postuj ovde ako mozes...zigic je napisao(la):radi: http://dl4.rapidshare.de/files/6912149/166305577/KONAMI-WIN32PES5OPT
sacekaj da ti dozvoli skidanje. i klikni na FREE
LiLa je napisao(la):meni ne zeli da saradjuje ajde ga ti postuj ovde ako mozes...
Oko 370mb je minimun....shibbypower1 je napisao(la):Koliko zauzima wolf patch za PES4? Ja sam nasao jedan od 68MB i jedan od 7*95=665. Ovaj od 68 bi se usudio da skidam.
Ovaj od 68MB je fake. Onda nista...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari