Čekaj bre...el ti to napravi Kežmana (na slici) da igra za "nas" :zgran: . Jeste da se bratimi sa Stankovićem i da ga Žiga proigrava ko svojevremeno Savu, Drulović...ali nemoj kume...mnogo je.zigic je napisao(la):@lila -
P.S. - ne znam da li ste primetili pregrsht opcija za editovanje opreme(napokon postoje pruge kao Zvezdine-a i partizanove)kao na primer na slici a moze da se ispishe sta hocesh na dresu.
Jedino što me čudi da ovdje neko gore govori da sa ti4200 može da igra na high 1024x786. Meni je to nekako previše očita laž je napisao(la):Zapravo ja igram sa 8500 sve na high u istoj rezoluciji pa ti vidi sad...
@incubus ne brini nisi jedini...
mozda igras na nivou od 1 ili 2 zvezdiceBoris Lozac je napisao(la):Da li se nekom cini da se golovi previse lako daju?? Recimo danas igrao prvi put, i iz par suteva, skoro svi su usli??! Ne znam da li treba nesto da se podesi, ili sta, ali nekako previse lako upadaju lopte.. Inace sve ostalo je odlicno, ali me ovo malo brine, malo vuce na FIFU sto se tice lakoce davanja golova! Jel ja to nesto tripujem, ili ste i vi primetili isto?
STIV je napisao(la):mozda igras na nivou od 1 ili 2 zvezdice. ja sa 4 zvezdice max. dam 2 gola, a cesto i nijedan
... doduse tek sam poceo da igram igru...
||NeX|| je napisao(la):Kad izađe Wolf patch potruditi ću se i da nabavim PES5, a do tada idem kao i uvijek na 6 zvjezdica sa VfB Stuttgartom da osvojim ligu prvaka. Ja ne znam zašto, ali nikada mi do sada nije dosadila dotična igra. Na kraju ko deduka ću ih tužiti zbog zaraznosti igrice.
Jedino što me čudi da ovdje neko gore govori da sa ti4200 može da igra na high 1024x786. Meni je to nekako previše očita laž, ali et'. Vrijeme je svakako da se mijenja grafulja.
Dobro,dobro...shvatili smo medjutim shvati i ti da su neki od nas osudjeni da ga igraju(fudbal tj.) na kompu tako da smo osudjeni zasad na pes5 dok ne izadje we9 a tebi svaka cast sto si ga igraoMilan82bh je napisao(la):PES5 je shit! To odgovorno tvrdim jer sam imao prilike da duze vreme igram WE9 na sony-u koji je za klasu bolji...
PES5 su izgleda sada namerno ojadili da bi ostavili prostora za WE9.
Jos jednom "PES5 JE SHIT"....aj' nek mi neko nesto kaze ako sme a da pritom nije igrao WE9...
poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari