Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2015

imas u podesavanjima audio opciju i u zavisnosti kakave zvucnike imas podesi.

Ps: Covek izbrisa poruku :d

Poslednja izmena:
zašto bi bilo pravedno? postoje online free igre i to dobre. Ceo android je besplatan pa se ne bunite. Po meni, najbolje da bude in-game purchases i slično. Određeni sadržaji bi mogli biti free a ne ovako da ne može ništa biti.

Po meni je grafika odlična na pes edit i qpes patch-evima, ne znam jesi li ih igrao?

Pes edit jesam sve mi je nekako bledunjavo :) . Qpes nesto samo probao, cini mi se dosta nerealnih ocena igraca.
Ako nisi probao i ako te ne mrzi probaj Smoke zadnji 5.2.8 i obavezno instaliraj SMoKE Patch HD Turfs i SMoKE Patch Chants.

zašto bi bilo pravedno? postoje online free igre i to dobre. Ceo android je besplatan pa se ne bunite. Po meni, najbolje da bude in-game purchases i slično. Određeni sadržaji bi mogli biti free a ne ovako da ne može ništa biti.
Bilo bi pravedno jer su ljudi dali pare za igru, a ti bi je igrao za dž. Kad ti se sviđa kupi je i igraj, ništa na svijetu nije besplatno pa tako ni PES.

Pes edit jesam sve mi je nekako bledunjavo :) . Qpes nesto samo probao, cini mi se dosta nerealnih ocena igraca.
Ako nisi probao i ako te ne mrzi probaj Smoke zadnji 5.2.8 i obavezno instaliraj SMoKE Patch HD Turfs i SMoKE Patch Chants.

Pes edit sam dugo igrao, pre neki dan sam prešao na qpes zbog najnovijih transfera, nisam primetio da postoji neki novi pes edit za 13.
Što se tiče ocena možda si i u pravu mada meni ne smeta, ali sam primetio da npr Messi na pes edit-u ima 101 ocenu dok na qpesu ima 98, tako da je ipak ovo na qpes-u malo realnije, barem što se Messija tiče. :)
Grafika je po meni odlična i na pes edit i na qpes pečevima.
Baš sam zadovoljan sa ovima ali ako budem imao vremena probaću i njega, samo da sve ima exe file, tako mi je najlakše, samo instaliraš i posle imaš posebno ikonice za peč. ;)

Kakvi su ovi turci na Pes-patch.com, ima neki Kopuz patch sa dresovima i ostalim?

Bilo bi pravedno jer su ljudi dali pare za igru, a ti bi je igrao za dž. Kad ti se sviđa kupi je i igraj, ništa na svijetu nije besplatno pa tako ni PES.

Prvo, dosta stvari na svetu je džabe. Pa ima i igrica koje su free. I tu je neko radio i uložio trud pa je džabe. Nisu blockbusteri pa šta. Nije u pitanju pravda već interes.
Da li se vracaju pare ako je igra đubre? Ne! Pa gde je pravda?

Android nije besplatan. Ti si proizvod i farmaju tvoje stvari kao i svaka socijalna stranica. Farmaju tvoje podatke da te trpaju reklamama dok je tebi dozvoljen djabni prostor. Nisis svjestan koliko se dobro prodaju tudju podatci nekim marketingškim firmama.

Free online igre nisu free. Free su da probas. To sto neko ne baci kintu ne znaci da su developeri leptirići koji daju svoje vrijeme free. Naprotiv, današnje f2p igre su najvece zlo gejminga.

I na kraju, ako je izdavac dao free, to je njegova stvar ali ako je jedna igra free ne mora znaciti da mozes meni doci kući i uzeti TV jer je neko negdje slican TV poklonio XY osobi.

Da ne bude da sam licemjeran, igram narodni pes jer sam htio da vidim da li vrijedi novca. Obzirom da ne, kupujem fifu. Slazem se da nema povrata novca ali imas npr na originu. Mozes neke igre mislim i preci i onda traziti novac nazad. Ja sam vratio BF4 u vrijeme dok je jos masno koštao.

Slazem se i da je kradja vecine izdavaca sa false advertising prevarama i da ne vrate novac poput ubija, ali je to druga diskusija. Nemoj krasti nekome nesto ako je tebe neko pokrao.

Poslednja izmena:
Licemeran si cim igras narodni :p kao i ja, samo me nerviraju ovi sto kažu platili smo-pravda je. Online je samo jedan segment. Ako ce im biti lakše što oni igraju online a ja offline od jutra do sutra za džabe neka im. Pravde im nema kako god okreneš. Pogotovo što je igra krš. Jadni im novci hahaha. Dosta off topica od mene.

Meni u myclub juče nije hteo nađe protivnika. Svaki put izbaci "konekšn fejld" ili nešto slično. Mnogo njih se žali na to.

Od toliko tih nekih editora, ima li nacina da se loka FPS na 60 ili koliko vec ? Na vsync iz nekog razloga izgkeda ima veci input lag nego sto bi trebalo, kao na PES 14 dok je bez vsync neigrivo kliko slika kida.

Koji je najbolji patch do sada za prava imena?

Evo ko hoće malo da vežba
gamer4.gif

Obavezno gledati u 720p 60fps (preko Chrome) zbog tečnije slike, glupavi YT u 480p steka malo.

Poslednja izmena:
Kad ce izaci neki modovi pes edit i slicni?

Official: There won't be any PESEdit.com 2015 Patch

Moze li rezolucija da se menja u demo-u? Nisam uspeo da nadjem. Inace, prijatno sam iznenadjen igrom, dosta dobrog su pokupili iz fife, plus nisam primetio stvari koje me tamo najvise nerviraju.

Uzmem disk danas, player ga jedva ali jedva cita i kad ga konacno procita, setup mi izbacuje non-valid Win32 gresku. :wall:

Koji bedak sto nece vise biti pes edit petcheva, njihovi petchevi su stvarno vrh i samo sam njih imao u proslogodisnjim izdanjima :(

Neće praviti pečeve uopšte ni za jedan pes ili samo ne za 15?

Za 15-cu nece praviti, za ostale ne znam

Nisam to znao. Šteta, imaju baš dobre pečeve, ne znam koji je poslednji njihov peč za pes 13, nisam uspeo da pronađem neki sa najnovijim transferima pa sam instalirao qpes, i on je baš dobar.

I ne treba da izbacuju nikakav patch ni sad ni nikad vise. Ako nam Konami svake godine servira manje vise isto go.vno zasto bi se neko cimao i za dzabe njima stedeo pare za licence? Ko ih bre j..e, neka plate.

Nije to bas tako lako. EA sports ima dugogodisnju licencu na neka prvenstva. A i konami nikada nije bio u fazonu licence po svaku cenu,prvo gameplay pa sve ostalo :)

Nazad
Vrh Dno