Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2015

To je zato sto ne znas da igras odbranu, kao sto nisu znali ni Saletovi puleni pa su primili 140 koseva u finalu SP :D

Kako primiš loptu blizu protivnika odmah je gubiš. To mi se ne sviđa.

Nije los pes. Malo usporen ali tako je bolje. Jedino je trava uzasna,ali ce valjda izaci neka zakrpa za to :)

Kakva je kontrola lopte, okretanje/skretanje igraca? Pogledao sam par gameplay snimaka, izgleda mi sve tromo i usporeno kada igrac primi loptu, kao sto je i bilo u prethodnim delovima. Kada bi vratili priblizno onaj osecaj kontrole igraca i lopte kao u starom PES6. Inace je samo mucenje i nerviranje igrati, ma koliko to bilo realnije.

Ubacio sam sweetfx i nulirao ga te pravi po svome. Pokusavam da dobijem izgled fife. Na prvu izgleda kao da sam povecao samo kontrast i ako stimam dosta podesavanja. Meni je potaman samo da nekako izvucem sjenu:

http://www.mediafire.com/convkey/459e/vv4uv2jgj6e3mwwfg.jpg

http://www.mediafire.com/convkey/5c4c/dh9b5fd2drndt7ofg.jpg

DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/download/dbgrbsb2g3h0ty3/PES_15_sweetfx_by_NAILS.rar

Pa javite utiske obzirom da su velike promjene u zavisnosti da li je sunce, oblacno ili noćna. Pokusat cu ga jos doraditi.

Poslednja izmena:
To je zato sto ne znas da igras odbranu, kao sto nisu znali ni Saletovi puleni pa su primili 140 koseva u finalu SP :D
Znam samo ne igram na Rookie kao neki što se stalno javljaju.

Nego ontopic, ova narodna verzija se skida brzinom hoda, kao da je šalju brodom iz Japana.

probao par tekmi. deluje sporo kao igra Srbije veceras, ali ozbiljno. menu skinut od fife.

Poslednja izmena:
evo poigrao se malo. kakav krs!!! pa fifa14 je cudo za ovo. sve staticno, mrtvo, atmosfera 0, lopta kao od plastike, mreza se jedva pomeri, igraci tromi. povecao sam brzinu al dzaba. ja ne mogu da otmem loptu ali oni zato seku svaku u svojoj blizini. saigraci se krecu glupo bez lopte. ne predvidjaju nista. majko mila koliko je konami zaostao.
pretpostavljam da sa svim kombinacijama tastera kad bi naucio moze da se i izvede nesto ali zivot je kratak da bi gubio vreme na to :)
ovo ce se igrati u pauzi Call of duty i dok se ne izleci FIFA.

Sve je to ok i možda može da se igra ali prosto igranje pesa je mučenje a ne uživanje. Tuga.

ali zivot je kratak da bi gubio vreme na to :)

Ovo sam ja hteo da kazem sada. :D
Evo odigrao par tekmi i na zalost opet dolazim do zakljucka da je i ovaj PES teski krs. Zalosno koliko je los. Znaci, svaki centarsut po zemlji gol sansa, realno sanse za gol tada su 90%, smejurija. Komp imao 18 suteva na gol za poluvreme (!!!) od toga ako je 4-5 islo u okvir gola. Svi promasaji kao da su skriptovani, idu na metar pored stative, niski sutevi kao prekopirani. Celu utakmicu imam osecaj kao da igram zato sto mi je dosadno, a ne da bih uzivao u fudbalu. Cim taj immersion nedostaje, ta karika da te tera da igras stalno, pada uninstall jer realno brzo dosadi. Ne trudis se, napadi idu lagano, svaki niski centarsut prolazi, ne radujes se golovima jer ih lako postizes.

Na sta je fudbal spao na konzolama i kompu ja nemam reci. FIFA takva kakva jeste je i dalje crap, plastican osecaj, dosta propusta u gameplay-u, a PES tri puta gori od toga. Sto je najgore svake godine ponavljam isti zakljucak i opet uhvatim sebe kako isprobavam obe igre u nadi da cu videti ikakav pozitivan pomak, i svaki put se zavrsi sa brzim uninstallom i zaljenjem za izgubljenim satima.

Odigrao i ja malo, i onako, kao ljubitelju fife neutralan dojam ostavlja, ima dosta prednosti u odnosu na nju, ali i mana, sve u svemu - nije lose.

1.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Za prave ljubitelje pes-a a izmedju ostalog i mene ovaj pes je zaista dobro uradjen za razliku od 14...gameplay iznad svega ostalog,jedina zamerka 16:9 rezolucija ali cekamo neki patch :D

Poslednja izmena:
PES 2013 with smoke patch 5.2.8 the best!

^ Uze mi reč iz usta. :) Samo umesto smoke patch-a tu je pes edit ili qpes. ;)
Interesuje me kako da podesim neintegrisanu grafiku za pes 15? U podešavanjima za grafičku sam podesio da za pes bude high performance međutim u podešavanjima pesa stoji da i dalje koristi integrisanu grafiku. Sa ostalim igrama nemam takvih problema.

Zna neko zasto mi komentatori i mozda jos koji zvukovi, dolaze samo iz levog zvucnika?

Da li znate da može da se igra online i bez originala? Kakav fail Konamija :D

Odlican feature za borbu protiv FIFA-e i popularizaciju PES-a

Kad hocu da igram izbaci me iz igre, ubacio sam novi driver za AMD 7400m, ali mi u Catalyst verzija 14.9 nemam opciju Switchable graphics da smanjim da li hocu high performance ili saving battery. Pod power imam samo prvu power play opciju ove ostale nemam kao na slici. Bila je ova poslednja 14.9 verzija i ubacio sam beta 1 1 2, ali nista. Da li neko ko ima istu verziju ima isiti problem ili tako treba. Hvala unapred, pozdrav! :) asdfgvb.jpg

^ Uze mi reč iz usta. :) Samo umesto smoke patch-a tu je pes edit ili qpes. ;)
Interesuje me kako da podesim neintegrisanu grafiku za pes 15? U podešavanjima za grafičku sam podesio da za pes bude high performance međutim u podešavanjima pesa stoji da i dalje koristi integrisanu grafiku. Sa ostalim igrama nemam takvih problema.

Mozda gresis, smoke pach ima hd teksture i grafika je mnogo bolja.

Kako da pokrenem online ? Uvek mi izbaci ono za account verification failed sta god ja probao

Od sutra sam available za multiplejer pa ko hoce da igramo nek mi se javi :D

Činjenica da se može igrati online odjednom diže upotrebnu vrednost igre na novi nivo a ocenu menjam iz 68 na 99 :) :) :) :) :) ,):d:eyebrows:

Sigurno nameran "propust" Konamia. Ovime ce privuci dobar deo publike nazad na PES.

postoji li mogućnost da naknadno zabrane online?

Ocekuje se uskoro zabrana, sto je i pravedno za nas koji smo kupili igru. Cista navlakusa za myclub!

Naravno. Trebalo bi da zakrpe propust,to je jedino pravedno.
Mada online ionako radi uzasno,komande kasne po 2 sekunde. Ako to poprave bice super

Vrh Dno