Jaric T Zivadin
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2014
- Poena
- 59
imas u podesavanjima audio opciju i u zavisnosti kakave zvucnike imas podesi.
Ps: Covek izbrisa poruku :d
Ps: Covek izbrisa poruku :d
Poslednja izmena:
Po meni je grafika odlična na pes edit i qpes patch-evima, ne znam jesi li ih igrao?Mozda gresis, smoke pach ima hd teksture i grafika je mnogo bolja.
Po meni je grafika odlična na pes edit i qpes patch-evima, ne znam jesi li ih igrao?
Bilo bi pravedno jer su ljudi dali pare za igru, a ti bi je igrao za dž. Kad ti se sviđa kupi je i igraj, ništa na svijetu nije besplatno pa tako ni PES.zašto bi bilo pravedno? postoje online free igre i to dobre. Ceo android je besplatan pa se ne bunite. Po meni, najbolje da bude in-game purchases i slično. Određeni sadržaji bi mogli biti free a ne ovako da ne može ništa biti.
Pes edit jesam sve mi je nekako bledunjavo. Qpes nesto samo probao, cini mi se dosta nerealnih ocena igraca.
Ako nisi probao i ako te ne mrzi probaj Smoke zadnji 5.2.8 i obavezno instaliraj SMoKE Patch HD Turfs i SMoKE Patch Chants.
Bilo bi pravedno jer su ljudi dali pare za igru, a ti bi je igrao za dž. Kad ti se sviđa kupi je i igraj, ništa na svijetu nije besplatno pa tako ni PES.
Skini sa netaUzmem disk danas, player ga jedva ali jedva cita i kad ga konacno procita, setup mi izbacuje non-valid Win32 gresku. :wall:
Neće praviti pečeve uopšte ni za jedan pes ili samo ne za 15?
Nije mi to gust, ni jedan PES nisam skinuo sa neta, tradicija. :dSkini sa neta![]()
Za 15-cu nece praviti, za ostale ne znam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari