Ima li gde da kupi PES 2008 u BG-u? I koja je cena?
aj sam ga kupio preko sendita poslat 25 stigao 29 oktobra
Da li je neko uspeo ovo da pokrene na 64bit Visti ?
@Filipos, U 6-ci sam izuzetno igrao odbranu, ovde jednostavno nema sta da se igra.
Ovo sto svi pricaju nema uklizavanja kao to je dobro, pa ja sam posle sutiranja na gol, najvise voleo, i sada najvise ovlim uklizavanje u Pes6-ci, jer savrsenim uklizavanjem u odsudnim trenucima mozes da odlucis mec, a u 2008-ci, juris kao blentav oko protivnika i trudis se da mu se prilepis i kao nesto iscackas loptu, a kada uspes da uklizas, protivnik uvek pre tebe dodje do lopte, gde je tu logika bilo kakva???
Jel se dešava još nekome da kad izvede gol-aut sa golmanom, on krene u napad? Igrali smo nekoliko sati 2na2 i ovo se dosta puta dešavalo. Ili je to možda neka nova komanda![]()
@FXGT resio sam prob....
nego, da li je neko skontao kako se igracima podesave DEFENCE I ATTACK (ne mislim na ocene) kad udjem u formaciju nema nigde!!! i da,kad ce vise ti nevidijini drajveri,meni se na masini iz potpisa vuce ko batina 1024 med!!!
@=IGY= i sta resava taj lod kad nema opcija kao u lod za pes6?
@=IGY= i sta resava taj lod kad nema opcija kao u lod za pes6?
@psaras Thx man!!
@FXGT evo sad ih nadjoh na guru3d a nevidijinom sajtu ih nema!! werovatno zato sto nisu whql i zato sto su beta...mada ne vidim da pise da ima ispravaka vezanih za pes8.sad imam 94.24 i igrivo mi je jedino na 640x480 low!!
Jel se dešava još nekome da kad izvede gol-aut sa golmanom, on krene u napad? Igrali smo nekoliko sati 2na2 i ovo se dosta puta dešavalo. Ili je to možda neka nova komanda![]()
Ма до сада најбољи наставак и тачка! Једино ме ужасно нервира судија који задржава игру код извођења прекида што ме доводи до лудила.Којој будали то паде да уведе да мије знати. :wall:
Pa zar ne zadrzava i u stvarnosti?
Nije stvar u igrati-ne igrati. Naravno da cu ga igrati ali naravno da cu popljuvati ono sto mi ne odgovara, cemu sluzi forum?filipos je napisao(la):Kome se ne svidja moze slobodno da ne igra, a moze i da predje na dobri stari kick off
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari