Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2008 - oficijelni thread

@Filipos, U 6-ci sam izuzetno igrao odbranu, ovde jednostavno nema sta da se igra.

Ovo sto svi pricaju nema uklizavanja kao to je dobro, pa ja sam posle sutiranja na gol, najvise voleo, i sada najvise ovlim uklizavanje u Pes6-ci, jer savrsenim uklizavanjem u odsudnim trenucima mozes da odlucis mec, a u 2008-ci, juris kao blentav oko protivnika i trudis se da mu se prilepis i kao nesto iscackas loptu, a kada uspes da uklizas, protivnik uvek pre tebe dodje do lopte, gde je tu logika bilo kakva???

Iskreno ja sam kao i uvek sa klizecim (teze nego u pes6) skidao mnogo lopti, to mi je najbolji deo igre :D :D
Ali me nervira kako igraci izgledaju kada trce, nacin sutiranja i jos par sitnica...
Ali dobro bice bolje :D

Koje smece od igre.
Pokusajte iz kornera da centrirate na prvu stativu, direktno u golmana.
U vise od 50% slucajeva golman ce loptu ubaciti u gol, a ni u ostalih 50% je nece uhvatiti vec ce je odbiti u korner. Cimer i ja smo se juce zezali, vise od 80% golova smo dali na ovaj nacin.
Smesno.

@Filipos, U 6-ci sam izuzetno igrao odbranu, ovde jednostavno nema sta da se igra.

Ovo sto svi pricaju nema uklizavanja kao to je dobro, pa ja sam posle sutiranja na gol, najvise voleo, i sada najvise ovlim uklizavanje u Pes6-ci, jer savrsenim uklizavanjem u odsudnim trenucima mozes da odlucis mec, a u 2008-ci, juris kao blentav oko protivnika i trudis se da mu se prilepis i kao nesto iscackas loptu, a kada uspes da uklizas, protivnik uvek pre tebe dodje do lopte, gde je tu logika bilo kakva???

Da li ti se to desava kada igras protiv kompa?

Sacekaj malo da prodje vreme da se naviknes na ovaj pes. Videces koliko je bolji od prethodnika

Jel se dešava još nekome da kad izvede gol-aut sa golmanom, on krene u napad? Igrali smo nekoliko sati 2na2 i ovo se dosta puta dešavalo. Ili je to možda neka nova komanda :p

Jel se dešava još nekome da kad izvede gol-aut sa golmanom, on krene u napad? Igrali smo nekoliko sati 2na2 i ovo se dosta puta dešavalo. Ili je to možda neka nova komanda :p

I meni se isto desavalo...dok nisam deinstalirao igru ,toliko me je nervirala pa to je strasno ! :mad:.Ovo sa pes-om me podseca na mi nismo andjeli filmski serijal ...
Jako sam razocaran igrom.:crash:

to se desava ako drzis r2

@FXGT resio sam prob....

nego, da li je neko skontao kako se igracima podesave DEFENCE I ATTACK (ne mislim na ocene) kad udjem u formaciju nema nigde!!! i da,kad ce vise ti nevidijini drajveri,meni se na masini iz potpisa vuce ko batina 1024 med!!!

@=IGY= i sta resava taj lod kad nema opcija kao u lod za pes6?

Poslednja izmena:
@FXGT resio sam prob....

nego, da li je neko skontao kako se igracima podesave DEFENCE I ATTACK (ne mislim na ocene) kad udjem u formaciju nema nigde!!! i da,kad ce vise ti nevidijini drajveri,meni se na masini iz potpisa vuce ko batina 1024 med!!!

@=IGY= i sta resava taj lod kad nema opcija kao u lod za pes6?

Set formation/edit/L2 ili R2 i onda menjas.

pa izasli novi 169.04

@psaras Thx man!!

@FXGT evo sad ih nadjoh na guru3d a nevidijinom sajtu ih nema!! werovatno zato sto nisu whql i zato sto su beta...mada ne vidim da pise da ima ispravaka vezanih za pes8.sad imam 94.24 i igrivo mi je jedino na 640x480 low!!

Ima li gde da kupi PES 2008 u BG-u? I koja je cena?

Ima svuda! Ko god prodaje diskove, ima PES08. Uglavnom ide na 2dvd-a, a cena je od 300-600, u zavisnosti od lokacije. Original, verovatno u Mamutu, za 50 eura.

Poslednja izmena:
@psaras Thx man!!

@FXGT evo sad ih nadjoh na guru3d a nevidijinom sajtu ih nema!! werovatno zato sto nisu whql i zato sto su beta...mada ne vidim da pise da ima ispravaka vezanih za pes8.sad imam 94.24 i igrivo mi je jedino na 640x480 low!!

koji ti je crack ako nije vitality onda moguce da radi toga zeza

Ima i na jednom DVD, samo sto su tu ostali jezici izbaceni sem engleskog.

naravno ja sebi napravio da ide na 1kom.
kome treba link za vitality na pm

Mogu da potvrdim ovo! Desava se kolko sam primetio samo u igri 2 na 2, nesto baguje..:trust:

I ja se vratih na stari dobri PES6 :D
Ne volim ove nove frankestajne, jednostavno su ubili gameplay :(

Poslednja izmena:
ma igra je fenomenalna bas kao prava utakmica, ma pogledajte samo poteze

Poslednja izmena:
Ма до сада најбољи наставак и тачка! Једино ме ужасно нервира судија који задржава игру код извођења прекида што ме доводи до лудила. :mad: Којој будали то паде да уведе да мије знати. :wall:

Ма до сада најбољи наставак и тачка! Једино ме ужасно нервира судија који задржава игру код извођења прекида што ме доводи до лудила. :mad: Којој будали то паде да уведе да мије знати. :wall:

Pa zar ne zadrzava i u stvarnosti?

Tako je to kada se tezi sto vecoj realnosti. Sami ste trazili da svaki naredni nastavak donosi poboljsanja. A kada ona dodju onda svima nesto smeta.

Golmani (ja ne videh nijedan bug kod mene - verovatno jak komp pa bolje razmisljaju :D) koje svi pljuju da primaju glupe golove, pa primaju i stvarnosti. najsveziji primer Randjelovic. Setite se Stojanvica, takodje protiv Bajerna '91. Lose procene golmana prilikom centaruteva, desava e i ustvarnom zivotu. Sutevi, kazete skoro svaki sut sa 16 gol, ja jedva da dam poneki.

Kome se ne svidja moze slobodno da ne igra, a moze i da predje na dobri stari kick off :)

Ma daj, skoro svaka lopta koja ide u osrednjeg golmana je gol, dok ti isti golmani cupaju lopte iz uglova. O fizici necu tek da pocinjem, lopta se odbije od igraca i odleti 10 metara, pa gde je tu realnost?
Zesce sam razocaran, ali i dalje igram PES 2008, jer mi je prethodni dosadio(isto se desilo i sa 5com), ali sam zato odustao od kupovine originala, ova igra ne vredi toliko.

filipos je napisao(la):
Kome se ne svidja moze slobodno da ne igra, a moze i da predje na dobri stari kick off
Nije stvar u igrati-ne igrati. Naravno da cu ga igrati ali naravno da cu popljuvati ono sto mi ne odgovara, cemu sluzi forum?
Sto se mene tice, PES5 je vrh serijala sto se tice gameplay-a. PES6 je vec poceo da smara sa favorizovanjem napadaca a ovo je fliper u kojem ni ne vidis detalje od prebrzog gameplaya. Bar 6-7 puta u toku utakmice mi se desi da sa jednim igracem pretrcim ceo teren i dodjem do gola sto me nevidjeno smara. Nemam razloga da kombinujem kad svemocni Eto'o preskace sve stopere k'o da su devojcice neke...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno