Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2008 - oficijelni thread

Moze li neko da mi da serial za PES 2008 molim vas

Moze li neko da mi da serial za PES 2008 molim vas.

pa treba da vidis podesdavanja malo ceprkaj jedan tip isto imao problema onda nesto u win namestio i sad mu radi

pogledaj pm

Ma brate nema sta nisam pokusao :) zato sam se i javio za pomoc jer sam izgubio svaku nadu da ce onaj Englez da progovori :D

pa i nije nesto bolje dati cuti

Ljudi
imam amd64 3000+ i 6600gt,i igra mi raddi ocajno na 1024 i medium deta;ljima
Jel moze nekako da se popravi nekim opcijama u drjverima ili nesto?
Kad cekiram onu kockicu u setingsu(valjda je wait for vertical sinh)igra radi tecno ali 2x brze?

Izgleda da sam resio problem,iskljucio sam vsync u drjverima i ukljucio u setingsu za igru(ukljucio sam u drjverima zato sto pored oba oka nisam video vsync u srtingsu :p ) sad radi dosta bolje,1680x1050 high 60 fps u guzvi padne na 50,ja zadovoljan :) odo sad da se igram.pozz :wave:
P.S. U *** to vec tolko sati :zgran: odo onda da spavam,sutra cu ..

Ljudi
imam amd64 3000+ i 6600gt,i igra mi raddi ocajno na 1024 i medium deta;ljima
Jel moze nekako da se popravi nekim opcijama u drjverima ili nesto?
Kad cekiram onu kockicu u setingsu(valjda je wait for vertical sinh)igra radi tecno ali 2x brze?

Meni na Sempronu64 i AGP 6600gt radi u 1024-medium prikucano na 60fps - sem replay i izvođenje prekida - najnormalnije se igra i lepo izgleda. Ne znam zašto tako loše radi kod tebe. To mi je internet mašina na kojoj stalno ide po nekoliko download-a i radi KIS, sa gomilom aktivnih programa u tray-u.

Na X2 4000+ i 2600pro radi u 1280-high opet prikucano na 60fps - sem replay i prekida - i, naravno, izgleda lepše.

Poslednja izmena:
PES 2008 Patch v1.10 Fix

Za sve koji trebaju Fix za novi patch neka odu na http://www.gamecopyworld.com/ i tamo neka potraze Pro Evolution Soccer 2008 v1.10 [MULTI6] Fixed EXE (02-11-2007
ViTALiTY)

* Install the game - Full Installation.
* Apply the official Pro Evolution Soccer 2008 v1.10 Patch.
* Replace the original PES2008.EXE file with the one from the File Archive.
* Play the Game!

Za sve koji trebaju Fix za novi patch neka odu na http://www.gamecopyworld.com/ i tamo neka potraze Pro Evolution Soccer 2008 v1.10 [MULTI6] Fixed EXE (02-11-2007
ViTALiTY)

* Install the game - Full Installation.
* Apply the official Pro Evolution Soccer 2008 v1.10 Patch.
* Replace the original PES2008.EXE file with the one from the File Archive.
* Play the Game!

:D

Jel zna neko gde da skinem "pravi" EXE file?ne mogu da patchujem bez njega :(

moze ne treba pravi exe
pa jel ga nemas na dvd

да ли је неко наишао на сличан проблем? не знам како да га решим. убацио сам три слике, ови прозори ми се редом појављују како кликнем на ок.

pesproblemjz3.jpg

pesproblem1bi4.jpg

pesproblem2ac9.jpg

treba ti originalni exe
imas ga na disku.

Ajde neka neko okaci taj "exe" sa diska.

Totaln glup problem skinuo sa neki option file sa ispravljenim imenima ali sada kada god udjem u igru on nije zapamtio podesavanja(kakvo je vreme da li je dan ili noc koja trava itd.)ne znam na koji fazon da ga nateram da pamti?!

Imam original exe i opet nece da se patchuje,da li igra mozda mora da bude instalirana na C?(c:/program files/konami) posto je meni igra instalirana na D

meni radi patch,
igra je instalirana na I:\igre\konami
probaj uninstall pa reset pa install.

I meni radi patch ali ne vidim sta radi ?
'DoG da nisi zaboravio da montiras sliku?

Ne znam na sta mislis?

Da li si ubacio PES2008 DVD u drajv? Ili to ili "montiraj" image pomocu daemon tools-a ili Alcohol 120%. Verovatno si to uradio ali nije na odmet da te podsetim :)

Jel zna neko da li ova igra moze da se igra preko tastature.
Danas bio kod ortaka i hteli da igramo jedan protiv drugog. On ima gamepad, a ja preko tastature... Isao sam u settings i podesio kontrole za tastaturu, ali kada sam usao u igru i onda na exibition, pojavljuje se samo gamepad, a tastature nema... ?

Jel zna neko da li ova igra moze da se igra preko tastature.
Danas bio kod ortaka i hteli da igramo jedan protiv drugog. On ima gamepad, a ja preko tastature... Isao sam u settings i podesio kontrole za tastaturu, ali kada sam usao u igru i onda na exibition, pojavljuje se samo gamepad, a tastature nema... ?

Стави gamepad у опцијама на controler 2 (po default је 1) и радиће.

Стави gamepad у опцијама на controler 2 (po default је 1) и радиће.

Mucias grazias segnior... :D.

Koliki je hendikep igrati na tastaturi protiv nekoga ko igra na gamepadu ?
Ebi ga godinama sam igrao Fifu na tastaturi i ne mogu tek tako da se naviknem da gamepad.

Znam par ljudi koji skroz pristojno igraju na tastaturi - u stvari ravnopravno protiv gamepad-a - ja nikada nisam ni pokušavao - tj. nisam se odvajao od joystick-a/gamepad-a od 4. razreda osnovne.

Što se tiče ovog PES 08 - i dalje nisam pametan - sviđa mi se, ali kad odigram neku tekmu u PES 6 - čini mi se da je bila bolja atmosfera utakmica - izgleda da ću ostaviti oba na kompu . . . do sledeće godine . . .

Poslednja izmena:
Ja igram iskljucivo na tastaturi i prilicno sam uspesan. Nemam nameru da prelazim na joypad.

Nazad
Vrh Dno