Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2008 - oficijelni thread

evo i od mene rec-dve..
odigrao sam nekoliko utakmica preko tastature i golman je na svakoj po nekoliko puta radio neoobjasnjive stvari (tipa istrcavanje na 40m kad ja napadaca okruzujem sa 2 igraca a golman mi dotrcava u pomoc sto uvek rezultuje da mi sutiraju na prazan gol (al ne daju mi uvek srecom :) ))
onda sam kupio gamepad i takve stvari se nisu desile ni jednom!!! ne znam dal ima veze ali eto cisto da napomenem.
ne svidja mi se to sto je pretrcavanje celog terena sa nekim brzim igracem nezaustavljivo
i jel moguce na jednom kompu 2 igraca (tast+gamepad)?

edit: sad sam video ono gore za tast+gamepad promaklo mi.. probacu

edit2: uspeo za tast+gamepad.. hvala :)

Poslednja izmena:
Nadam se da su patchu ispravili bagove koje sam ja primetio. Moj ortak je uspeo jedno 10 puta da da gol iz kornera na top level nivou kada sam igrao sa njim. Nije u redu jer kad igram protiv tog ortaka kad izvodi korner 50% su shanse da ce dati gol direktno iz kornera. A i desilo se da suta po zemlji penal dooosta puta i kaze mi u koju stranu suta ali nemoguce je odbraniti, golmana uvek zakaci lopta i lopta udje u gol.

@Troublemaker nisi u pravu u vezi penala, kad se penal izvede kako treba, dakle jako i precizno, ni jedan golman ne moze da ga odbrani pa i da mu igrac kaze gde sutira jer ne moze biti brzi od lopte. Naravno, govorim o pravom fudbalu.

Ne moze ako se zove Randjelovic . . .
Btw. razocaran sam..mnogo je brza... ipak, posle PES-a 5 sve su ostalo arkade...

ali moram priznati..nikad nisu bili blize fifi.. ne svidjaju mi se animacije... nekako mi je suvise plastican.. mada su meniji sada extra odradjeni, sada mi se gameplay ne svidja... dodjavola...ja nikad 100% zadovoljan... i mnoooogooo golova pada po zemlji iskosa (sto se kaze na drugu stativu) i iz nekih nemogucih situacija..ali zato golman moze isto tako da skine 100% gol...

edit: btw najsavrsenije izveden penal se izvodi po sredini, odmereno i plasirano preko golmana... to je umetnost... taj udarac mislim da je smislio neki nas lik... sada ne mogu da se setim kako se zove...

Poslednja izmena:
Od kad instalirah ovaj patch igram dvije igre.... fudbal i fliper.... sto je ovo ljudi,igra je preeeeebrzaa sad

gasi frame skipping

@Sancez: Ako imas 5.1 sistem iskljuci ga, tj. podesi da ti rade samo 2 zvucnika (stereo, 2.0 ili kakogod da se kaze).

Ima li neko neki predlog za moj problem?
Od grafike imam Asus N6200. Problem je refresh rata. Kada podesim igricu na moju rezoluciju 1004*768 i odaberem medium detalje, grafika malo bode oči, znači ne može da izvuče 85Hertz-a kao što je na mom monitoru. Štikliram sve tri opcije, ali ništa.
Ima li neki savet za ovaj problem ili ću morati da sačekam da se pojavi neki patch?

Hvala

Poslednja izmena:
odgovorio sam ti na pes forumu ali evo i ovde
start-run-dxdiag-morehlep-override-override value ukucas 85 i to je 85Hz

Jeste gledali Barselonu u nedelju? I onda kazete da igrac ne moze d apredje vise od pola terena, prodje 4 odbrambena i izadje sam pred golmana, objasnito to Mesiju :) Salu na stranu i ja sam se razocarao novim PES-om, mislim da je vecina problema potekla od toga sto su smanjili igrace u odnosu na teren i sad ima znatno vise praznog prostora za trcanje.
Jel zna neko koje je objasnjenje za onaj ugao iz kog se brane penali, kako li je to samo nekom palo na pamet dami je znati.

meni je to extra sto je teren veci
ustvari igraci su manji,
cinjenica da ima vise prostora,
inace sve se vise i vise igram sa ortacima,
i sve vise nam se svidja,
moze se reci najmanje los fudbal do sada :) ,
jer svaki pes je imao svojih mana i pored toga je bio najbolji fudbal.

Poslednja izmena:
@Kibla, autosugestija je dobra stvar.

Inace to sto je teren ogroman, a igraci su mravi, a kamera hvata nepotrebno tirbine i reklame umesto da hvata teren, to je uzas. Znaci iritirajuce koliko je sve sitno i na vecim monitorima na wide kameri. Cim su oni njega nazvali PES2008 odmah je tu meni bilo sumnjivo, lepo su imali imena PES5, PES6, logicno je bilo PES7, ali ne lova je bitna Japanezima, ne kvalitet igre, ili toliko ne znaju?

Konverzija na single-layer DVD: LINK.

pa ja sam od moje 5.4gb verzije napravio "verziju" za 1 dvd. obrisao sam sve fajlove za ne-engleski jezik (francuski spanski italijanski.. sta vec jos ima) i to je to.. tokom instalacije kad zatrazi te fajlove kliknem ignore

edit: tek sad vidim sta ima u ovome sto si postavio.. :)

Poslednja izmena:
U mojoj verziji je skroz izbačeno sve što nije engleski (znači i kad staviš custom instalaciju, od izbora ti nudi samo engleski voiceover i text) tako da sve radi ko pravo :)

Ako cemo da predjemo na realnost morali bismo da se vratimo na PES 5 :) .

extra je, naravno da ima smisla pa ne bi okacio da ne valja

Poslednja izmena:
extra je, naravno da ima smisla pa ne bi okacio da ne valja

ajde daj neki shot iz igre, ako te ne mrzi,
jel razlika bas ocigledna? jer meni se i "originalna" trava svidja (a i ova druga :d) .

nisam trenutno kuci okacim veceras pa mnogo je zelenija ova sto sam okacio

jel moze uputstvo kako se "instalira" ta trava? :) U rar arhivi se nalazi gomila unnamed bin fajlova

dobro, i kad smo zavrsili sa duhovitostima, jel moze sad uputstvo kako se instalira trava :)

Ај окачите слике те нове траве да се не патим са скидањем ако ми се не свиди. Будите људи.:D

cv_1.img tu se ubaci da li preko asf ili ggs svejedno
evo shotki za ove sto ne veruju na rec
1600*1200 high je u pitanju:D

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    359.6 KB · Pregleda: 208
  • 2.JPG
    2.JPG
    367.1 KB · Pregleda: 172
Poslednja izmena:
Nazad