Šta je novo?

Primecoin [XPM]

Zapravo je vrlo jednostavno... Nije nikakva prevara. Samo deo akcija je rasprodat. A deo profita od akcija koje su kod RS-a sluze za isplatu kamata.. Profit od akcija se pravi od prometa trgovine odnosno transaction fees, taksi. Iznos leze svakih 6h na racun. Sto veca trgovina to veca kamata na tu valutu. Cisto i transparentno.

Nevidim ja tu racunicu nikako.... nemaju oni volume, xpm i ostala djubrestina su bezvredni tu ako ucari par stotina $, LTC promet je ocajan... pogotovo sad kad mu pobegne deo klijantele na btc-e

Ok u principu moguce ako se relsolid odrekne sve zarade, i ne napravi los korak

Microcash je takodje drugi ripple??? cuo sam pre neki dan kad je pricao, i to ce krenuti da uvaljuje, mislim koliko treba da je neko naivan da mu da BTC za to, ok ako je jeftino pa ulozis pa se nadas, ali veci kes nikako

davidpate je *****, eod :)

Drago mi je da se razumemo, otvorio si mi oci...

Mi nije mi jasno poverenje u coveka koji samo mulja godinama....... i obecava besplatne bombone...

HP11, linux client :
{
"blocks" : 213111,
"chainspermin" : 13,
"chainsperday" : 2.02577530,
"currentblocksize" : 1644,
"currentblocktx" : 3,
"difficulty" : 9.92014503,
"errors" : "",
"generate" : true,
"genproclimit" : -1,
"primespersec" : 3809,
"pooledtx" : 3,
"sieveextensions" : 9,
"sievepercentage" : 10,
"sievesize" : 1000000,
"testnet" : false
}

CPU : i7 4770

Zasto samo 3809 primerspersec/2.02 chainsperday ?? Cini mi se da su rezultati bili bolji u verziji hp10

Sta se ovde preporucuje kao pool/miner_soft kombinacija? Vidim da ima 3 popularna poola: beeeeer.org, ypool.net i rpool.net. Ako moze neko od ljudi koji su vec kopali da odgovori...

ne znam sta se desava , puca mi prime miner, kopao sam i na biru i na rpulu. Moze neka pomoc ima li ko istu problematiku

Sećate li se onog Quarka, koji smo kopali pre par meseci? U prethodnih nedelju dana je napumpan skoro 1000x. :smash:

Sećate li se onog Quarka, koji smo kopali pre par meseci? U prethodnih nedelju dana je napumpan skoro 1000x. :smash:

manipulacija cista, u pitanju cista *******cija od coin-a, cim je i max k. govorio o njemu, poceli su mesetari da se igraju sa vestima i cenama

Hahhahaha nasao block 1024 qrk immature u novcaniku :)

sad sam u plusu 300$ ako ovako nastavi, ljudi nisu citavi ako ovo kupuju

A ja imao nekih ~10.000 u novcaniku, jos letos kad sam rudario. Naravno slucajno obrisan novcanik kada sam obarao sistem. 'bem mu mater.

jel neko kopa quark jel siplativo vidim postoji i GPU client??

Pa dobro Zeljko, prosli post 'prevara' sada hoces da ga kopas ?! :p
Ja sam ga kopao sa sakatim dualcore Athlonom usput uz GPU YAC celo leto skoro, osim.kad sam sa cpu kopao XPM i SRC.. nakopao sam toliko tog 'smeca' i naravno prodavavao po nesto vecoj od trenutne prodajne cene nakopao ga toliko da da sam ga cuvao do sad imao bi za omanji stan ;)

*** ovo je ludilo sad od cene ne moz da ga nakopas ni 96 maltene na dan sa mojim cpu a nekad sam mogao skoro 6000 a cena ihaaaaaj veca..

Zeljko gde ima GPU miner za Quark ? Ja nisam nasao..

Nemam pojma gde sam skinuo, ima tome ha- haj a rig je 200km od mene..Ja koristim solo cpu mining sa minerd-om i otvorenim novcanikom.. zipovacu ti sve kad dodjem kuci pa se nakacim teamveiwerom na Rig.

Onda cu da probam i taj quark gpu miner

I sta bi na kraju da XPM GPU minerom onaj sto smo donirali i podesavali ? Jel iko uspeo ista s njim da iskopa ? Nisam pratio temu

evo attachmenta sa CPU minerima i configom..

Prilozi

• Z.rar
    730.6 KB · Pregleda: 26
skinuo ja slabo kopa cpu, ne vredi, vecina je nagrnula sa GPU-vima

evo ti za GPU.. probao sam Avast Scan, nema virusa, nema malware-a .. definisan je tako posto navodno jednu osminu daje tvorcu, na njegov wallet..

sm.cmd

start /MIN "" "C:\Users\putanja do quarkcoin-qt.exe"
timeout /t 60
smelter -o http://127.0.0.1:9000 -u x -p xxx -a adresa wallet-a

quarkcoin.conf
rpcuser=x
rpcpassword=xxx
listen=1
gen=0
server=1
daemon=1
rpcport=9000
rpcallowip=127.0.0.1
addnode=98.167.196.51
addnode=178.74.103.10
addnode=72.23.76.121
addnode=198.199.113.126
addnode=192.241.218.132
addnode=88.248.114.86
addnode=81.196.93.247
addnode=81.24.212.14
addnode=198.56.192.154
addnode=83.235.241.132
addnode=173.208.241.196
addnode=164.215.85.101
addnode=182.130.181.137
addnode=105.236.111.72

sm.cmd- dupli klik za start kopanja - vidim grafi<ke obe mi rade na 99 posto, znaci nesto sljaka
crni prozor isto kao na sajtu ide - oko 2.5Mhs je po kartici 7950.. ko nesto iskopa nek javi ;)

Poslednja izmena:
Javi ako nesto iskopas, kontam da nemoze pool..... vidom na poolu kopaju sa par Mh, mora da su serveri... klasicno izivljavanje CPU-va kriminalaca koji kradu servere firmi, virus botov-i, zato mrzim CPU coin-e

Javi ako nesto iskopas, kontam da nemoze pool..... vidom na poolu kopaju sa par Mh, mora da su serveri... klasicno izivljavanje CPU-va kriminalaca koji kradu servere firmi, virus botov-i, zato mrzim CPU coin-e

i meni kaže da je 2.1Mhs tačnije, to je za dve grafike.. javiću ako nešto bidne..

pool kaze da 2Mh daje 0.04 na dan... verovatno minus reject, stale i ostalo daje i duplo manje, eno anonymous-i kopaju sa 300Mhs pa vi vidite sta je zlo, i zasto shit coin-e netreba ceniti... grupa lopova drzi velike kolicine

Ja imao 450000 qrk vecinu sam prodao u nedelju po 0.00000700 i nesto sitno po 0.00005000 :D Sad mi ostalo 3k qrk i cuvam ih dok jos malo skoci cijena da povratim bar nesto.

Ma quark je smesan, ima ga zilion, block bio 1024??? sad je manje ok, ali ludacki... ima to da pukne samo da zvoni dole

Bio smijesan ili ne mogao sam lijepe pare da uzmem. Vecina ce ih puci, mada i to je upitno jer sve vise ljudi je u ovom. Nije to isto kao prije par mjeseci.

Bio smijesan ili ne mogao sam lijepe pare da uzmem. Vecina ce ih puci, mada i to je upitno jer sve vise ljudi je u ovom. Nije to isto kao prije par mjeseci.

Nije, ali je cista manipulacija.... takodje cena je vestacki naduvana, jer vecina gleda cenu a ne konta koliko coin-a postoji i koja mu je brzina proizvodnje, a za quark je ludacka kolicina u pitanju

realno ljudi ja za jedno veče zaradio više nego za mesec kopanja ?! koliko je ovo normalno, ostaje da se vidi.. da li ćemo te silne dolare/eure stavrno moći da podignemo i opipamo.. ovo je neverovatno dobro da bi bilo istinito..
da sam čuvao još sav YAC i QRK i LTC, bio bi jači od premijera i prvog i drugog podpredsednika :)

Treba cuvat u sta verujes, i ako je nesto otislo u bescenje pa da te potrefi.... ali mislim da je ovo cist hype, bice pucanja, samo pitanje dana... vazi za sve alt valute

BTC je jedva zaziveo, LTC ce tek za 6-12 meseci da dobije mozda prvi primenu, ostali se vuku na BTC-u i smesno je sto neki vrede "debelo" :)

Nezalim se ja, ali znam da ce se 60-70% ljudi navuci i da ce se verovatno debelo opeci....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno