Šta je novo?

Primecoin [XPM]

koliko vidim
threads_per_gpu 2
vectors 2
lookup_gap 1
gpu_thread_concurrency 28160

uopste ne uticu, nemaju funkciju, ne kreira se nov bin file, znaci sve isto :)

Šta god da podesim uvek pukne drajver, pa nastavi kao da se ništa nije desilo.

Kad stavim threads_per_gpu 1, pukne da se jedva primeti i nastavi da radi. Iskopaste li išta?

jedno 50-tak 6-chan blokova i par 7-chainsa :p

inace ako koristite fermet na CPU, CPU tread slobodno povecajte 50% vise od broja jezgara jer je optimizacija losa tek tako dobijam CPU na vise od 90%, mada to jos nije dovoljno za 2x 7950, treba dosta bolja optimizacija fermet-a na CPU-u ili 8 jezgarni CPU + 2x GPU-a

Ja ovo ne mogu da nateram da radi. Koristim vasa podesavanja ali mi pokazuje da nece da se konektuje na server.

primecoin.conf
user/appdata/primecoin/
rpcuser=user
rpcpassword=pass
rpcallowip=*

Evo kod mene nekih rezultata:

16j0n4m.png

I sta rece ko ovde ima najvise Gandalfa u sekundi?

wgop.jpg

LOL drago mi je da nisam trosio zivce pokusavajuci... Kad mi neko kaze da je iskopao blok bacicu se na posao... A Mtrt ga je opravio svaka mu cast! :p Moja baba bi bolje isprogramirala ovo 1968. godine...

Sami ste krivi...... ja sam odma u pocetku veoma malo ocekivao od gpu za XPM mozda za par meseci bude bolje ako uopste bude moguce efikasno izvrsavat kod na GPU-u, block je moguce naci ja sam imao par 8-chain blokova ali da bi ga nasao trebao sam GPU miner vrteti mesec dana

Zeljko to je samo 0.1 BTC... A siguran sam da je bilo obrnuto odnosno da je miner bio 10x brzi da tebi niko ne bi rekao ovde da si sam kriv sto nisi platio... Ljudi rade onako kako zele a ne kako ti mislis da trebaju ;)

Zasto da mu kaze da je sam kriv kad je nasao mufte da skine s neta?
Kad je trebalo da se pljune ta sica nije bilo nikoga a kad treba da se uzimaju pare svi su tu. A ovako je najlakse, sedis sa strane i pametujes kad sve prodje :d

*** to je velika para, 0.1BTC znas li ti sta sve ima da se kupi za taj novac :d

Ja bi donirao da sam verovao u GPU miner bar vise od 20% :)

Mada nisam srecan sto neradi kako treba jer je to jedini vid da se XPM spasi bot virusa koji ga kopaju

Ja bi donirao da sam verovao u GPU miner bar vise od 20% :)

Mada nisam srecan sto neradi kako treba jer je to jedini vid da se XPM spasi bot virusa koji ga kopaju
Da stvarno, ostavio sam taj exp miner na ypoolu da kopa preko noci na nekom core 2 duo i ujutro on kopa uveliko a na workeru pise da je odavnooo prestao da kopa. Ko zna za koga je kopao...

ti mineri oce da se zabaguju, kao nesto rade i a ne salju nove sharove.... verovatno ti se to desilo

Malo sam u rebusu oko miner-a. Koje brojeve treba konkretno gledati da bi bolje rudarili?

A mi izrucili 50 cpr po 1.69...e zivote!!!

ma nema od toga nista, jednostavno igotspots je znao da je Volume ~1500 i covek je otkupio 80%+ i sad se igra, navlaci ljude

Nemojte kopati CPR, zbog niskog diff i shit dizajna (block 16sek) orphant rate je ~60%+, tako da od onog sto kaze pool dobijate ~35% u prevodu neiplativo ako ne prodate 1cpr za >7-8 ltc-a

BRAVO ZA neviđen RAST CPR-A !

ja prodao sve na 1.7 :wall:

Nemojte kopati CPR, zbog niskog diff i shit dizajna (block 16sek) orphant rate je ~60%+, tako da od onog sto kaze pool dobijate ~35% u prevodu neiplativo ako ne prodate 1cpr za >7-8 ltc-a

da li je do dizajna ili postoji neki bolji pool od feelepovog ?? ili solo mining ?

Ma CPR je u dizajnu shit tezak!
Jednostavno 16 sekundi blok je jako tesko odrzati a posto je diff retarget ocjano spor, ispadne da se kopa blok za 2-3 sekunde i onda bude 70% orphant

Nije do pool-a, u pocetku kad sam kopao mali je bio hash power i mali diff dobijao sam 7-8 na dan (i to je bilo 50% manje od diff-a), sad sa slicnim diff posto je pao hash rate za GPU treba da dobijem ~3 cpr-a ja sam kopao 3 sata i zakljuci da bi dobio 300% manje!

Imas na glavnoj stranici na prvom postu novi pool ali nemoj ni pokusavat moze samo gori da bude!, jednostavno nemozes ti na diff od ~1 da uletis sa 70-80Mh/s a blok predvidjen na 16sek

Takodje onaj ludak IgotSports je ulozio 40K $ u prodaju metala srebra i zlata za crypto, sad je ovo napumpao ko lud otkuio je sigurno skoro sve, sta ce dalje nemam pojma, ali znam kad nekom proda zlato, srebro njemu treba kes kasnije

Setite se sta sam vam rekao za CPR, evo statistike, crveno je pokazatelj da je "luck u minusu" 100 znaci da je to to, a 900 znaci da je trebalo 9x puta vise vremena od predvidjenog da se nadje blok.... orphant znate i sami sta znaci da i to sranjce od bloka sto je nadjen nevredi NISTA :p
CPR.jpg

vecina jednostavno ne razume statistiku i nezna da je za vecinu shit coin-a ona GLAVNA!, videt ce za par dana da su u debelom minusu sto trose hash rate na to :), zato i vecina poolova nema LUCK u glavnom ekranu jer to govori DOSTA

U idealnim uslovima luck treba da je 100%, svaki pool pri izracunavanju dobitka u odnosu na hashrate predpostavlja da ce luck biti 100% sto je i normlano, e sad kad pool kopa govance a luck bude 40% od toga 40% orphanta, mozete zakljuciti da ce vam dobitak biti 300-400% manji...., u globalu low diff coini koga zakase vece mreze i oni sa brzim blokovima najvise ispastaju!
za BTC je to dosta manje od 1%, za LTC je to ~1%, za ostale kako kad
FTC na primer srada ako mu odjednom opadne diff i zajasi ga 10x jaca mreza (multipool, middle coin)

Ovo sve nema veze sa 51% attack-om vec o normalnom spletu okolnosti, samo rudari kasno saznaju da rade u minus-u (kao i uvek :p )

Poslednja izmena:
Ma sve je to super nego kako to da si se ti istovario na 1.4 pa nanize , a on posle otisao na blizu 15 ?

kakve to veze ima, shit coin je shit, parti trade order, iznad 2 kupljena je smesna kolicina... na primer od 1.5 do 10 za pump potroseno ~80 ltc-a, ****** tesko

ti da se tu nadjes sa vecom kolicinom ne da treba da te ukaki vec... strasno

Nazad
Vrh Dno